Mooie exclusieve veilige Led kaarsen op batterij

Led kaarsen

Led kaarsen zijn een product wat steeds vaker wordt gebruikt. Het is duurzaam en het enige wat gedaan moet worden is de batterij vervangen als deze op is. Dit zijn Led kaarsen met een bewegende vlam. De Led kaarsen zijn modern en stijlvol. De stompkaarsen en de waxinelichtjes zijn niet meer van echt te onderscheiden. Met die bewegende vlam zijn het net echte kaarsen. Ook hoef je geen rekening te houden waar je deze gaat neerzetten. Immers tocht en wind hebben geen invloed op de brandeigenschappen. Deze kaarsen worden ook wel Nep kaarsen genoemd. 

Kaarsen op batterij

Het branden van Led kaarsen op batterij is zeer populair bij oudere mensen. De kinderen vertrouwen dan niet meer dat er open vuur van de traditionele kaarsen in huis is en kiezen dan voor deze Led kaarsen. Dat is een geruststellend gevoel. In verzorgingshuizen of bejaardenhuizen is het vaak op last van de brandweer dat er alleen nog maar Led kaarsen gebruikt mogen worden. Immers dat heeft alles met de veiligheid te maken. Maar de verhalen die je vaak hoort dat kaarsen op een batterij alleen maar voor oudere mensen is dat klopt natuurlijk in het geheel niet. Ook op een kinderkamer waar sfeer en gezelligheid is gewenst is het branden van Led kaarsen op batterij leuk. Maar natuurlijk ook voor gewoon in je woonkamer of een andere plek in huis. Laat je creativiteit zijn werk doen en koop deze Led kaarsen.

Led kaarsen met bewegende vlam

Denk er maar eens aan wat voor voordelen Led kaarsen met bewegende vlam allemaal hebben. Je zal het wel herkennen dat je kleine kinderen ook wel eens een kaarsje willen aansteken. Dat kan met gewone kaarsen niet maar met deze Led kaarsen is dit heel eenvoudig. Hoe leuk is dat voor je kleine peuter. En ga je even boodschappen doen op de vrijdag koopavond dan moet je nu alle kaarsen doven en bij Led kaarsen is het laten branden geen probleem. Meer dan 250 uur plezier van deze Led kaarsen met bewegende vlam voordat de batterij vervangen dient te worden. Verder heb je geen omkijken naar deze kaarsen. Batterijen worden er niet bijgeleverd. Dit om leeglopen van de batterijen te voorkomen. 

Electrische kaarsen

Om verschillende redenen kun je ervoor kiezen om Electrische kaarsen bij je thuis te branden. Het is handig op b.v. een kinderkamer of bij binnenkomst in de gang, waar je vanuit de woonkamer geen zicht op hebt. De keus is dan snel gemaakt om deze Electrische kaarsen te kopen. 

Nep kaarsen

Bij steeds meer grote organisaties maakt men gebruik van Led kaarsen die ook wel Nep kaarsen worden genoemd. En dat is dan niet op last van de brandweer (die kunnen overigens wel advies geven) doch vanuit de organisatie zelf. Te denken valt dan aan ziekenhuizen, grote bedrijven zoals Heineken, Philips Holland Casino etc. Vaak hebben deze organisaties een zogenaamde veiligheidscoördinator in dienst. Deze maakt een zogenaamde RIE (Risico inventarisatie en evaluatie) Daar komt dan een bepaald getal uit en dit is dan leidend of er kaarsen aangestoken mogen worden of niet. Daar er aan veiligheid geen concessies worden gedaan wordt een advies door de Directie dan ook altijd overgenomen en wordt gekozen voor deze Nep kaarsen.

Voor verdere informatie of advies mag je uiteraard contact met ons opnemen. Schroom niet om dit te doen. Samen komen wij er zeker wel uit.  

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »