Gotische kaarsen van Bolsius en Gouda bestellen online in de kaarsenwinkel

Gotische kaarsen

Gotische kaarsen van Bolsius en Gouda, De beste die op de markt zijn te krijgen en bij Kaarsen-online is het gehele assortiment online te bestellen met een snelle levering.

Het produceren van Gotische kaarsen

Gotische kaarsen worden op dezelfde manier gegoten als andere kaarsen met dit verschil dat de gietvormen nu aan de onderkant zijn gesloten met uitzondering van het gaatje waar de pit doorheen loopt. Na het gieten worden de kaarsen aan de pit omhooggetrokken. Daar de gietvormen nu een zodanige vorm hebben dat de gegoten kaarsen taps toelopende punten krijgen. Dat maakt deze Gotische kaarsen zo speciaal.

Romantisch dineren

Gotische kaarsen zijn bij uitstek geschikt voor een avondje romantisch dineren. Vandaar dat de kaarsen ook wel romantische kaarsen worden genoemd. Dat kan zowel thuis als in een mooi restaurant. Om je vriendin of vrouw echt de avond van haar leven te bezorgen is het advies om thuis een tafel mooi op te maken en in het midden een kandelaar te plaatsen waar diverse Gotische kaarsen in gezet kunnen worden. Net voordat je vrouw of vriendin binnen komt of vanuit de slaapkamer mooi aangekleed de woonkamer betreed steekt je de kaarsen aan en de avond kan niet meer stuk. Al duurt het diner de hele avond dat is geen probleem want de kaarsen branden gemiddeld ongeveer 8 uren.

Verschillende maten en kleuren

Gotische kaarsen zijn te leveren zowel door Bolsius als door Gouda kaarsen. De kwaliteit staat vast en daar wordt op geen enkele wijze concessie aan gedaan. De kaarsen zijn er in een groot aantal verschillende maten en kleuren te krijgen. De keus is ruim en allemaal mooie bijzondere kaarsen.

  • Gotische kaarsen
  • Diverse maten en kleuren
  • Romantische kaarsen
  • Bijzondere kaarsen
  • Lange kaarsen
  • Snelle levering
  • Van Bolsius en Gouda kaarsen

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »