Bolsius Kerstboomkaarsjes online goedkoop te bestellen met Staffelkorting. Voor 11.00 uur besteld en dan de volgende werkdag in huis.

Bolsius kaarsen Kaarsenpassingen 30 zilver voor Kerstboomkaarsjes

Kaarsenpassingen 30 zilver voor Kerstboomkaarsjes.

Aanbieding

Kerstboomkaarsjes rood 20 stuks. Staffelkorting. Al vanaf € 2,59

Kerstboomkaarsjes rood 20 stuks. Staffelkorting. Al vanaf € 2,59

Kerstboomkaarsjes 97/13 mm in de kleur rood en 20 stuks in een doos. VOOR 11.00 UUR BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS.

€3,39 €2,79

Informatie

Aanbieding

Kerstboomkaarsjes wit 20 stuks. Staffelkorting Al vanaf € 2,59

Kerstboomkaarsjes wit 20 stuks. Staffelkorting Al vanaf € 2,59

Kerstboomkaarsjes 97/13 mm in de kleur wit en 20 stuks in een doos.Leuk in de kerstboom en eenvoudig te bestellen in de online kaarsenwinkel. VOOR 11.00 UUR BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS.

€3,39 €2,79

Informatie

Aanbieding

Bolsius kaarsen Aansteker

Bolsius kaarsen Aansteker

Handige Bolsius aansteker met lange vuurmond.Geen onveilig lucifers meer nodig en je vingers verbranden is echt verleden tijd.

€3,39 €2,99

Informatie

Kerstboomkaarsjes


Bolsius Kerstboomkaarsjes goedkoop online te bestellen in de kaarsenwinkel. Te krijgen in de kleuren wit en rood. Een betere kwaliteit is er niet te krijgen. Deze Kerstboomkaarsjes zijn al vele decennia bij Bolsius te krijgen. Vroeger werden de kaarsjes eigenlijk alleen maar verkocht rond de Kerstdagen. Dat is overigens nog steeds de drukste tijd met de verkoop doch in de overige maanden van het jaar weten steeds meer mensen de weg naar Kaarsen-online te vinden om te bestellen. De kaarsjes worden nog zeer regelmatig in een Kerstboom geplaatst. Dat kan dan zijn als decoratie maar ook om te branden. Zet de kaarsjes dat wel in een passende houder die ook is te bestellen. Verlaat de ruimte tijdens het branden nimmer en laat kinderen niet alleen. Zorg er altijd wel voor dat er een emmer met voldoende water naast de Kerstboom staat. Sfeer en gezelligheid is fijn maar veiligheid staat nummer 1. Doe daar geen concessies aan. 

Kerststukken

Meestal worden de kaarsjes gebruikt in Kerststukken. Deze koopt je bij een bloemenwinkel maar uiteraard kunt je de Kerststukken ook zelf maken en daarin de kaarsjes plaatsen. Het geeft tijdens de feestdagen veel sfeer en gezelligheid. Met deze kaarsje kun je je creativiteit helemaal kwijt. Hoe leuk is het nu om zelf je Kerststukjes te maken. In deze leuke decembermaand denk je dan uiteraard niet alleen aan jezelf maar is het helemaal top als je voor familie waar je bent uitgenodigd om te komen dineren ook van deze Kerststukjes maakt. Je zult er zeker succes mee hebben. Wat je ook steeds vaker ziet is dat de gemaakte exemplaren op markten tegen een leuke prijs worden verkocht.

Kerstboom kaars

Kerstboom kaars bestellen bij Kaarsen-online betekend dat je de goedkoopste prijs zal betalen en een zeer snelle levering. Zelfs in de drukke Feestdagen periode is bestellen voor 11.00 uur leveren de volgende werkdag. Uiteraard met een mooie staffelkorting. Hoe meer doosjes er worden afgenomen hoe goedkoper het zal worden. En blijkt na de feestdagen dat je nog wat Kaarsjes over hebt dan is dat geen enkel probleem. Immers je kunt deze volgend jaar gewoon weer gebruiken. Kaarsen-online kan deze Kerstboomkaarsjes ook leveren in Belgie.

  • Zeer snelle levering
  • Bolsius merk van deze Kerstboomkaarsjes
  • Staffelkorting
  • In de kleuren wit en rood
  • De bekende Kaarsen-online services

Na al deze info over Kerstboomkaarsjes laten wij je graag weten dat de Druipkaarsen tegenwoordig ook weer heel hot zijn. Leuk om tijdens de Kerstdagen te branden.

Je ziet dat bij Kaarsen-online alle beschikbare kaarsen die bijdrage aan de sfeer tijdens de Kerstdagen online zijn te bestellen. Doe dat overigens wel op tijd, zo rond begin december, zodat je er van overtuigd bent de kaarsen op tijd in huis te hebben.  

info@kaarsen-online.nl


0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »