Druipkaarsen goedkoop online te bestellen deze Druipkaarsen. VOOR 11.00 UUR BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS.

Druipkaarsen

De originele Druipkaarsen. Druipkaarsen waren populair in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Daarna verdwenen de druipkaarsen uit beeld. Maar deze kaarsen zijn helemaal terug en succes verzekerd voor een gezellige avond thuis. Onlangs hebben wij een kwalitatief sterk verbeterde druipkaars kunnen inkopen. Deze druipkaarsen zijn nergens goedkoper te krijgen dan bij Kaarsen-online. Meestal al de volgende dag in huis. Consumenten hebben ontdekt dat het branden van Druipkaarsen niet alleen is bedoeld voor tijdens de Feestdagen in December doch dat deze aparte kaarsen het hele jaar gebruikt kunnen worden. Zet eens op een aantal plekken in huis een fles neer met daarin een druipkaarsen en er zal een hele aparte sfeer ontstaan in huis. Succes verzekerd met deze kaarsen.

Hoe Druipkaarsen branden

Het is het beste om de druipkaarsen in een lege wat grotere (wijn) fles neer te zetten. Zet het geheel op een plek waar het niet tocht of waar luchtverplaatsing is door b.v. een deur. Steek de druipkaars aan en u zult zien dat het kaarsvet gaat " druipen " en langs de fles naar beneden komt. Na enkele druipkaarsen te hebben gebruikt krijgt u een mooi geheel.  

Druipkaarsen kopen

Druipkaarsen kopen bij Kaarsen-online betekend dat u de originele Druipkaarsen krijgt geleverd die kwalitatief de beste zijn. En niet alleen met de Feestdagen in December maar u kunt deze kaarsen het hele jaar online bestellen. De kaarsen worden geleverd uit eigen voorraad en dus een snelle levering. Voor 11.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Druipkaarsen bestellen met Staffelkorting

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze schitterende Druipkaarsen. U heeft de keus om per doosje met 2 druipkaarsen te bestellen en daarna zoveel u wenst. Het doosje met 2 Druipkaarsen behoort al tot de goedkoopste die zijn te krijgen maar wanneer u een doos met 40 Druipkaarsen ineens  gaat bestellen dan zal het nog goedkoper worden. Er wordt dan een staffelkorting berekend. Deze Druipkaarsen zijn nergens goedkoper online te bestellen dan in de grootste Kaarsenwinkel waar u alleen maar kaarsen zult vinden. Kaarsen-online is de Druipkaarsen specialist voor de Nederlandse en Belgische markt.

  • Druipkaarsen van de beste hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer snelle levering
  • Nergens goedkoper
  • Staffelkorting bij grotere afname
  • De services van Kaarsen-online
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten

Vergeet natuurlijk niet om je Kerstboomkaarsjes te bestellen. 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »