Bolsius grote mammoetkaarsen met 3 lonten. Nergens goedkoper te krijgen.

Bolsius Mammoetkaarsen zijn te krijgen in 3 verschillende maten. 100/150 mm, 150/150 mm en de 200/150 mm. Deze Mammoetkaarsen van Bolsius zijn de grootste kaarsen in de kleur ivoor die zij produceren. Kaarsen met 3 lonten die vele branduren hebben en geen zwarte roet afgeven en niet walmen. 

Kaarsen-online staat in voor de kwaliteit en de branduren van deze kaarsen. Deze Mammoetkaarsen zie je heel veel in Horeca gelegenheden. Vaak worden de 3 verschillende maten bij elkaar gezet op een tableau waardoor je een sfeervol gezicht krijgt. 9 lonten die dan gelijktijdig branden. Veel Horeca ondernemers weten deze Mammoetkaarsen te waarderen en het is dan ook een veel verkocht product. 

Kaarsen-online heeft alle 3 de Mammoetkaarsen in het assortiment. Ook steeds meer particulieren bestellen deze Mammoetkaarsen online. De kaarsen zijn goedkoop en gaan door hun branduren lang mee.

Indien u grotere aantallen van deze kaarsen wenst te bestellen verlenen wij u uiteraard een mooie korting. Neem even telefonisch of via de mail contact met ons op.  

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »