Grote stompkaarsen voor de ultieme sfeer beleving als deze kaarsen branden

Grote stompkaarsen 

Bolsius grote stompkaarsen in de maat 300/100 mm. Hele mooie grote design kaarsen. Grotere kaarsen zijn er bij Bolsius niet te krijgen. De kaarsen hebben een lengte van 30 cm en een diameter van 10 cm. Schitterende kaarsen in 4 verschillende kleuren. Je kunt dus met recht zeggen dat je hier hebt te maken met een zeer grote kaars. En ook het aantal branduren van 150 mag er zijn. Stel dat je de kaars in de wintermaanden aan het einde van de middag gaat aansteken en vervolgens om 11 uur in de avond blaas je de kaars uit. Dat zijn 6 branduren. Als je de kaars elke dag zou branden dan heb je er minimaal 25 dagen lang plezier van. En ook nog eens de beste kwaliteit in huis. Die van Bolsius want daar kan geen ander merk kaarsen tegenop.

Bolsius grote kaarsen

Bolsius kaarsen zijn absoluut de beste kaarsen. De kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen zonder toevoeging van chemische spullen of andere producten die niet duurzaam zijn. Aan de lont (pit) is veel aandacht geschonken. Dat moet ook wel want een juiste pit betekend dat de brandeigenschappen van de kaars omhoog zullen gaan. Daarbij is de kwaliteit van de pit en de manier van weven het beangrijkst.

  • Bolsius grote stompkaarsen
  • In de kleuren wit, ivoor, rood en wijnrood
  • 150 branduren
  • 30 cm hoog en een diameter van 10 cm
  • Lage verzendkosten 
  • Snelle levering

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »