Rustieke Tafelkaarsen goedkoop online bestellen in de grootste Kaarsenwinkel. Met tegenwoordig 9 stuks in een doos.

Rustieke Tafelkaarsen

Bolsius Rustieke tafelkaarsen in 10 verschillende mooie kleuren. Deze Tafelkaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen die op de markt zijn te krijgen. Hierdoor hebben deze Tafelkaarsen een groot aantal branduren en geven deze geen zwarte roet af en walmen niet. Bij Kaarsen-online kunt u deze Bolsius Rustieke Tafelkaarsen online bestellen. Goedkoop en u bent niet verplicht tot het afnemen van grotere aantallen. U kunt deze Tafelkaarsen per doosje bestellen.

De bekendheid van de Tafelkaarsen

Deze Rustieke Tafelkaarsen hebben inmiddels bij het grotere publiek een enorme bekendheid. Zowel particulieren als Horeca ondernemers bestellen deze Tafelkaarsen veel. De Tafelkaarsen hebben een luxe uitstraling waardoor zij bijdrage aan de sfeer bij u thuis of in een cafe, bistro of restaurant.

Gebruik van de Rustieke Tafelkaarsen

Deze Bolsius Rustieke Tafelkaarsen branden 12 uur. Zet de kaarsen in een kandelaar op een gedekte tafel in huis. Wanneer de gasten binnen zullen komen zien en voelen zij direct de sfeer die in huis hangt. Combineer ook van deze Tafelkaarsen diverse kleuren met elkaar. Zeker tijdens de Feestdagen in december is dat een leuk idee.

De populariteit van Rustieke Tafelkaarsen

De Bolsius Rustieke lijn is al meer dan 10 jaar een heel groot succes. Door elk seizoen met nieuwe kleuren te komen en de verschillende maten en vormen blijven deze Rustieke kaarsen zeer populair. Het is het best verkochte product van Bolsius en dat al vele jaren.

Ook bij Kaarsen-online alle andere Rustieke kaarsen.

  • Bolsius Rustieke Tafelkaarsen
  • 12 branduren
  • Snelle levering
  • Boven de € 89,- geen verzendkosten
  • 9 stuks in een mooi doosje
  • Voor particulieren en Horeca

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »