Bolsius True Scents Geurkaarsen

Bolsius True Scents Geurkaarsen

Bolsius True Scents Geurkaarsen is de nieuwste lijn van Bolsius. Bij het samenstellen van de geuren hebben specialisten van Bolsius gekozen voor uitgebalanceerde geuren die absoluut aansluiten bij de wensen van de consument. Helemaal nieuwe zijn de geribbelde Geurstompkaarsen die zijn uitgekozen.   Bolsius heeft ook gekozen voor verpakkingen die bij deze tijd horen en door de veelzijdigheid van de kleuren zal je snel in de juiste stemming zijn. En dan heb je ook nog de keus uit Geurglazen, Geurtheelichten en Geurstokjes.

Je hebt de keus uit de geuren die bij je passen

Geuren zijn heel persoonlijk en dat geldt dan ook zeker voor Geurkaarsen. Maar Bolsius is echt in staat geweest om met deze True Moods geurkaarsen de consument te behagen. Het zijn natuurlijke geuren die heel herkenbaar zijn en door de samenstelling gewoon "Uniek" te noemen. De geurcollectie bestaat o.a.uit de geuren zoals Mangolia, Pomegranate, Peony, Oud Wood, Vanille en Lavendel.

Ook leuk om cadeau te geven

Zou je het zelf leuk vinden als je van iemand een setje heerlijke Bolsius Geurkaarsen cadeau zou krijgen. Dat zal best wel en dan is het misschien een leuk idee om iemand die je goed kent deze True Scents Geurkaarsen van Bolsius cadeau te geven. En dat kan makkelijk daar de verpakking waar Bolsius voor heeft gekozen een luxe uitstraling heeft. Het is weer eens wat anders dan bloemen of een fles wijn.

  • Bolsius True Scents Geurkaarsen
  • Luxe Geurkaarsen in diverse uitvoeringen
  • Snelle levering
  • Gewoon per stuk te bestellen
  • Lage verzendkosten
  • Advies indien gewenst

[email protected]
0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »