Rustieke stompkaarsen. De bekende trendy kaarsen van Bolsius.

Rustieke kaarsen

Bolsius rustieke stompkaarsen 200/100 mm zijn grote mooie kaarsen met veel branduren en zijn van de beste grondstoffen gemaakt. Tijdens de productie zijn deze kaarsen speciaal behandeld waardoor zij een robuuste uitstraling hebben. Online bestellen is veilig en eenvoudig. Deze rustieke Bolsius kaarsen zijn groot en staan mooi als decoratie op een mooie plek in huis. Het kopen van deze Bolsius kaarsen kan simpel vanuit je stoel en meestal de volgende dag in huis.

Beste verkochte lijn van Bolsius

Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn inmiddels een niet meer weg te denken product uit Horeca gelegenheden en bij particulieren in de woonkamer. Het zijn de best verkochte kaarsen van Bolsius. De grotere maten zijn in 5 verschillende mooie kleuren te bestellen bij Kaarsen-online. De grootste Kaarsenwinkel online. Bij ons krijg je de kwaliteit die je wenst.

Andere maten van de Rustieke stompkaarsen

De kleinere Rustieke Stompkaarsen zijn te krijgen in wel meer dan 25 verschillende mooie kleuren die je weer kunt combineren met de maat 200/100 mm. De kaarsen geven veel sfeer en gezelligheid. De pit (lont) is gemaakt van hoogwaardig materiaal en je bent daardoor verzekerd van de juiste verbranding van je kaarsen. 

  • Rustieke stompkaarsen
  • 5 trendy kleuren
  • Geen roet en walmen
  • Boven de € 89,- geen verzendkosten
  • Snelle levering
  • Kaarsen-online je kaarsen specialist

[email protected]

0653871555



Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »