Bij een Horeca inrichting horen Kaarsen van Bolsius en Gouda aanwezig te zijn.

Horeca Kaarsen

Bolsius Horeca kaarsen. Voor de Horeca is er een zeer groot assortiment Bolsius kaarsen en Gouda kaarsen te bestellen. Niet alleen voor de grotere ondernemingen maar ook voor de kleinere. Allemaal van de bekende Bolsius en Gouda kwaliteit en eenvoudig online te bestellen in de kaarsenwinkel. Meestal de volgende dag in huis. U bent niet verplicht om grote aantallen af te nemen. Ideaal voor de kleine horeca ondernemers. In Horeca gelegenheden worden elke dag kaarsen aangestoken. Zowel in de winter als in de zomer. Kaarsen geven tijdens een samen zijn in een bar voor een hapje en een drankje of tijdens een romantisch diner veel sfeer en gezelligheid. 

Waarom Horeca kaarsen kopen

Het grote voordeel van Horeca kaarsen kopen bij Kaarsen-online is het gegeven dat u de kwaliteit kaarsen van Bolsius en/of Gouda in huis haalt. Tevens heeft u de mogelijkheid om op rekening te betalen. En wat heel belangrijk is dat er geen verplichting is tot grote afnamen. Enkele kaarsen voor de kleine ondernemer is geen enkel probleem. Zou het toch zo zijn dat er grotere aantallen gewenst zijn neem dat even contact op voor een passende offerte. 

Theelichtjes

In elke Horeca gelegenheid zijn theelichtjes aanwezig. Deze worden ook wel waxinelichtjes genoemd. Deze kunnen worden aangestoken in een kleine passende theelichthouder maar tegenwoordig ook in allerlei trendy en design houders van verschillende merken. Met name door die laatste mogelijkheden dragen de theelichtjes binnen de Horeca bij de een ontspannen sfeer en uiteraard de daarbij behorende gezelligheid. En het is een goedkoop alternatief voor de gewone kaarsen. Ook heeft u met deze kaarsen geen last van druipend kaarsvet. Zij zijn te krijgen in diverse uitvoeringen. Met die van 4 branduren tot wel 10 branduren. En bij Bolsius en Gouda is het ook zo dat de aangegeven branduren ook echt worden gehaald. 

Dinerkaarsen en Gotische kaarsen

In elke Horeca gelegenheid kom je Dinerkaarsen en Gotische kaarsen tegen. Het zijn beide lange smalle kaarsen en worden in een kandelaar geplaatst. Romantisch uit eten gaan wordt door zeer veel mensen op prijs gesteld. En dat kan als de Dinerkaarsen en/of Gouda kaarsen op tafel staan. Het grote verschil van deze kaarsen is dat Dinerkaarsen aan de bovenzijde iets taps toelopen en Gotische kaarsen bijna in het geheel taps toelopen. Deze laatste kaarsen worden dan ook meestal gebruikt tijdens de feestdagen. 

Stompkaarsen

Stompkaarsen zijn niet meer weg te denken binnen de Horeca. Te krijgen van heel klein tot zeer groot. De traditionele stompkaarsen in een aantal kleuren te bestellen of de Rustieke stompkaarsen met de keus uit soms wel bijna 30 mooie moderne trendy design kleuren. En in diverse uitvoeringen van klein tot groot. 

Refill kaarsen

Binnen de Horeca zijn de Refill kaarsen van Bolsius een zeer gewild product. De kaarsen zijn met voordeel per doos met 100 stuks te bestellen. Deze navullingen branden ongeveer 24 uur. Te krijgen in de kleuren transparant, rood en paars.

  • Bolsius en Gouda de beste kaarsen
  • Bij Kaarsen-online altijd voordeel
  • Snelle levering
  • Geen verplichting tot grote afname
  • Op factuur betalen
  • De beste kwaliteit
  • Kaarsen-online al vele jaren het adres voor de kaarsen in de Horeca

 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »