Bolsius Waxinelichtjes van de beste kwaliteit. Grote Waxinelichten goedkoop te bestellen

Waxinelichtjes

De meest verkochte kaarsjes zijn de waxinelichtjes. Je hebt die altijd in huis om te branden of om als decoratie neer te zetten. Rond het einde van de 19e eeuw werd het theelichtje, zoals de waxinelichtjes vroeger werden genoemd, geïntroduceerd door Verkade. Deze had op dat moment al een Brood,- en Beschuitfabriek. Hij had het patent van het waxinelichtje gekocht van zijn schoonzoon Morris Broad Fowler. In de begin periode liep het nog niet storm met de verkopen. Maar gaande weg de jaren ging de verkoop steeds beter. In 1991 werd de fabriek verkocht aan de Bolsius Groep die momenteel vele miljoenen van deze waxinelichtjes per jaar verkoopt.

Bolsius Waxinelichtjes

Bolsius Waxinelichtjes kopen bij Kaarsen-online. De kaarsjes worden aangeboden in een aluminium hoesje wat de verbranding veilig maakt. Bij het aansteken zal je na enige tijd zien dat de paraffine helemaal is gesmolten en het kaarsvet vloeibaar is geworden. Zij zijn te krijgen in verschillende branduren. Als je halverwege toch het kaarsje wilt doven dan is dan geen enkel probleem. Het beste is om een kaarsen dover te gebruiken. Heb je die niet in huis maak dat de duim en de wijsvinger een klein beetje nat en knijp de vlam van het waxinelichtje uit. Uit blazen is een slecht advies. Immers daardoor beloop je de kans dat het kaarsvet uit het het aluminium hoesje wordt geblazen met alle vervelende en vervuilende consequenties. De volgende gelegenheid is het theelichtje gewoon weer aan te steken. Het kaarsvet zal opnieuw helemaal vloeibaar worden. Zet het theelichtje nooit zo maar brandend op tafel. De onderzijde van het aluminium wordt warm en de tafel zou kunnen beschadigen. Gebruik altijd een waxinelichthouder als je gaat genieten van het branden van deze waxinelichtjes.

Grote Waxinelichten

Er zijn waxinelichtjes met diverse verschillende branduren. Je hebt de keus uit Grote waxinelichten en de wat kleinere die doorgaans het meest worden verkocht. De respectievelijke branduren zijn 4, 6 en 8 uur en 10 uur.Deze zijn ook echt gegarandeerd. De kwaliteit van de paraffine is hoogwaardig net als de pit (lont) Daar is hoogwaardig katoen voor gebruikt en tijdens het weven is daar speciale aandacht aan geschonken met als resultaat TOP Waxinelichten. De diameter is 3,8 cm en de hoogte is afhankelijk of het Grote of Klene waxinelichten zijn. Hoe meer branduren hoe hoger zij zullen zijn. 

Waxinelichtjes aanbieding

Waxinelichtjes bij Kaarsen-online. Altijd de laagste prijs. De laatste 2 decennia is het gebruik een gemeen goed geworden. Overal kom je deze kaarsjes tegen. Of het nu thuis is in de woonkamer voor het opleuken van de sfeer of in een restaurant waar de uitbater deze op tafel heeft gezet om bij te dragen aan een romantische avond. Je kunt het zo gek niet bedenken of je ziet wel ergens theelichtjes. Het is natuurlijk een veilige verbranding, eenvoudig te vervangen en je hebt grote aantallen in huis. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een doos Waxinelichtjes met 500 stuks te bestellen. En de tijd dat een theelichtje alleen werd gebruikt om de theepot warm te houden hebben wij inmiddels ver achter ons gelaten. Het gaat nu niet meer om praktisch te zijn maar om sfeer, gezelligheid en een romantische sfeer. Vandaar de populariteit tegenwoordig van dit artikel. Ook inmiddels te bestellen in heerlijke Geurwaxinelichtjes.

Bolsius Waxinelichtjes met een emotioneel verhaal

Onlangs werden er door een klant meerdere kaarsen besteld en daar zaten ook Waxinelichtjes bij. Niet bijzonder zo op het eerste gezicht maar dat bleek een aantal weken later toch een andere dimensie te krijgen. Op een ochtend werden wij gebeld door een wat oudere man. Dat konden wij horen aan zijn stem. Hij vertelde kaarsen bij ons te hebben besteld waaronder Waxinelichtjes. Hij was 95 jaar en dat hij tijdens de bestelling wel een klein beetje was geholpen door zijn achterkleinzoon. Op zich natuurlijk heel leuk om contact te hebben met je klanten maar je vraagt je dan af waarom de man belde. Was er misschien iets niet goed gegaan. Nee dat bleek zeker niet het geval te zijn. De man belde niet zo maar. Hij had de kaarsen besteld en wilde ons bedanken voor de tijdige levering. Immers hij was een beetje laat geweest met bestellen van de kaarsen. Deze had hij nodig om zijn vrouw te verrassen. Hij was 75 jaar getrouwd en had het plan om 75 Bolsius waxinelichtjes in de woonkamer aan te steken net voordat zijn vrouw binnen zou komen. Hij wist precies wanneer dat moest gebeuren want zijn vrouw had zo haar vaste rituelen in de ochtend. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen waren op tijd aanwezig om hem te helpen. Even nadat alle 75 kaarsjes waren aangestoken kwam zijn vrouw binnen en snel stonden de tranen in haar ogen. De man gaf nog te kennen dat het een hele mooie dag was geworden die hij niet snel zal vergeten en bedankte ons nogmaals. Ja zo'n verhaal wil je graag delen. Vol met emotie en liefde.   

Bolsius Waxinelichtjes in een Noodpakket

Bolsius Waxinelichtjes zijn er niet alleen voor de dagelijkse leuke momenten doch ook als het mis gaat. Stel je nu eens voor dat de elektriciteit uitvalt en je eventueel een hele avond zonder licht zit. Of net als in 2005 in de Gemeente Haaksbergen waar men op bepaalde plekken bijna 3 dagen zonder elektriciteit zat. De Onderzoeksraad voor de Veiligheid olv Mr. Pieter van Vollenhoven heeft destijds zelfs een verkennend onderzoek uitgevoerd naar de oorzaken van dit grote incident. Dan is het toch heel handig om wat waxinelichtjes in huis te hebben. Sterker nog onze Rijksoverheid beveelt het zelfs aan om te zorgen dat je in je Noodpakket deze kaarsjes hebt zitten. Zorg ook gelijk wel dat er een aansteker bij zit.

Bronvermelding: Rijksoverheid

Bronvermelding: Onderzoeksraad voor de Veiligheid

  • Bolsius Waxinelichtjes
  • Tot wel 500 stuks in een doos
  • Snelle levering
  • Gewoon de beste kwaliteit gegarandeerd
  • Bij Kaarsen-online de beste services
  • Sfeer bepalende artikelen

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »