Geurstokjes, Geurglazen, Navulling Geurstokjes, Geurstompkaarsen, Geurtheelichten, Geurmaxilichten, Geurroomspray

Navulling Geurstokjes

Je hebt heerlijk verschillende Geurstokjes in huis en die staan in diverse ruimtes in huis. Dan komt er een moment dat de flesjes leeg zijn. En je zal zien dat is altijd op een moment dat het niet uitkomt. Je krijgt gasten over de vloer in het weekend en hebt dan zeker geen tijd om de navulling te gaan bestellen. Wat je dan zou moeten doen om dit soort situaties te voorkomen is op tijd deze Bolsius navulling te bestellen. Je kan deze maar in huis hebben. Heb je een navulling nodig dan haal je hem uit de kasten je hebt weer weken de favoriete geur in huis. Bolsius heeft 10 van deze lekkere geuren in het assortiment. 

Lang plezier van de Geurstokjes navulling

Met de 100 ML flesjes Geurstokjes heb je ongeveer 8 weken een heerlijke geur in huis. De navulling geurstokjes is 200 ML en dat betekend dan dat je daar weer 16 weken plezier van zult hebben. Dat is bijna 4 maanden. Ja dan is de keus snel gemaakt om deze navulling op voorraad te hebben en eventueel wel in verschillende geuren. Immers je hebt de keus uit 10 moderne geuren die allemaal zijn geproduceerd met natuurlijk stoffen. Geen chemische toepassingen. Daar staat Bolsius bekend om. Natuurlijk, eerlijk, zuiver en duurzaamheid zijn zaken die van zelfsprekend zijn. 

Een TIP voor nog langer gebruik van de navulling geurstokjes

Wat bijna iedereen doet is wanneer de geurstokjes zijn gekocht om alle stokjes in het flesje te doen en na 8 weken is het op en wordt de navulling gebruikt met dezelfde aantal stokjes. Maar wat je ook zou kunnen overwegen om het anders aan te pakken. Stel dat je op het toilet of de badkamer, en dat zijn kleine ruimtes, een lekker geur wilt hebben. Dan zou je ook het aantal stokjes kunnen verminderen. De lucht wordt dan wel wat minder intens maar dat is in zo'n kleine ruimte geen probleem. Je zal dan nog veel langer kunnen genieten van de geur die je hebt gekozen. Als je dan gaat navullen en ook weer de helft van het aantal stokjes gebruikt dan zou het zo maar kunnen zijn dan je wel 6 maanden met een navulling geurstokjes 200 ML doet. Dat is toch een fijn idee. Het is een TIP en wat je daar mee doet is natuurlijk je eigen beslissing. 

  • Navulling geurstokjes
  • Bolsius kwaliteit
  • 200 ML
  • Snelle levering
  • Tip als services
  • 10 verschillende navullingen

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »