Kerstkaarsen online bestellen in de grootste Kaarsenwinkel

Aanbieding

Bolsius kaarsen Aansteker

Bolsius kaarsen Aansteker

€11,69 €6,79

Kerst kaarsen

Kerst kaarsen horen bij de mooiste tijd van het jaar en dat zijn de Kerstdagen. Kaarsen-online heeft een groot assortiment Kerst kaarsen. Het betreft o.a. Kerstboomkaarsjes, Bloemsteekkaarsjes en Stompkaarsen. Mooie stompkaarsen in de Kerst kleuren goud, zilver, rood, wijnrood wit en ivoor. Mooi om te branden tijdens de Kerstdagen. Kijk jij ook al uit naar deze fantastische dagen met sfeer en gezelligheid en eens met vrienden en familie het verlopen jaar doornemen en tot de conclusie komen dat wij het allemaal over het algemeen wel goed hebben. Je gaat lekker uit eten met elkaar of je bent de gastvrouw en gastheer voor vrienden en familie die bij je komen eten en drinken. Ja en daar horen natuurlijk Kerst kaarsen bij die aangestoken worden. Je gaat de tafel mooi dekken en midden op deze tafel zorg je voor een gedeelte waar de kaarsen kunnen staan. Je bepaald natuurlijk zelf welke kaarsen dit mogen zijn. De keus bij Kaarsen-online is groot en divers. Ga eens rustig shoppen en doe inspiratie op voor de komende Kerstdagen. Je zult zien dat door leuke combinaties van kaarsen te maken je woonkamer binnen de kortste keren er heel anders gaat uitzien.

Kerstboomkaarsjes een echte Kerst kaars

De bekendste kaarsjes voor tijdens de feestdagen zijn natuurlijk de Kerstboomkaarsjes. Zowel jongeren als ouderen onder ons kennen deze kaarsjes. Al sinds de jaren 50 en 60 uit de vorige eeuw kopen wij deze in grote aantallen. Deze zijn te plaatsen in een passende kaarsenhouder die je in een Kerstboom kan vastzetten. Meerdere van deze in een Kerstboom en dan aansteken is heel erg mooi en zal zeker bijdrage aan een schitterende dag. Veiligheid staat voorop en dat betekend dat wanneer de kaarsen branden in de Kerstboom er altijd een emmer water in de buurt moet staan. Laat ook geen kleine kinderen in de buurt van de brandende boom en verlaat de ruimte nimmer als de kaarsen branden. Tevens worden de Kerstboomkaarsjes gebruikt in Kerststukken. Deze worden gekocht bij de bloemenwinkel of je kunt deze eventueel ook zelf maken. Geeft zo'n Kerststuk met de kaarsjes eens cadeau aan een vriend of familielid. Dat zal heel erg op prijs worden gesteld. Het is weer eens wat anders dan een fles wijn. Te bestellen in de kleuren wit, ivoor, rood en wijnrood. Deze Kerstboomkaarsjes zijn 9,7 cm lang en hebben een diameter van 13 mm.

Een Kerst kaars kopen

Een Kerst kaars kopen online is eenvoudig en makkelijk. Rustig vanuit je stoel je bestelling doen en binnen een paar dagen heb je je Kerst kaars in huis. Meestal gaat het natuurlijk om meerdere kaarsen. Maak van de feestdagen in december een onvergetelijk tijd door o.a. het aansteken van Kerst kaarsen. Je weet inmiddels welke kaarsen allemaal beschikbaar zijn. Ga er eens lekker voor zitten en maak je persoonlijke keuze. 

  • Kerst kaarsen
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Enorme keuze
  • Persoonlijk advies indien gewenst

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »