Bijzondere Dompelkaarsen voor Kerken en Particulieren

Dompelkaarsen

Hand gemaakte Dompelkaarsen zijn kaarsen die taps toelopen. Van breed aan de onderzijde naar smal aan de bovenzijde en hebben een ronde top met in het midden de pit (lont) De kaarsen zijn te verkrijgen in 4 maten van klein naar groot. Alle 4 de maten alleen in de kleuren wit en ivoor verkrijgbaar. Bij Kaarsen-online kunt u deze Dompelkaarsen tegen een goedkope prijs bestellen. 

Wie kopen er een Dompelkaars en waarom

Het is een misverstand wat bestaat dat een Dompelkaars alleen maar in Kerken worden aangestoken. Dat is ook wel te begrijpen daar je bijna in elke Kerk prominent deze Dompelkaars op het altaar ziet staan. Maar niets is minder waar. Voor allerlei feesten, trouwerijen en herdenkingen worden deze kaarsen ook gekocht. Zet een aantal maten van deze kaarsen op het tableau op de salontafel en je zult heel snel merken dat dit bijdraagt aan de sfeer in huis als de kaarsen worden aangestoken. Zorg altijd wel dat de kaarsen voldoende afstand van elkaar hebben. 

  • 4 maten Dompelkaarsen
  • Topkwaliteit
  • In de kleur ivoor
  • Snelle levering

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »