Mooie exclusieve veilige Led kaarsen op een batterij

Led kaarsen

Led kaarsen zijn een product wat steeds vaker wordt gebruikt. Het is duurzaam en het enige wat gedaan moet worden is de batterij vervangen als deze op is. Dit zijn Led kaarsen met een bewegende vlam. De Led kaarsen zijn modern en stijlvol. Ook hoeft u geen rekening te houden waar u deze gaat plaatsen. Immers toch en wind hebben geen invloed op de brandeigenschappen. Deze kaarsen worden ook wel Nep kaarsen genoemd. 

Kaarsen op batterij

Het branden van Led kaarsen is zeer populair bij oudere mensen. De kinderen vertrouwen dan niet meer dat er open vuur van de traditionele kaarsen in huis is en kiezen dan voor deze Led kaarsen. Dat is een geruststellend gevoel. In verzorgingshuizen of bejaardenhuizen is het vaak op last van de brandweer dat er alleen nog maar Led kaarsen gebruikt mogen worden. Immers dat heeft alles met de veiligheid te maken. Ook op een kinderkamer waar sfeer en gezelligheid is gewenst is het branden van Led kaarsen het advies.

Electrische kaarsen

Om verschillende redenen kunt u ervoor kiezen om Led kaarsen bij u thuis te branden. Het is handig op b.v. een kinderkamer of bij binnenkomst in de gang, waar u vanuit de woonkamer geen zicht op hebt. De keus is dan snel gemaakt om deze Electrische kaarsen te kopen.

Led kaarsen bij bedrijven en instellingen

Bij steeds meer grote organisaties maakt men gebruik van Led kaarsen. En dat is dan niet op last van de brandweer (die kunnen overigens wel advies geven) doch vanuit de organisatie zelf. Te denken valt dan aan ziekenhuizen, grote bedrijven zoals Heineken, Philips etc, casino's. Vaak hebben deze organisaties een zogenaamde veiligheidscoördinator in dienst. Deze maakt een zogenaamde RIE (Risico inventarisatie en evaluatie) Daar komt dan een bepaald getal uit en dit is dan leidend of er kaarsen aangestoken mogen worden of niet. Daar er aan veiligheid geen concessies worden gedaan wordt een advies door de Directie dan ook altijd overgenomen en wordt gekozen voor Led kaarsen.

Led Waxinelichtjes

Waxinelichtjes zijn de meest verkochte gewone kaarsen en deze zijn nu ook als Led waxinelichtjes te krijgen. Makkelijk en handzame kaarsen die je eenvoudig overal kunt gebruiken. Net als de andere led kaarsen worden ook deze steeds vaker gebruikt binnen grote bedrijven en instellingen. Een zeer veilig product voor met name ouderen en kinderen. Het is toch hartstikke leuk om je dochter van 10 jaar toestemming te geven om op haar kamer kaarsjes aan te steken als er een groep vriendinnen op bezoek komt. En als je ouders wat ouder zijn geworden en toch graag kaarslicht in huis willen zijn deze Led waxinelichtjes een uitkomst. Je hoeft je dan absoluut geen zorgen meer te maken om hun veiligheid.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen. 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »