Bolsius metallic stompkaarsen online kopen bij je Kaarsen specialist Kaarsen-online

Bolsius Metallic kaarsen

Bolsius metallic stompkaarsen in 3 verschillende maten goedkoop online bestellen in de Kaarsen-online. Tijdens de productie van deze metallic kaarsen van Bolsius zijn deze met een speciale lak behandeld waardoor zij een luxe uitstraling hebben. Deze metallic kaarsen worden heel het jaar verkocht doch m.n. tijdens de feestdagen in december is het een artikel wat veel wordt afgenomen. De kaarsen zijn cilindervormig en hebben een zogenaamd platte kop. 

Metallic stompkaarsen kopen

Kaarsen-online heeft alle metallic stompkaarsen uit het assortiment van Bolsius online staat. Wij kopen de kaarsen bij Bolsius groot in en hebben daardoor een flinke korting kunnen krijgen. Deze korting berekenen wij in onze prijzen aan je door. Vandaar dat wij gerust kunnen zeggen dat de kaarsen bij ons goedkoop zijn. Zorg er wel voor dat je voor de Feestdagen in december je bestelling het liefst al eind november plaatst om teleurstellingen te voorkomen. Immers er bestaat, door de populariteit van deze kaarsen, altijd een mogelijkheid dat de kaarsen niet meer leverbaar zijn. 

  • Bolsius Metallic kaarsen
  • Snelle levering
  • TOP kwaliteit kaarsen
  • Ook voor de Feestdagen in december

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »