Mega Grote kaarsen voor vele dagen plezier

Grote mega kaarsen

Grote Kaarsen kunt voor de meest uiteenlopende redenen kopen. Kaarsen-online heeft de grootste kaarsen die zijn te krijgen allemaal in het assortiment. Kaarsen met een lengte van wel 60 cm en een diameter van 10 cm. Van deze kaarsen zult u heel plezier hebben. U heeft de keus uit Kerkkaarsen. Dit zijn de grootste kaarsen. Bolsius heeft ook extra grote kaarsen doch iets kleiner. De grootste zijn die van 30 cm hoog en een diameter van 10 cm. De kaarsen zullen heel stabiel branden. Tevens is de pit (lont) van de beste katoen kwaliteit gemaakt die is te krijgen. Bij deze dikke kaarsen zult na een aantal dagen branden zien dat aan de rand vet blijft zitten. Dit kunt u met een scherp mesje netjes weg snijden. Het zijn stuk voor stuk mooie grote kaarsen die een lust zijn voor het oog. U kunt diverse verschillende maten en kleuren met elkaar combineren.

Waarom extra grote kaarsen kopen

Het grote voordeel van het kopen van deze kaarsen is dat u er eigenlijk geen omkijken naar heeft. Lang plezier van deze producten en niet om de paar dagen nieuwe kaarsen moeten pakken. Ook is de prijs van de kaarsen naar verhouding gunstig. En het zijn echt blikvangers die u overal kunt gebruiken.

Wie kopen deze kaarsen

Daar is het antwoord heel simpel op. Eigenlijk iedereen die grote kaarsen wilt hebben van de beste kwaliteit. Dat kan een kerk zijn of een uitvaartbegeleider. Maar uiteraard ook Horeca ondernemers en natuurlijk de particulieren die de kaarsen markt steeds meer gaan waarderen. Kortom voor ieder wat wils.

Voor verdere informatie en/of vragen bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »