Druipkaarsen kopen voor sfeer en gezelligheid in huis

Druipkaarsen

Druipkaarsen kent iedereen wel. Maar waar komt deze kaars nu eigenlijk vandaan. Wie heeft het bedacht of uitgevonden. Dan moet je toch een aantal eeuwen terug in de tijd. Destijds werden kaarsen gemaakt van slechte kwaliteit grondstoffen en was het niet mogelijk om kaarsen helemaal recht te maken. Meestal zat er wel een bocht in. Als je de kaars dan ging aansteken dan begon hij te druipen. Dat heeft lang zo geduurd. Tot het moment dat in de 19e eeuw er betere grondstoffen gebruikt gingen worden en de kaarsen werden geperst. Met als resultaat dat de kaarsen helemaal recht waren en niet meer gingen druipen. Het duurde niet lang of een bepaalde groep consumenten wilde de Druipkaars terug hebben in hun woonkamer. In 1871 werd er patent aangevraagd in Engeland voor de Druipkaarsen. Daar is begonnen met het herintroduceren van de Druipkaarsen die wij heden ten dagen kennen. In de loop van de tijd zijn er wel aanpassingen geweest. De Druipkaarsen zitten vol met ribbels, deuken en gaatjes. Als de kaars is aangestoken zal de pit (lont) onevenwichtig branden waardoor het kaarsvet ook onregelmatig smelt. Daardoor ontstaat het druipen. In eerste instantie waren er alleen witte Druipkaarsen maar tegenwoordig zijn deze in alle kleuren van de regenboog te krijgen door toevoeging van kleurstoffen.

Bronvermelding: Wikipedia.

Druipkaarsen kopen bij de specialist

Druipkaarsen waren populair in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Daarna verdwenen de kaarsen uit beeld. Deze kaarsen werden aangestoken in bars en kroegen waar ook een sigaret aansteken helemaal normaal was. Een kroeg helemaal vol rook en Druipkaarsen op diverse plekken. Maar deze kaarsen zijn helemaal terug en succes verzekerd voor een gezellige avond thuis. Onlangs hebben wij een kwalitatief sterk verbeterde en originele Druipkaars kunnen inkopen. Druipkaarsen kopen doe je dus bij Kaarsen-online. Meestal al de volgende dag in huis. Consumenten hebben ontdekt dat het branden van Druipkaarsen niet alleen is bedoeld voor tijdens de Feestdagen in December doch dat deze aparte kaarsen het hele jaar gebruikt kunnen worden. Zet eens op een aantal plekken in huis een fles neer met daarin wat Druipkaarsen en er zal een hele aparte sfeer ontstaan in huis. Succes verzekerd met deze kaarsen.

Hoe Druipkaarsen branden

Het is het beste om de druipkaarsen in een lege wat grotere (wijn) fles neer te zetten. Het liefst een Champagne of Prosecco fles. Deze zijn onder de hals namelijk breed en dat zal het effect van het branden van de Druipkaars sterk verbeteren. Het kaarsvet blijft als het ware rond de bolling onder de hals hangen. Zet het geheel op een plek waar het niet tocht of waar luchtverplaatsing is door b.v. een deur. Steek de druipkaars aan en je zult zien dat het kaarsvet gaat " druipen " en langs de fles naar beneden komt. Na enkele druipkaarsen te hebben gebruikt krijg je een mooi geheel. In het begin zal de kaars niet snel opbranden en dat komt door de dunne lont. Die is dun anders kan de kaars niet druipen. Zorg dat de fles wel op een blad of iets dergelijks staat. Het is namelijk mogelijk dat tijdens het druipen het kaarsvet de bodem van de fles bereikt en nog niet is gestold. Het zou vervelend zijn als dat op je tafel komt. 

Druipkaarsen kopen

Druipkaarsen kopen bij Kaarsen-online betekend dat je de originele Druipkaarsen krijgt geleverd die kwalitatief de beste zijn. Immers er zijn Druipkaarsen op de markt te krijgen die te veel druipen en binnen de kortste keren zijn opgebrand. Maar erger nog er zijn er ook bij die helemaal niet druipen. Ja dat zijn zaken waar je niet mee wil worden geconfronteerd. En niet alleen met de Feestdagen in December maar je kunt deze kaarsen het hele jaar online bestellen. De kaarsen worden geleverd uit eigen voorraad en dus een snelle levering. Voor 11.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

De ultieme sfeerbeleving met Druipkaarsen

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze schitterende Druipkaarsen waarmee je de ultieme sfeerbeleving in huis haalt. Je hebt de keus om per doosje met 2 stuks te bestellen en daarna zoveel je wenst. Het doosje met 2 Druipkaarsen behoort al tot de goedkoopste die zijn te krijgen maar wanneer je een doos met 40 stuks ineens gaat bestellen dan zal het nog goedkoper worden. Er wordt dan een staffelkorting berekend. Deze sfeermakers zijn nergens goedkoper online te bestellen dan in de grootste Kaarsenwinkel waar je alleen maar kaarsen zult vinden. Kaarsen-online is je Druipkaars specialist voor de Nederlandse en Belgische markt.

Druipkaarsen met korting als cadeau

Als Druipkaarsen branden weten wij uit ervaring dat dit gewoon heel erg leuk en gezellig is. Aan tafel ontstaan er met familie en vrienden altijd interessante gesprekken hoe het komt dat deze kaarsen druipen. Er wordt wat afgelachen en degene die er niets mee heeft neemt aan het einde van de avond er toch wat mee naar huis om te proberen. En weken later horen wij dan dat het een groot succes was. Dus als je nu eens een apart cadeau wilt hebben bestel dan gewoon wat van deze Druipkaarsen. Bestel wel een aantal doosjes om het effect te bereiken. Je hebt daar toch snel een stuks of 8 druipkaarsen voor nodig. Een leuk en betaalbaar cadeau. Deze Druipkaarsen koop je met korting bij Kaarsen-online.

  • Druipkaarsen van de beste hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer snelle levering
  • Nergens goedkoper
  • Staffelkorting bij grotere afname
  • De services van Kaarsen-online
  • Goedkoop cadeau
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten

Vergeet natuurlijk niet om je Kerstboomkaarsjes te bestellen. 

[email protected]

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »