Bolsius Doopkaars met een foto, tekst of een combinatie hiervan. Of standaard uitvoeringen met een vooraf aangebracht afbeelding op de kaars

Doopkaars in een groot aantal maten te bestellen. Met een foto, tekst of beide of met een vooraf aangebracht afbeelding op de kaars.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bestel 1 voor €18,99 per stuk en bespaar -0%

€18,99
Incl. btw

Doopkaars kopen

Als het binnen de familie een traditie is om je kindje te laten dopen dan is dat een hele belangrijke dag waar veel aan voorbereidingen is gewenst. Zo ook de keuze om een doopkaars tijdens de plechtigheid aanwezig te hebben of niet. Maar om deze dag compleet te maken is een kaars dei bedrukt is met iets wat je mooi en leuk vind toch geweldig. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard doopkaars die de Kerk wel zal hebben doch het is tegenwoordig veel leuker om zelf een kaars uit te kiezen.

Wat voor een Doopkaars

Als je eenmaal de keus hebt gemaakt om de Doopkaars zelf te regelen dan kunnen wij je van dienst zijn en alles voor je uit handen nemen. Je zou ervoor kunnen kiezen om een foto, tekst of een combinatie te laten bedrukking. De mogelijkheden zijn eigenlijk zo divers dat het ondoenlijk is om die allemaal op de website te zetten. Er zijn standaard bedrukkingen die je zou kunnen kiezen. Wij hebben daar een groot aantal voorbeelden van. Maar wat wij steeds vaker zien dat er zelf iets wordt gemaakt om te laten bedrukken. Wij bedrukken hetgeen is aangeleverd op Stompkaarsen in de kleuren wit of ivoor. Deze graag dan digitaal via de mail bij ons aan te leveren. Wij verzorgen vervolgens de bedrukking. Uiteraard krijg je eerst een proefdruk te zien. Daarna gaan wij de kaars pas bedrukken. Dat gaat via een zogenaamde transfer. Daardoor krijg je een haarscherpe bedrukking. 

  • Doopkaars
  • Bolsius kwaliteit van de kaars
  • Eigen tekst,foto of combinatie aanleveren
  • Of een keus uit vooraf aangebrachte bedrukkingen
  • Verschillende maten
  • Kleur wit of ivoor
  • Levering in overleg
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten

[email protected]

0653871555

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »