Welke kaarsen moet ik kopen met de Feestdagen

Welke kaarsen moet ik kopen met de Feestdagen

Kaarsen branden de komende feestdagen

Elk jaar een aantal weken voor de feestdagen zijn wij allemaal weer druk met het organiseren van die dagen. Lekker uit eten gaan of toch maar bij de familie op bezoek of zelf gasten uitnodigen. Het komt er dan vaak op neer dat je 1 van de feestdagen toch thuis iets moet regelen. Hetzij alleen met het gezin of met familie en/of vrienden. 

Dan is snel de vraag wat gaan wij eten die dag. Voor in de ochtenduren als je samen met het gezin bent is dat vaak niet zo lastig. Maar als de gasten in de loop van de ochtend op de stoep staan dan moet je nadenken wat te doen met de Lunch en het Diner. Of maak je het je makkelijk door zo rond een uur of 2 iets groots op tafel te zetten waardoor je maar 1 maal in de keuken hoeft te staan. 

Om dan het gezellig in huis te maken ontkom je er natuurlijk niet aan om Kaarsen te bestellen. De keus is enorm maar als het gaat om kwaliteit is het duidelijk dat je de kaaren van Bolsius of Gouda moet hebben. Immers deze kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen waardoor zij geen zwarte roet afgeven en niet walmen. Bolsius en Gouda kaarsen geven veel sfeer en gezlligheid in huis.

Maar wat voor een kaarsen ga ik dan bestellen is de vraag. Ja de keus is zo groot dat dit niet altijd eenvoudig is. Gaat het die dag om een informeel samenzijn of toch wat formeler met de dames in het lang en de heren compleet in het pak met stropdas.

Het zijn feestdagen waar bijna bij een ieder een Kerstboom in de woonkamer staat. De keus zou kunnen zijn om te beginnen met het plaatsen van Kerstboomkaarsjes in de Kerstboom als decoratie. De Kerstboomkaarsjes kunnen uiteraard ook worden aangestoken. Dat zal wel betekenen dat de Kerstboom op een rustige plaats moet staan met weinig luchtverplaatsing. Zet ook altijd in de buurt van de Kerstboom als daar Kerstboomkaarsjes in branden een emmer met water neer. Je weet maar nooit waar deze eventueel goed voor kan zijn. 

Als er wordt gekozen voor een informeel samenzijn dan zou de keus kunnen zijn om mooie kleine en grote Rustieke stompkaarsen op een tableau neer te zetten. Welke kleuren dat moeten zijn bepaald u natuurlijk zelf. Bolsius heeft in de Rustieke Stompkaarsen lijn meer dan 25 kleuren in het assortiment. Dit zijn kaarsen die tijdens de productie speciaal zijn behandeld waardoor zij een robuuste uitstraling hebben. Het voordeel van deze kaarsen is dat zij door en door zijn gekleurd. Het is wel zo dat tijdens deze feestdagen de kleuren ivoor, wit, rood en antraciet het meest worden verkocht.

Mocht het toch een formele dag / avond worden dat zijn de kaarsen van Gouda een goede keus. Plaats op de tafel waaraan wordt gegeten een mooie kandelaar waar meerdere kaarsen in kunnen. U kunt kiezen uit Dinerkaarsen, Gotische kaarsen of Kroonkaarsen. Dat is een beetje afhankelijk van de maat die in de kandelaar past.

En of u nu een formeel of informele dag hebt daar passen in beide gevallen heel goed de Theelichten van zowel Bolsius en Gouda bij. Deze zijn te krijgen in 4 uur branden tot wel 10 uur branden. Uiteraard ook van de beste kwaliteit. 

U zult zien dat de keuze van de kaarsen voor een belangrijk deel zal bijdrage aan de sfeer en gezelligheid die dag. Bestel de Bolsius en/of Gouda kaarsen op tijd om te voorkomen dat deze tijdens de drukke dagen voor de Feestdagen te laat binnenkomen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »