Kaarsen plateau met Rustieke Stompkaarsen is echt een heel mooi gezicht

Rustieke kaarsen

Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn m.n. in Nederland en in Belgie een begrip en niet meer weg te denken uit onze woonkamer of in de Horeca gelegenheden. De laatste jaren zijn deze Rustieke stompkaarsen steeds verder doorontwikkeld wat de kwaliteit ten goede is gekomen. Elk voorjaar en najaar komt Bolsius met vele nieuwe mooie kleuren op de markt met deze mooie Rustieke stompkaarsen. U kunt deze kaarsen kopen in diverse verschillende maten. Rustieke kaarsen met een ronde cylinder of bolkaarsen of rechthoekige kaarsen. Er zijn hele kleine kaarsen maar ook de XXL kaarsen zijn beschikbaar in de maten 200/100 mm en 300/100 mm. Deze Rustieke stompkaarsen kunt u vele weken achter elkaar branden.
Het grote voordeel van de Rustieke stompkaarsen is dat zij door en door zijn gekleurd. U ziet na het aansteken dus geen kleurverschil. De kaarsen hebben een robuuste uitstraling. En uiteraard geen zwarte roet en walmen. Kaarsen-online heeft uiteraard het hele assortiment van deze Rustieke lijn. Alle maten en alle kleuren. Dat is het voordeel van online Rustieke stompkaarsen kopen. 
U kunt de kaarsen branden maar wat ook mooi is om verschillende rustieke stompkaarsen van Bolsius op een tableau als decoratie neer te zetten. Succes verzekerd. Kijkt u maar eens als u uit eten gaat. Bijna altijd zult in de Horeca gelegenheid Bolsius Rustieke stompkaarsen aantreffen. En dat is geen toeval natuurlijk. Dat heeft alles met de kwaliteit van deze kaarsen te maken.
Rustieke stompkaarsen 80/68 mm
Rustieke stompkaarsen 130/68 mm
Rustieke stompkaarsen 190/68 mm
Rustieke stompkaarsen 250/68 mm
Rustieke stompkaarsen 100/100 mm
Rustieke stompkaarsen 200/100 mm
Rustieke stompkaarsen 300/100 mm
Rustieke stompkaarsen 90/140 mm
info@kaarsen-online.nl
0653871555
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »