Bolsius Rustieke stompkaarsen in een groot aantal kleuren online te kopen.

Kleine Rustieke kaarsen

Deze kleine Rustieke Stompkaarsen van Bolsius zijn een zeer goed verkocht product. De kaarsjes kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De kleinere Rustieke Stompkaarsen zijn te krijgen in meer dan 25 kleuren. De maat 80/68 mm wordt meestal in combinatie met andere Rustieke Stompkaarsen van Bolsius verkocht. Men plaatst de verschillende maten kaarsen dan op een tableau wat als decoratie op een dressoir of tafel wordt gezet. Of om te branden. Zorg altijd wel voor genoeg afstand tussen de kaarsen.

Heel het assortiment in huis

Kaarsen-online heeft het gehele assortiment van deze Rustieke Stompkaarsen in het assortiment en het is dan ook eenvoudig om u keuzes te maken. Van deze kleine kaarsjes tot de extreem grote kaarsen van wel 30 cm lang en een diameter van 10 cm. Goedkoop online deze Rustieke Stompkaarsen bestellen. De kaarsen zijn zeer populair in zowel Nederland als Belgie. Verzenden naar Belgie is steeds eenvoudiger. Over het algemeen net zo snel in huis als verzenden in Nederland. 

Bij Kaarsen-online heeft u geen verplichting tot het afnemen van grotere aantallen en een account aanmaken is u vrije keus.

  • Bolsius Rustieke kleine stompkaarsen
  • Meer dan 25 kleuren
  • Veel branduren
  • Geen zwarte roet en walmen
  • Snelle levering
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten
  • Kaarsen-online de Bolsius specialist bij uitstek

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

Rustieke stompkaarsen 130/68 mm
Rustieke stompkaarsen 190/68 mm
Rustieke stompkaarsen 100/100 mm
Rustieke stompkaarsen 200/100 mm
Rustieke stompkaarsen 300/100 mm
Rustieke stompkaarsen 90/140 mm

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »