Kerstkaarsen online bestellen in de grootste Kaarsenwinkel

Aanbieding

Bolsius Aansteker

Bolsius Aansteker

€4,69 €3,99

Kerstkaarsen

Kerst is de mooiste tijd van het jaar waar kaarsen uiteraard niet mogen ontbreken. Kaarsen-online heeft een groot assortiment Kerstkaarsen. Het betreft o.a. Kerstboomkaarsjes, Bloemsteekkaarsjes en Druipkaarsen. Maar ook mooie stompkaarsen in de Kerstkleuren goud, zilver, rood, wijnrood wit en ivoor. Mooi om te branden tijdens de Kerstdagen. Kijk jij ook al uit naar deze fantastische dagen met sfeer en gezelligheid en eens met vrienden en familie het verlopen jaar doornemen en tot de conclusie komen dat wij het allemaal over het algemeen wel goed hebben. Je gaat lekker uit eten met elkaar of je bent de gastvrouw en gastheer voor vrienden en familie die bij je komen eten en drinken. Ja en daar horen natuurlijk Kerstkaarsen bij die aangestoken worden. Je gaat de tafel mooi dekken en midden op deze tafel zorg je voor een gedeelte waar de kaarsen kunnen staan. Je bepaald natuurlijk zelf of dit Dinerkaarsen zijn of andere Design kaarsen van Bolsius. De keus bij Kaarsen-online is groot en divers. Ga eens rustig shoppen en doe inspiratie op voor de komende Kerstdagen. Je zult zien dat door leuke combinaties van kaarsen te maken je woonkamer binnen de kortste keren er heel anders gaat uitzien.

Kerstboomkaarsjes een echte Kerstkaars

De bekendste kaarsjes voor tijdens de feestdagen zijn natuurlijk de Kerstboomkaarsjes. Zowel jongeren als ouderen onder ons kennen deze kaarsjes. Al sinds de jaren 50 en 60 uit de vorige eeuw kopen wij deze in grote aantallen. Deze zijn te plaatsen in een passende kaarsenhouder die je in een Kerstboom kan vastzetten. Meerdere van deze in een Kerstboom en dan aansteken is heel erg mooi en zal zeker bijdrage aan een schitterende dag. Veiligheid staat voorop en dat betekend dat wanneer de kaarsen branden in de Kerstboom er altijd een emmer water in de buurt moet staan. Laat ook geen kleine kinderen in de buurt van de brandende boom en verlaat de ruimte nimmer als de kaarsen branden. Tevens worden de Kerstboomkaarsjes gebruikt in Kerststukken. Deze worden gekocht bij de bloemenwinkel of je kunt deze eventueel ook zelf maken. Geeft zo'n Kerststuk met de kaarsjes eens cadeau aan een vriend of familielid. Dat zal heel erg op prijs worden gesteld. Het is weer eens wat anders dan een fles wijn. Te bestellen in de kleuren wit, ivoor, rood en wijnrood. Deze Kerstboomkaarsjes zijn 9,7 cm lang en hebben een diameter van 13 mm.

Druipkaarsen

Druipkaarsen zijn kaarsen die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens de feestdagen in december. Wat een leuk idee is om aan het begin van de maand al wat kaarsen te branden zodat de fles al rondom met kaarsvet is omgeven. Dan hoef je alleen tijdens een gezellig samenzijn met de Kerstdagen of Oud en Nieuw maar een Druipkaars in de fles te zetten en aan te steken. Het effect is er dan gelijk en je gezelschap zit niet meer tegen een wijnfles aan te kijken. Men zal het waarderen. Deze kaarsen zijn per 2 in een doos te bestellen of per grootverpakking met uiteraard dan een mooie korting. Tegenwoordig is het ook de normaalste zaak van de wereld om het hele jaar Druipkaarsen te branden. Je ziet het tijdens een feest met de familie of vrienden, met een verjaardag en zelfs tijdens een kinderfeestje. Ja Druipkaarsen branden is populair en dat is goed te begrijpen als je ziet wat voor een gezelligheid het geeft. Zorg er altijd wel voor dat de fles op de juiste ondergrond staat. Immers het kan eventueel gebeuren dat het kaarsvet tot onderaan de fles gaat druipen en dan mag het niet op je tafel terecht komen of vensterbank. De Druipkaarsen hebben een maat van 30 cm lang en een diameter van 29 mm en branden ongeveer 1,5 uur. Dat is goed om te weten om te bepalen welke fles je moet hebben om de Druipkaarsen in te zetten.

Bloemsteekkaarsen

Bloemsteekkaarsen worden in de december maand veel verkocht om te gebruiken in Kerststukjes die bloemisten maken. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooi Kerststukje maken. In een doosjes zitten 12 van deze lange smalle kaarsen en deze zijn 30 cm lang met een diameter van 9 mm en branden 2,5 uur. Alle vele jaren een populair kaarsje. Doe eens creatief en ga aan de slag met deze eenvoudig te verwerken kaarsjes. 

Stompkaarsen die horen bij de Kerstdagen

Voor de feestmaand december heb je de keus uit een groot aantal stompkaarsen die bij deze dagen horen. Mooie kleuren en in diverse verschillende maten. Maak leuke combinaties met de kleuren die bij je passen. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar door de enorme keuze ben je zeker in staat om iets leuks in huis te halen.

Een Kerst kaars kopen

Een Kerst kaars kopen online is eenvoudig en makkelijk. Rustig vanuit je stoel je bestelling doen en binnen een paar dagen heb je je Kerst kaars in huis. Meestal gaat het natuurlijk om meerdere kaarsen. Maak van de feestdagen in december een onvergetelijk tijd door o.a. het aansteken van Kerstkaarsen. Je weet inmiddels welke kaarsen allemaal beschikbaar zijn. Ga er eens lekker voor zitten en maak je persoonlijke keuze. 

  • Kerstkaarsen
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Enorme keuze
  • Persoonlijk advies indien gewenst

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »