Grote kaarsen van het merk Bolsius

Aanbieding

Kerkkaarsen ivoor 600/80 mm

Kerkkaarsen ivoor 600/80 mm

€7.469,95 €69,89

Grote kaarsen

Grote Kaarsen zijn bij uitstek gezicht om als blikvanger te dienen op een mooie tafel of dressoir. Kaarsen-online heeft de grootste kaarsen die zijn te krijgen allemaal in het assortiment. Kaarsen met een lengte van wel 60 cm en een diameter van 10 cm. Van deze kaarsen zal je veel plezier hebben. Dit zijn de grootste kaarsen. Zie je die al in je woonkamer staan op een mooie standaard. Chique en betrouwbare kaarsen die geen zwarte roet afgeven of walmen. Deze hele grote kaarsen zijn allen te krijgen in de kleur ivoor. Wil je de keus hebben uit trendy kleuren dan kom je uit op de grootste maat kaarsen van 30 cm hoog en een diameter van 10 cm. De kaarsen zullen heel stabiel branden. Tevens is de pit (lont) van de beste katoen kwaliteit gemaakt die is te krijgen. Bij deze dikke kaarsen zal je na een aantal dagen branden zien dat aan de rand kaarsvet blijft zitten. Dit kun je met een scherp mesje netjes weg snijden. Het zijn stuk voor stuk mooie grote kaarsen die een lust zijn voor het oog. Je hebt een dressoir en daarop staat nu een tableau. Deze is erg groot en daar staan over het algemeen bloemen op in een vaas. Vervang die bloemen met vaas door op het tableau diverse grote kaarsen neer te zetten. Neem er een aantal van 30 cm lengte en 20 cm lengte en verschillende kleuren. Kies de kleuren die bij je passen. Dat is voor een ieder weer anders. Maar wat je vooraf al weet is dat het mooi combineren van deze kaarsen altijd een succes zal zijn. Je kan het als decoratie laten staan maar de kaarsen mag je natuurlijk ook aansteken. Met wat leuke aanpassingen verander je je woonkamer heel snel in een andere look. Geen dure uitgave maar gewoon een paar grote kaarsen. Zorg er altijd wel voor dat de kaarsen niet tegen elkaar aan staan. Anders gaan zij eventueel druipen.

Grote kaarsen kopen

Het grote voordeel van het kopen van deze stompkaarsen is dat je er eigenlijk geen omkijken naar hebt. Lang plezier van deze producten en niet om de paar dagen nieuwe kaarsen moeten pakken. Ook is de prijs van de kaarsen naar verhouding gunstig. En het zijn echt blikvangers die je overal kunt gebruiken. Er zijn diverse uitvoeren te bestellen. Je hebt de Mammoetkaarsen die in 3 maten zijn te krijgen met 3 lonten. Bij de Kerkkaarsen zijn het heel veel grote mooie kaarsen. Van de Rustieke grote kaarsen zijn er bij met 1 lont maar ook met 3, 4 of zelfs 5 lonten. Het betreft hier cilindervormige, ronde en rechthoekige kaarsen. En dan natuurlijk de traditionele Stompkaarsen. In een groot aantal maten en in mooie trendy kleuren te bestellen.

Wie kopen deze kaarsen

Daar is het antwoord heel simpel op. Eigenlijk iedereen die grote kaarsen wilt hebben van de beste kwaliteit. Dat kan een Kerk zijn of een uitvaartbegeleider. Maar uiteraard ook Horeca ondernemers en natuurlijk de particulieren die de kaarsen markt steeds meer gaan waarderen. Kortom voor ieder wat wils. Binnen de Horeca zal je altijd grote kaarsen aantreffen. De ondernemers zetten deze op strategische plekken neer in hun zaak. Vaak bij binnenkomst en op of rond de bar. Voor op de tafels zal men kleinere maten gebruiken. Dat heeft dan met de veiligheid te maken. Immers wat kleinere kaarsen vallen niet zo snel om op een tafel waar wordt gegeten. Als je een Kerk binnenloopt is het eerste wat opvalt is dat er echt altijd kaarsen staan. Meestal grote in de kleur ivoor. Schitterende kaarsen die lang branden. Mooie grote symbolische exemplaren. 

Voor verdere informatie en/of vragen bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

  • Grote mega kaarsen
  • Veel branduren
  • Top kwaliteit kaarsen
  • Snelle levering
  • Boven de € 89,- geen verzendkosten
  • Bij Kaarsen-online Top services

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »