Druipkaarsen goedkoop online te bestellen deze Druipkaarsen. VOOR 11.00 UUR BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS.

Druipkaarsen

De originele Druipkaarsen. Druipkaarsen waren populair in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Daarna verdwenen de druipkaarsen uit beeld. Maar deze kaarsen zijn helemaal terug en succes verzekerd voor een gezellige avond thuis. Onlangs hebben wij een kwalitatief sterk verbeterde druipkaars kunnen inkopen. Deze druipkaarsen zijn nergens goedkoper te krijgen dan bij Kaarsen-online. Meestal al de volgende dag in huis.

Hoe Druipkaarsen branden

Het is het beste om de druipkaarsen in een lege wat grotere (wijn) fles neer te zetten. Zet het geheel op een plek waar het niet tocht of waar luchtverplaatsing is door b.v. een deur. Steek de druipkaars aan en u zult zien dat het kaarsvet gaat " druipen " en langs de fles naar beneden komt. Na enkele druipkaarsen te hebben gebruikt krijgt u een mooi geheel.  

Druipkaarsen kopen bij Kaarsen-online

Druipkaarsen kopen bij Kaarsen-online betekend dat u de originele Druipkaarsen krijgt geleverd die kwalitatief de beste zijn. Geleverd uit eigen voorraad en dus een snelle levering. Voor 11.00 uur besteld en de volgende dag geleverd.

Druipkaarsen bestellen met Staffelkorting

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze schitterende Druipkaarsen. U heeft de keus om per doosje met 2 druipkaarsen te bestellen en daarna zoveel u wenst. Ook is het mogelijk een doos met 40 Druipkaarsen in een keer te bestellen. Daar zit dan een leuke korting aan vast. Deze Druipkaarsen zijn goedkoop online te bestellen in de grootste Kaarsenwinkel waar u alleen maar kaarsen zult vinden.

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »