Bolsius Stompkaarsen 200/100 mm in 4 mooie trendy kleuren

Bolsius grote dikke kaarsen kopen

Bolsius grote stompkaarsen in de maat 200/100 mm. Schitterende grote dikke kaarsen met veel branduren en geen zwarte roet door de beste grondstoffen die worden gebruikt om de kaarsen te produceren. Deze maat kaarsen behoren tot de grootste van Bolsius. Zet de kaarsen samen met andere stompkaarsen van Bolsius bij elkaar en je hebt een mooi plaatje. Je kunt de kaarsen branden maar ook als decoratie neerzetten op een mooi tableau. Door de vele branduren heb je lang plezier van deze trendy kaarsen. Het gaat bij deze kaarsen om 110 branduren. Bij gemiddeld gebruik heb je er dan ongeveer 20 dagen plezier van. 

Wie gebruiken deze grote kaarsen

Het gebruik van deze kaarsen is divers. Je spreekt dan over consumenten en ondernemers. M.n.de particulieren branden deze kaarsen tussen oktober en april. Dat zijn de dagen dat het wat vroeger donker is en je voor de gezelligheid dan de kaarsen zal aansteken. Bij ondernemers ligt dat iets anders. Als je een uitvaartondernemer hebt die gebruikt de kaarsen eigenlijk het hele jaar door. Heeft met de vraag van de familie van de overledene te maken. Dat kan zijn in december maar ook in augustus. De kaarsen worden dan aangestoken in het uitvaartcentrum en/of in de Kerk. Hotel, Theaters en dat soort ondernemingen branden heel het jaar door kaarsen en ook deze grote. Er wordt dat bijna altijd voor die van Bolsius gekozen. 

  • Bolsius grote dikke stompkaarsen
  • In de kleuren wit, ivoor, rood en wijnrood
  • De beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Op verzoek uiteraard advies

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »