Drijfkaarsjes goedkoop online bestellen. Meestal de volgende werkdag in huis

Drijfkaarsen

Drijfkaarsen kopen voor binnen in huis alsmede voor buiten. Deze kaarsen kun je in een mooie glazen kom met water plaatsen en zoveel drijfkaarsen in doen als je wenst, Om te branden of als decoratie. Je kunt er alle kanten mee op en je zult er altijd succes mee hebben. Immers de drijfkaarsjes zijn chique en geven de ruimte waarin zij staan een andere dimensie. De kaarsjes hebben een diameter van 45 mm en een hoogte van 30 mm. Hoe groter de schaal hoe meer kaarsen je kunt branden. De kaarsjes zijn rond ovaal en de gebruikte grondstoffen zijn van een harde kwaliteit waardoor het soortelijk gewicht lager is dan dat van water waardoor de kaarsjes blijven drijven. Door de ovale vorm zal de pit (lont) nimmer onder water komen te staan. Leuk tijdens de feestdagen maar ook als je een feestje hebt zullen deze kaarsen worden gewaardeerd. Kleine ronde kaarsjes die mooi opbranden en zijn te krijgen inde kleuren wit en ivoor.

Drijfkaarsjes

Als je een tuin hebt met een vijver kun je de Drijfkaarsjes ook eventueel in de vijver plaatsen en aansteken tijdens een mooie zomeravond. Een ultieme sfeer beleving zal dat zijn als de kaarsjes branden in een vijver. Hoe leuk is dat. Maar uiteraard mogen de drijfkaarsjes ook branden in een schaal die je buiten op tafel zet. Wat eventueel met drijfkaarsjes ook nog zou kunnen is een heel zwembad in de avonduren vullen en deze aansteken. Ja dat is een sfeer beleving die nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Daar het een hele veilige verbranding betreft zou je ook kunnen overwegen om de Drijfkaarsjes in de badkamer aan te steken.

Drijfkaarsjes voor 365 dagen van het jaar

Heel het jaar door heb je de mogelijkheid om Drijfkaarsjes te branden of om als decoratie neer te zetten. Wij krijgen vaak de vraag waarom de kaarsjes niet onder water verdwijnen. Dat heeft met de harde substantie te maken en de dichtheid daarvan. Die is minder dan dat van water. En door de aparte vorm van de kaarsjes, die ovaal rond is, blijven deze drijven en zal de vlam niet doven. Dit zijn de enige kaarsen die je in water kunt gebruiken. Wat wij horen en zien is dat met name voor de Feestdagen in december de kleur Wijnrood vaak wordt verkocht. Het is een sfeervolle kleur die zeker past bij de Kerstdagen. Ook bedrijven kopen steeds vaker deze Drijfkaarsen. Het is rustgevend als op bijvoorbeeld een kantoor een glazen kom staat met daarin brandende kaarsjes. De Brandeigenschappen van deze Drijfkaarsen is meer dan uitstekend.  

Drijfkaarsen kopen

Je kunt de Drijfkaarsen kopen per zak en daar zitten er dan 20 stuks in. Goedkoop te bestellen in de kleuren wit en ivoor. Grotere ondernemingen kopen al vele jaren met voordeel deze Drijfkaarsen maar ook steeds meer consumenten weten dit te waarderen. En komt er een moment dat je klaar bent met het branden van deze kaarsjes en dan is er geen probleem. Immers bewaar de kaarsjes gewoon tot er een nieuw moment komt om er weer gebruik van te maken.

  • Drijfkaarsen in 2 kleuren (wit en ivoor)
  • Met voordeel bestellen
  • Trendy Drijfkaarsjes
  • Leuke kaarsen
  • Diameter 45 mm en een hoogte van 30 mm
  • Zeer veilige verbranding in water

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »