Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken laat je uitvoeren bij Kaarsen-online. 25 jaar ervaring in huis om dit zelf voor u perfect uit te voeren. Altijd eerst een proefdruk en geen verborgen kosten.

Kaarsen bedrukken

 

Kaarsen zijn tegenwoordig niet meer uit ons huishouden weg te denken. Ze brengen sfeer, maar geven ook een sfeervol licht. Kaarsen zijn daarom altijd een leuk geschenk om te geven, je weet zeker dat ze altijd gebruikt worden. Wat nog leuker is, is om een gepersonaliseerd kaars te geven. Een dergelijke kaars is een uitstekende oplossing op vele vlakken. Het is bijvoorbeeld een perfecte marketingtool, maar ook een geschenk waarbij het duidelijk is dat erover is nagedacht. De ontvanger zal dit zeker waarderen. Er zijn tal van situaties te bedenken waarbij een bedrukte kaars volledig op zijn plaats is. Daarbij zijn er ook nog eens verschillende soorten kaarsen die je kunt bedrukken. Groot, klein, dik en ga zo maar door. Al die varianten maken het makkelijk om voor iedere situatie de juiste bedrukte kaars te kiezen. De bedrukkingen worden op een vakkundige manier op de kaars aangebracht en hiervoor kiezen we kaarsen met een stabiel draagvlak zodat de tekst of afbeelding ook mooi wordt weergegeven en ieder detail zichtbaar is. Hierdoor wordt de bedrukte kaars een met zorg ontwikkeld product waarmee je de ontvanger kunt laten zien wat je uit wilt dragen. Of dit nu om een persoonlijke boodschap gaat of een zakelijke boodschap, het eindresultaat zal altijd doeltreffend zijn.

 

Kaars met tekst

Kaarsen bedrukken wordt steeds vaker gedaan. Bijvoorbeeld met een foto, een logo of met tekst. Dit kan een standaard tekst zijn, bijvoorbeeld de slogan van het bedrijf of teksten zoals ‘Fijne feestdagen’, maar je kunt natuurlijk ook een hele persoonlijke tekst op de kaars laten drukken. Bijvoorbeeld als je iemand wilt bedanken met een mooie kaars en hier dan de tekst: ‘Bedankt voor alles!’ op te laten drukken. Maar je kunt het nog persoonlijker maken door een toepasselijk tekst op de kaars of door de naam van de ontvanger erbij te vermelden. Daarbij zijn er tegenwoordig zoveel leuke quotes waardoor je inspiratie op kunt doen voor een leuke en toepasselijke tekst. Je kunt zelf kiezen op welke kaars je de tekst laat drukken. Ga je voor een mooie rustieke kaars of heb je liever een gladde kaars. Wil je dezelfde kaars met dezelfde tekst aan meerdere personen geven? Dan kun je vaak ook nog gebruik maken van een aantrekkelijke staffelkorting. Hoe meer identieke kaarsen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Zo kun je in een keer het hele personeel of een heel sportteam bedanken voor een bijzondere prestatie.

 

Foto op kaars

Behalve een mooie tekst of een logo kun je ook een foto op een kaars laten drukken. Bijvoorbeeld die schattige foto van je baby die je op een kaars voor de opa’s en oma’s laat drukken. Of misschien vind je het wel leuk om tijdens je babyborrel alle gasten een kaarsje mee te geven met een foto van de baby als dank voor hun komst. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken waarbij een kaars met een foto erop gedrukt heel toepasselijk is. Het kan een doeltreffend middel zijn bij zakelijke situaties, het kan een hartverwarmend geschenk zijn of een heel waardevol geschenk. Zo is het bijvoorbeeld een prachtig geschenk om een kaarsje met een mooie foto van de overledene aan nabestaanden te geven. Een waardevolle herinnering en één met een symbolische betekenis. Zeker als je er ook nog de tekst: ‘Voor altijd een lichtje in je hart’ bij zet. Maar er zijn ook leukere situaties waarbij een kaars met een foto een waardevol geschenk is. Bijvoorbeeld met een groepsfoto erop gedrukt, ter herinnering aan een geweldige dag of evenement. Zo zijn er verschillende situaties te bedenken waarbij een kaars met foto een ontzettend leuk of lief geschenk is.

 

Huwelijks kaarsen

Als je gaat trouwen ben je vaak op zoek naar een originele giveaway. Dit noemen ze ook wel huwelijks bedankjes of trouw bedankjes. Een bedrukte kaars is dan natuurlijke een unieke oplossing. Je kunt bijvoorbeeld jullie namen en de trouwdatum op de kaars laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om er een foto van jullie erop te drukken of bijvoorbeeld een afbeelding van en hart met de trouwdatum. Ook hier weer zijn tal van creatieve oplossingen te bedenken. Ook wat betreft het type kaars heb je meerdere mogelijkheden. Misschien wil je liever een rustieke kaars met een mooi tekst of misschien vind je het juist leuk om zo’n klein geurkaarsje in een glaasje met tekst te geven bij het weggaan van de gasten op het feest. Of misschien wil je de getuigen, de ouders van de bruid en de bruidegom of andere mensen die belangrijk voor jullie waren tijdens de huwelijksceremonie wel op een speciale manier bedanken met een unieke kaars. Of je maar een paar kaarsen nodig hebt of juist heel veel, het kan beide. Het is wel zo dat de kaarsen goedkoper worden naarmate je een hoger aantal identieke kaarsen afneemt. Tegenwoordig zijn er zelfs mensen die een scheidingsfeest geven als het huwelijk wordt beëindigd. Een klein kaarsje met de tekst: ‘Het vlammetje is uit… bedankt voor jullie steun’ is dan zeer toepasselijk. Het is zomaar even een voorbeeld van wat je allemaal met kaarsen kunt doen rondom het huwelijk, of het nu gaat om de huwelijksdag, een zoveel jarig huwelijk of aan het einde van een huwelijk.

 

Een kaars met een opdruk kan ook zakelijk gezien een enorme waarde hebben. Vaak wordt er door bedrijven voor een giveaway gekozen die al snel ergens achter in de kast of in een tas verdwijnt. Giveaways die ook een functie hebben worden eerder gebruikt of neergezet waardoor ze een groter bereik hebben en dus ook doeltreffender zijn. Kies bijvoorbeeld zo’n leuk glaasje met een geurkaarsje erin. Met het logo van het bedrijf erop gedrukt zal dit kaarsje zeker in de smaak vallen omdat het ook een functie heeft. Terwijl het kaarsje een heerlijk geur verspreidt, is het logo van het bedrijf vaak zichtbaar voor meerdere mensen en niet alleen voor de ontvanger van de bedrukte kaars. Een bedrukte kaars is dus een uitstekende gelegenheid om meer naamsbekendheid te creëren. Daarbij is het een perfecte manier om je klanten of gasten te bedanken voor het afgelopen jaar of je werknemers te bedanken voor bewezen diensten. Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken, maar een bedrukt kaars is altijd een functionele en leuke oplossing. Voor veel kaarsen geldt een aantrekkelijke staffelkorting, dus hoe meer kaarsen je bestelt, hoe goedkoper het wordt. Kaarsen aansteken bevordert altijd een gezellige sfeer in ieder jaargetijde. Bedrukte kaarsen zijn dus niet alleen aan het einde van het jaar doeltreffend, maar kunnen op 365 dagen per jaar voor een sfeervolle avond zorgen, zowel binnen als buiten.

 

Kaars laten bedrukken

Bij kaarsen-online.nl kun je kaarsen laten bedrukken. Als er een bestelling wordt gedaan voor een kaars met een opdruk, wordt er altijd eerst een digitale drukproef verzonden die je moet checken. Zo voorkomen we dat er fouten worden gemaakt bij het drukken. Zodra je de drukproef hebt goedgekeurd, kan de bestelling verder afgewikkeld worden. De kaars wordt na het bedrukken altijd na gedompeld. Hierdoor wordt er een beschermlaag over de bedrukking aangebracht waardoor hij langer mooi blijft. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de bedrukte kaars in een koker te verpakken of in cellofaan te sealen. Hierdoor wordt het nog leuker om de kaars aan iemand cadeau te geven. Het voordeel van een kaars laten bedrukken bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in kaarsen, is dat je zeker weet dat de juiste kaarsen voor de juiste opdruk worden gebruikt. Kaarsen-online maakt gebruik van kwalitatieve kaarsen en deskundige drukmethoden.

 

Gepersonaliseerde kaars

Gepersonaliseerde kaarsen vallen altijd in de smaak en dat blijkt ook uit het feit dat bedrukte kaarsen ook in de top 10 voor de kerstgeschenken staan. Zeker in een tijd waarin visuele vormgeving een grote rol speelt en in combinatie met de leuke woordspelingen van vandaag de dag zijn er unieke eindresultaten te behalen. Kaarsen bestaan al heel lang maar het lijkt wel of ze populairder zijn dan ooit. Misschien ook omdat een kaars een beetje de ‘me-time’ symboliseert. Even een momentje voor jezelf nemen, een kaarsje aansteken en het gezellig maken. Kaarsen refereren aan gezelligheid, sfeer en romantiek. Zelfs als je op ‘gezelligheid’ gaat googelen kom je vast en zeker een artikel over kaarsen tegen. Tijdens de feestdagen wordt die behoefte aan gezelligheid nog groter en neemt ook de vraag naar kaarsen enorm toe. En dat is echt niet alleen omdat Kerstmis het feest van het licht is. De boodschap op een kaars gaat maanden mee en daarom is het zo leuk om een gepersonaliseerde kaars te geven. Soms zie je jaarlijks dezelfde bijzondere kaars verschijnen als de kerstversiering weer uit de dozen wordt gehaald. Maar een gepersonaliseerde kaars is vooral ook een geschenk waar aandacht is aan besteed. Dat doet de ontvanger goed en hij of zijn zal dit geschenk zeker waarderen.

 

Bedrukte kaarsen met de feestdagen

Met de feestdagen zijn er speciale mogelijkheden voor bedrukte kaarsen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speciale adventskaarsen. Het kwalitatieve merk Bolsius heeft bijvoorbeeld prachtige adventskaarsen die mooi branden zonder roet af te geven of te walmen. Maar je kunt natuurlijk ook eigen adventskaarsen laten bedrukken, helemaal in de stijl van deze adventsperiode gecombineerd met een logo of een tekst. Datzelfde geldt voor de andere feestdagen, de tekst op de kaars kan bestaan uit een aantal vriendelijke woorden die voor deze feestelijke dagen bestemd zijn. Hoe leuk is het niet om tijdens de jaarwisseling kaarsen te laten bedrukken met een nieuwjaarswens of met het oude jaartal en het nieuwe jaartal? Ook hier zijn veel mogelijkheden voor. Met de Pasen blijft het natuurlijk altijd leuk om voor de speciale ei-kaarsen te kiezen. Deze kunnen al vanaf 50 stuks bedrukt worden. Het zijn leuke geschenkjes om weg te geven aan de klanten van het bedrijf of aan de leerlingen op een school. Ook voor een winkeliersvereniging is het een leuk gebaar naar de bezoekers van het winkelcentrum. Voor de ei-kaarsen is alleen een bedrukking in één kleur mogelijk en ook deze kaarsen worden na gedompeld ter bescherming van de bedrukking. Ze zijn er in verschillende maten en ook hier geldt een zeer aantrekkelijke staffelkorting.

 

Speciale gelegenheden

We gaven al eerder voorbeelden van gepersonaliseerde kaarsen die gebruikt kunnen worden bij speciale gelegenheden om het nog iets persoonlijker te maken. Voor vrolijke gebeurtenissen, maar ook voor minder leuke dingen. Dit komt omdat een kaars eigenlijk altijd gepast is, ook al gaat het om een gevoelig onderwerp. Daarom worden kaarsen ook veel gebruikt bij herdenkingen of kerkacties. Een kaarsje aansteken voor iemand gebeurt vaak uit gevoel of uit liefde, zelfs als iemand niet gelovig is. We doen het voor een overledene, iemand die erg ziek is of we steken een kaarsje aan om iemand te steunen. Vuur en licht wordt al eeuwenlang gebruikt bij spiritualiteit en religie en hoe mooi is het als je hier een persoonlijke noot aan kunt toevoegen door de kaars te laten bedrukken. Ook bij een doopsel is een gepersonaliseerde kaars een mooi gebaar.

 

Bedrukte geurkaarsje

Bedrukte geurkaarsjes hebben niet alleen een functie, ze zijn ook nog eens heel erg lekker. Ze geven in interieur een intiem aroma af waardoor ze zeer gewaardeerd worden. De verschillende glaasjes zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel wat geur betreft als de maat van het glaasje. Het logo of de tekst wordt in dit geval op het glaasje gedrukt.

 

Hoe verloopt het proces van bedrukte kaarsen?

Als je weet op wat voor een soort kaars je de bedrukking wilt hebben, plaats je de bestelling. Hierbij lever je een JPG of een pdf-bestand aan met wat je op de kaars wilt hebben. Dit type bestanden leveren het beste resultaat. De kleur van de bedrukking is altijd bij benadering, de kleurstelling op je computer wijkt namelijk meestal iets af van de werkelijkheid. Er wordt altijd eerst een proefdruk gemaakt en bij jouw goedkeuring van de proefdruk wordt de bestelling verder afgerond. Zodra de kaarsen zijn bedrukt, moeten ze minimaal 24 uur drogen en daarna worden ze na gedompeld. Dat na dompelen betekent dat er een speciale paraffine laag over de kaars en de bedrukking wordt aangebracht. Dit is ter bescherming van de bedrukking anders zou je hem er zo af kunnen vegen. Ook na de na dompeling moeten de kaarsen weer minimaal 24 uur drogen voordat ze verzonden kunnen worden. De levertijd van een gepersonaliseerde kaars is door dit speciale proces wat langer dan de levertijd van de onbedrukte kaarsen.

 

Welke opties zijn er?

Op de kaars of op het glas kan een foto, een tekst of een logo gedrukt worden of een combinatie van deze opties. Het is soms ook mogelijk om de kaars aan twee zijden te bedrukken. Wil je de bedrukking in één kleur of full colour? Full colour zijn meerdere kleuren in de bedrukking en dit wordt handmatig gedaan. Bedrukkingen met één kleur worden meestal machinaal gedaan. Het glas kan altijd maar in één kleur bedrukt worden.

 

De veelzijdigheid van Kaarsen bedrukken

Je bent nu een stuk wijzer geworden wat zoals de mogelijkheden met het bedrukken van Kaarsen zijn. Vraag eventueel meer info als dat wenselijk is via de telefoon of de mail. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »