Druipkaarsen kopen . VOOR 11.00 UUR BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS.

Druipkaarsen

De originele Druipkaarsen. Druipkaarsen waren populair in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Daarna verdwenen de druipkaarsen uit beeld. Maar deze kaarsen zijn helemaal terug en succes verzekerd voor een gezellige avond thuis. Onlangs hebben wij een kwalitatief sterk verbeterde druipkaars kunnen inkopen. Deze druipkaarsen zijn nergens goedkoper te krijgen dan bij Kaarsen-online. Meestal al de volgende dag in huis. Consumenten hebben ontdekt dat het branden van Druipkaarsen niet alleen is bedoeld voor tijdens de Feestdagen in December doch dat deze aparte kaarsen het hele jaar gebruikt kunnen worden. Zet eens op een aantal plekken in huis een fles neer met daarin wat druipkaarsen en er zal een hele aparte sfeer ontstaan in huis. Succes verzekerd met deze kaarsen.

Hoe Druipkaarsen branden

Het is het beste om de druipkaarsen in een lege wat grotere (wijn) fles neer te zetten. Het liefst een Champagne of Prosecco fles. Deze zijn onder de hals namelijk breed en dat zal het effect van het branden van d Druipkaarsen sterk verbeteren. Het kaarsvet blijft als het ware rond de bollig onder de hals hangen. Zet het geheel op een plek waar het niet tocht of waar luchtverplaatsing is door b.v. een deur. Steek de druipkaars aan en je zult zien dat het kaarsvet gaat " druipen " en langs de fles naar beneden komt. Na enkele druipkaarsen te hebben gebruikt krijg je een mooi geheel. In het begin zal de kaars niet snel opbranden en dat komt door de dunne lont. Die is dun anders kan de kaars niet druipen. Zorg dat de fles wel op ene blad of iets dergelijks staat. Het is namelijk mogelijk dat tijdens het druipen het kaarsvet de bodem van de fles bereikt en nog niet is gestold. Het zou vervelend zijn als dat op je tafel komt. 

Druipkaarsen kopen

Druipkaarsen kopen bij Kaarsen-online betekend dat u de originele Druipkaarsen krijgt geleverd die kwalitatief de beste zijn. Immers er zijn Druipkaarsen op de markt te krijgen die te veel druipen en binnen de kortste keren zijn opgebrand. Maar erger nog er zijn er ook bij die helemaal niet druipen. Ja dat zijn zaken waar je niet mee wil worden geconfronteerd. En niet alleen met de Feestdagen in December maar je kunt deze kaarsen het hele jaar online bestellen. De kaarsen worden geleverd uit eigen voorraad en dus een snelle levering. Voor 11.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

De ultieme sfeerbeleving met druipkaarsen

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze schitterende Druipkaarsen. Je heeft de keus om per doosje met 2 druipkaarsen te bestellen en daarna zoveel je wenst. Het doosje met 2 Druipkaarsen behoort al tot de goedkoopste die zijn te krijgen maar wanneer je een doos met 40 Druipkaarsen ineens  gaat bestellen dan zal het nog goedkoper worden. Er wordt dan een staffelkorting berekend. Deze Druipkaarsen zijn nergens goedkoper online te bestellen dan in de grootste Kaarsenwinkel waar je alleen maar kaarsen zult vinden. Kaarsen-online is de Druipkaarsen specialist voor de Nederlandse en Belgische markt.

Druipkaarsen met korting als cadeau

Als Druipkaarsen brander weten wij uit ervaring dat dit gewoon heel erg leuk en gezellig is. Aan tafel ontstaan er met familie en vrienden altijd interessante gespreken hoe het komt dat deze kaarsen druipen. Er wordt wat afgelachen en degene die er niets mee heeft neemt aan het einde van de avond er toch wat mee naar huis om te proberen. En weken later horen wij dan dat het een groot succes was. Dus als je nu eens een apart cadeau wilt hebben bestel dan gewoon wat van deze Druipkaarsen. Neem wel een aantal doosjes mee om het effect wel te bereiken. Je hebt daar toch snel een stuks of 8 kaarsen voor nodig. Een leuk en betaalbaar cadeau.

  • Druipkaarsen van de beste hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer snelle levering
  • Nergens goedkoper
  • Staffelkorting bij grotere afname
  • De services van Kaarsen-online
  • Goedkoop cadeau
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten

Vergeet natuurlijk niet om je Kerstboomkaarsjes te bestellen. 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »