Standaard Doopkaarsen met hand gemaakte opdruk. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf iets aan te leveren om te laten bedrukken. Neem altijd even contact met ons op.

Doopkaars

Dopen is voor een gezin heel belangrijk en daar hoort natuurlijk een Doopkaars bij. Het is een religieuze aangelegenheid die wordt voltrokken in de Kerk. Het is een hele mooie persoonlijke dag waar vaak maanden aan wordt gewerkt om die dag alles goed te laten verlopen. Het dopen van je kindje kan om veel redenen worden gedaan. Het is vaak een traditie die in de familie al vele decennia wordt gedaan. Je staat dan voor de keus om een maat kaars te kiezen. Het is een beetje afhankelijk hoe de ruimte van de Kerk eruit ziet en hoeveel mensen er worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Wij geven altijd wel als advies mee dat het beter een iets te grote kaars kan zijn dan te klein. Je Doopkaars koop je bij Kaarsen-online met 25 jaar ervaring met dit werk. Wij hebben standaard kaarsen met schitterende met de hand aangebrachte afbeeldingen. Het is bij deze kaarsen ook mogelijk om een naam en datum te laten aanbrengen. De standaard handgemaakte Doopkaarsen hebben een maat van 250/70 mm. Dat is 25 cm hoog met een diameter van 7 cm.

Doopkaars kopen met je eigen voorkeuren 

Je neemt contact met ons op middels de telefoon of stuurt een mailtje. Wij willen dan graag hetgeen bedrukt moet worden in een JPG bestand via de mail van je ontvangen. Ook graag de maat kaars en of hij wit of ivoor mag zijn. Wij willen ook graag weten wanneer je de kaars nodig hebt. Daarna gaan wij een digitale proefdruk maken en die sturen wij naar je toe. Nadat je deze hebt goedgekeurd gaan wij de kaars bedrukken. Het bedrukken gaat middels een transfer handmatig. Hierdoor wordt een perfect scherpe foto op de kaars aangebracht. Wij hebben hiervoor 25 jaar ervaring in huis en je krijgt bij Kaarsen-online de gewenste kwaliteit. Je bepaald zelf wat je wil laten bedrukken. Een leuke foto, een mooie pakkende tekst of combinaties hiervan. Heb je zelf een idee dan is dat natuurlijk helemaal goed. Maar het kan ook zijn dat je een advies nodig hebt. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Want een Doopkaars kopen doe je gewoon bij Kaarsen-online.

  • Doopkaars kopen
  • 25 jaar ervaring
  • Bedrukking met de bekende Bolsius kaarsen
  • Van A tot Z begeleiding door Kaarsen-online voor deze schitterende mooie dag
  • Levering in overleg

[email protected]

0653871555 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »