Zeer grote Kerkaarsen met een doorsnede van 80 mm online bestellen.

Mooie Kerkkaarsen

Kerkkaarsen met een diameter van 8 cm in 8 verschillende lengtes te krijgen. Allemaal in de warme kleur ivoor. Deze kaarsen worden in elke Kerk in Nederland en Belgie aangestoken. Dat is niet voor niets. Immers de kwaliteit is van groot belangen en daar voldoen zijn Kerkkaarsen volledig aan. Er zijn wel meer dan 55 verschillende maten te krijgen. Van heel klein tot groot en lange en dunne kaarsen. Er is derhalve keus zat en het grote voordeel is dat Kaarsen-online al deze kaarsen op voorraad heeft en u zal deze dan ook de volgende werkdag in huis hebben als de bestelling voor 11.00 uur is gedaan. Elke kaars heeft een standaard pengat wat wij op verzoek kunnen aanpassen.

Kerkkaarsen en wie kopen deze

Tijdens een uitvaart worden Kerkkaarsen vaan aangestoken. Immers mensen zijn dan vaak op zoek naar grote kaarsen en dan komt men bij deze Kerkkaarsen uit. Mooie grote opvallende kaarsen die dan worden aangestoken tijdens de plechtigheid. De vlam zal altijd stabiel branden en de kaarsen geven een bepaalde rust af. Dat is tijdens een uitvaart wenselijk. Natuurlijk treft u in elke Kerk deze kaarsen aan. Het zij om te branden dan wel als decoratie. Met name rond de feestdagen in december kopen particulieren deze Kerkkaarsen.

Voor verder informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.

0653871555

[email protected]

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »