WIJ GEBRUIKEN DE KAARSEN VAN BOLSIUS OM TE BEDRUKKEN. MAIL OF BEL VOOR EEN SCHERPE OFFERTE. JE KRIJGT ALTIJD EERST EEN PROEFDRUK TE ZIEN. NU T/M EIND JUNI 2024 EEN EXTRA KORTING BOVENOP DE STAFFELKORTING

Aanbieding

Kerkkaars 600/100 mm

Kerkkaars 600/100 mm

€139,95 €129,95

Aanbieding

Kerkkaars 500/100 mm

Kerkkaars 500/100 mm

€129,95 €119,95

Aanbieding

Huwelijkskaars - 05 - Ja

Huwelijkskaars - 05 - Ja

€79,95 €69,95

Aanbieding

Kerkkaars 400/100 mm

Kerkkaars 400/100 mm

€119,95 €109,95

TOT EIND JUNI 2024 EXTRA KORTING BOVENOP DE STAFFELKORTING. BEL OF MAIL VOOR EEN PASSENDE OFFERTE.

Kaarsen bedrukken

 

Kaarsen-online is de autoriteit als het gaat om kaarsen bedrukken. Het bedrukken hiervan is zeer specialistisch werk en daar hebben wij 25 jaar ervaring voor in huis. Bij ons krijg je de gewenste kwaliteit. Immers wij bedrukken alles zelf en hebben daardoor goed zicht op de werkzaamheden. Tevens gebruiken wij alleen de kaarsen van Bolsius. Dus je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Twijfel niet maar neem snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een passende offerte. 

Wij werken met een leuke staffelkorting. Hoe meer kaarsen je laat bedrukken hoe goedkoper het zal worden. Bedrukken in 1 kleur of full-color. Bedrukken van de kaarsen met een foto, logo of tekst of combinaties daarvan het is allemaal mogelijk. Je hebt de keus uit de kleur wit of ivoor als kaars. Er zijn een behoorlijk aantal verschillende maten te krijgen. Je hebt al een kaarsje bedrukt van 60/40 mm. Dat is 6 cm hoog en een diameter van 4 cm. Een echte weggever. Maar als je echt een kaars bedrukt in handen wilt hebben kies je voor de 250/80 mm. Deze is dan 25 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm. 1 kleur bedrukken gaat machinaal en full-color bedrukken gaat handmatig. Verder zijn de maten 100/50 mm, 120/60 mm, 150/60 mm en 200/70 mm beschikbaar.

Het proces van kaarsen laten bedrukken gaat als volgt

Allereerst wordt er van hetgeen bedrukt moet worden een film gemaakt. Bij 1 kleur bedrukking gaan wij de kaarsen machinaal bedrukken. Bij full-color bedrukken gaat hetgeen bedrukt moet worden middels een transfer op de kaars worden aangebracht. Daarna in beide gevallen zullen de kaarsen 24 uur moeten drogen. Vervolgens worden de kaarsen "na gedompeld". Er komt dan een laagje kaarsvet over de bedrukking heen. Dat is ter bescherming van de bedrukking. Ook dat moet weer 24 uur drogen en daarna zijn de kaarsen klaar om te worden verzonden. Het is ook mogelijk om de kaarsen aan 2 zijde te laten bedrukken. Aan de ene zijde een foto en aan de andere zijde dan eventueel een tekst. Je kunt via de mail de tekst, logo of foto aanleveren en wij verzorgen de rest. Als het een combinatie is van b.v. een foto en tekst deze wel graag in 1 file aanleveren. Wij laten altijd een digitale proefdruk zien (na een definitieve bestelling) zodat er geen fouten kunnen ontstaan.

Kaarsen met tekst

Ondernemingen, sportverenigingen, uitvaartondernemingen, musea, kerken, winkeliersverenigingen laten om de meest uiteenlopende redenen kaarsen bedrukken. Het laten bedrukken van een eigen logo, tekst of foto. Wat de laatste jaren steeds vaker als opdracht binnen komt is het laten bedrukken van een leuke of pakkende tekst. Ook voor wereldlichtjes dag worden kaarsen bedrukt. Organisaties die de wereldlichtjes dag organiseren laten dan een mooie tekst bedrukken op meestal een wat kleinere kaars en die worden uitgedeeld tijdens de loop die is georganiseerd. Ook voor een uitvaart met een mooie foto van de overledene is heel speciaal. Wat heel vaak wordt gedaan is een mooie grote kaars hiervoor gebruiken. Crematoria hebben vaak bedrukte kaarsen in huis. Het gaat dan om de wat kleinere kaarsen met een tekst en als er iemand op zeer jonge leeftijd is overleden worden de kaarsen na afloop van de plechtigheid meegegeven aan de aanwezigen. De terugkoppeling is dat dit heel erg op prijs wordt gesteld. Of een grote huwelijkskaars voor de mooiste dag van je leven is heel populair. Bedrijven laten hun Logo op de kaarsen bedrukken en geven het dan als relatiegeschenk weg. Een goedkope manier van Marketing. Wij leveren in Nederland en ook steeds vaker in Belgie. 

Fotokaars

Ook het laten bedrukken van een foto op een kaars wordt heel vaak gedaan voor een uitvaart. Je gaat hier dan om een Fotokaars of bij meerdere Fotokaarsen. Na afloop krijgen de aanwezige dan de kaars als herinnering mee. En uiteraard voor een Bruiloft worden kaarsen met een foto van het bruidspaar bedrukt. Vaak wordt er dan een mooie foto gemaakt tijdens de bruiloft en enkele dagen later worden de kaarsen bedrukt en worden deze opgestuurd naar iedereen die op de bruiloft aanwezig was. Alle aanwezigen hebben dan een mooi aandenken in de vorm van een Fotokaars. Maar de meeste kaarsen met een foto worden bedrukt voor een Doop gelegenheid. De mooiste foto van het kindje wat wordt gedoopt willen de ouders dan op een kaars hebben. Het gaat dan vaak om de wat grotere kaarsen. Dat is ook het advies. Immers bij een Doop feest zijn er veel mensen aanwezig en dan is het handig om de bedrukking te laten uitvoeren op een grote kaars anders zien de aanwezige niets van de kaars. Bij een fotokaars is eigenlijk elke bedrukking mogelijk. Je kunt Zwart/wit foto's en kleuren foto's laten bedrukken. En het is toch heel leuk om een eigen ontwerp te maken en dat te laten bedrukken. Door de ervaring die wij hebben kunnen wij je uiteraard altijd adviseren. 

Eikaarsen bedrukken

Eikaarsen bedrukken wordt veel gedaan een aantal weken voor de Paasdagen. Grote bedrijven geven dan de week voor Pasen t/m Paaszaterdag de Eikaarsen weg aan b.v. winkelend publiek in een winkelcentrum. De Ei kaarsen zijn in het geel te krijgen. Het formaat is net zo groot als een echt ei. De wat grotere maten zijn alleen te krijgen in de kleur ivoor. Er zijn 3 verschillende maten en deze hebben een minimale afname van 100 of 250 stuks. 

Levering van de bedrukte kaarsen

De levertijd is altijd in overleg. Nadat de bestelling definitief is gaan wij eerst een proefdruk maken van de kaars met hetgeen bedrukt moet worden. Daar maken wij een foto van en die sturen wij via de mail naar je toe. Je kunt dan de foto beoordelen en nadat je de goedkeuring hebt gegeven dan gaan wij de kaarsen pas bedrukken. Hierdoor kunnen er achteraf geen misverstanden meer ontstaan. In maanden dat het rustiger is, zo rond de zomermaanden, zal de levering sneller zijn dan b.v. in de november en december maanden. 

Cellofaan verpakking

De kaarsen kunnen in transparant Cellofaan worden verpakt. Prijs per kaars is € 0,60.

 

  • Kaarsen bedrukken
  • Geen verzendkosten boven de € 89,-.
  • Altijd eerst een proefdruk (gratis)
  • Mogelijkheid om de kaarsen in Cellofaan te laten verpakken
  • De beste kwaliteit bij Kaarsen-online met de Bolsius kaarsen
  • Uitmuntende services
  • Advies op maat
  • Als Relatiegeschenken of zo maar

Je bent van harte uitgenodigd voor verdere informatie om contact met ons op te nemen.

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »