Maak je tuin sfeervol met buitenkaarsen die je het hele jaar kan aansteken.

Aanbieding

Bolsius kaarsen Aansteker

Bolsius kaarsen Aansteker

€11,69 €6,79

Buitenkaarsen

Iedereen wordt vrolijk om in de Tuin of het Balcon te zitten en daar horen Buitenkaarsen bij. Immers dat betekend dat je lekker buiten kunt genieten. En dan hoeft het helemaal geen hoog zomer te zijn. Kaarsen-online heeft voor alle jaargetijden kaarsen voor je klaar staan om te bestellen. Lekker vertoeven in je tuin en dan een ruime keus aan kaarsen voorradig hebben. Sfeerproducten die je het hele jaar kunt gebruiken. Wat denk je in de wintermaanden in de tuin een paar Vuurpotten neerzetten en aansteken. Deze geven een lekkere warmte af en als je een beetje uit de wind zit kan de jas met een beetje geluk open. Glaasje en een hapje erbij en klaar ben je. Je hebt ook de keus uit Fakkels. Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt om 3 verschillende Fakkels online te zetten en geen 20 daar je daarvan alleen maar koopstress zal krijgen. Of te wel geen keus kunnen maken. Daarnaast zijn er nog een groot aantal producten die je kan rangschikken als Tuinkaars. Heel fijn dat de keus groot is want het blijft persoonlijk. Of je koopt graag grote kaarsen of weer wat kleinere. Het is ook een beetje afhankelijk waar je de Tuinkaars voornodig hebt.

Buitenkaarsen elke gelegenheid in de Tuin of het balkon

Trendy buitenkaarsen die je online kunt kopen daar ga je veel plezier aan beleven. Maak van je Tuin een verlengstuk van de woonkamer. Immers daar heb je op zeker ook kaarsen staan en waarom dan buiten in de Tuin niet. Er zijn veel gelegenheden te bedenken om een buitenkaars te kopen. Voor een BBQ met vrienden of familie. Zorg altijd voordat de gasten komen dat de buitenkaarsen al branden. Dat geeft gelijk de juiste sfeer en die hoeft dat verder niet op gang te komen. Of gewoon met de buren uit de straat een Tuinfeest. Je wilt dan natuurlijk goed voor de dag komen als je dat mag organiseren. Koop op tijd de benodigde kaarsen.

Veiligheidsinstructie met de Buitenkaarsen

Buiten kaarsen branden is natuurlijk een geweldige sfeerbeleving maar daar zitten ook altijd risico's aan. Neem daarom de onderstaande veiligheidsadviezen is acht. Immers buiten kaarsen branden is toch heel anders dan binnen en het zijn soms ook andere kaarsen. Te denken valt aan Vuurpotten en Fakkels.

  • Zorg dat kinderen en huisdieren niet in de onmiddellijke omgeving van de kaarsen kunnen komen of let goed op.
  • Verplaats nimmer brandende Vuurpotten en/of Fakkels.
  • Doof de Vuurpotten door de deksel er langzaam overheen te schuiven. 

Extra informatie:

  • Bolsius Tuinkaarsen / Buitenkaarsen
  • De beste kwaliteit en ruime keuze
  • Snelle levering
  • Boven de € 89,- geen verzendkosten
  • Vrijblijvend advies bij Kaarsen-online
  • Kaarsen-online de grootste Tuinkaars specialist

[email protected]

06539871555

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »