Gouda kaarsen koop je bij Kaarsen-online. Het hele assortiment op voorraad.

Gouda kaarsen

Gouda kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en geven daarom geen zwarte roet af en de vlam zal niet walmen. Zet de kaarsen wel op een rustige plaats neer zodat zij geen last hebben van wind van b.v. deuren. Je kunt Gouda kaarsen krijgen in de diverse verschillende soorten en maten. Deze kaarsen hebben een luxe en trendy uitstraling en passen in elk interieur. De kaarsen kunnen ook als decoratie worden neergezet. Je zult tijdens een romantisch samenzijn of met familie en vrienden zeker succes hebben met Gouda kaarsen. Het kopen van deze Gouda kaarsen doe je bij de betrouwbare kaarsenshop online en dat is Kaarsen-online. Veel keus en de service die je mag verwachten als je deze top kaarsen gaat bestellen. Niet goed geld terug en altijd de nieuwste producten voor je online. 

Gouda Waxinelichtjes en Maxilichten

Gouda Waxinelichtjes en Maxilichten zijn in kleine en groot verpakkingen ook bij Kaarsen-online goedkoop te bestellen. Deze kun je branden in luxe theelichthouders die uiteraard ook bij Kaarsen-online zijn te bestellen. Steeds meer ondernemers en consumenten gaan waxinelichtjes gebruiken. Immers het is een relatieve veilige verbranding en ook de kosten zijn niet onbelangrijk. In een zak met waxinelichtjes zitten er al snel 100 of meer die je mooi in theelichthouders kunt plaatsen. Op diverse plekken in huis of in de onderneming. Na minimaal 4 uur zijn zij opgebrand en kun je er weer nieuwe in doen. Makkelijker kan eigenlijk niet. Door de sfeervolle luxe trendy theelichthouders zal het geheel een mooi gezicht zijn.

De Historie van Gouda kaarsen

De Gouda kaarsen hebben een zeer lange historie. De eerste Gouda kaarsen werden gemaakt in 1858. Tussen 1900 en 1910 werden diverse andere bedrijven die gerelateerd waren aan kaarsen overgenomen. In 1929 nam de Gouda kaarsen fabriek die van Apollo kaarsen over. In 1936 was er een zeer grote brand en van de fabriek bleef niets over. Alleen het kantoor bleef behouden. Maar snel daarna werd de fabriek opnieuw opgebouwd. Tijdens de oorlogsjaren stond de productie op een zeer laag pitje. De fabriek werd in 1944 door de Duitse bezetter in beslag genomen waardoor de productie tot november 1945 geheel stil lag. In 1958 schonk de Gouda fabriek aan de Gemeente Gouda 1500 kaarsen om het stadhuis te verlichten rond de Kerstdagen. Deze traditie wordt tot de dag van vandaag voortgezet met enkele honderden kaarsen per evenement. In 1983 worden de kaarsen activiteiten van Gouda overgenomen door de Bolsius fabriek in Schijndel. In de jaren daarna wordt de kwaliteit van de geleverde kaarsen steeds verder door ontwikkeld net als de verpakkingsmaterialen die met de tijd meegaan.

Naamsbekendheid van Gouda kaarsen

Uit onderzoek blijkt dat 89 % van de ondervraagden het merk Gouda kaarsen kent. Dat is een zeer hoog percentage. Wij zijn dan ook trots als Kaarsen-online dat wij het hele assortiment van Gouda kaarsen online aan je kunnen aanbieden. Veel succes met inspiratie opdoen. 

  • Gouda kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Bij Kaarsen-online het hele assortiment te krijgen
  • Snelle levering
  • Geen verzendkosten boven de € 89,-
  • Altijd de beste services

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »