Duurzame kaarsen gemaakt van Plantaardige wax uit Europa en gerecyclede verpakkingen

Duurzame kaarsen

Bolsius Duurzame kaarsen zijn een inmiddels niet meer weg te denken product. Bijna iedereen is zich er ondertussen wel van bewust dat duurzaamheid een term is die tegenwoordig dagelijks wordt gebruikt en meer dan terecht. De mens heeft de afgelopen decennia een aanslag gepleegd op de aarde en daar hebben wij er maar 1 van. Om ook volgende generaties een veilig en gezond leven te kunnen bieden zullen wij allen gewoon iets aan ons gedrag moeten doen. Zo ook heeft Bolsius een stap gezet om duurzame kaarsen te gaan produceren. De kaarsen worden gemaakt van Plantaardige was en deze komt uit Europa waardoor er weinig vervoer nodig is om de grondstoffen op de plek te krijgen van de productie. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede producten. Zelfs de pit (lont) is duurzaam en heeft de kleur groen om nog eens het duurzame karakter van deze kaarsen te accentueren.

Rustieke Duurzame kaarsen, Patiolights alsmede Citronella kaars

De duurzame kaarsen van Bolsius zijn te krijgen als Rustieke stompkaarsen en Patiolights alsmede Citronella kaarsen. De Rustiek kaarsen zijn te bestellen in trendy moderne design kleuren, de Patiolights in 3 verschillende uitvoeringen en 1 Citronella Patiolight.

  • Duurzame kaarsen
  • Uiteraard van Bolsius
  • Snelle levering
  • Mooie prijzen
  • Moderne trendy kaarsen
  • Lage verzendkosten

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »