Bolsius rustieke Bolkaarsen 76 mm, in diverse mooie kleuren goedkoop online te bestellen. Deze schitterende kaarsen zijn een zeer goed verkocht artikel.

Bolkaarsen

Bolkaarsen van het merk Bolsius. Een kleine kaars en een zeer grote kaars. De Bolkaarsen 76 mm zijn er in vele kleuren. Een kaars die is te combineren met andere mooie kaarsen. Prima kwaliteit met een robuuste uitstraling. Bolkaarsen hebben een aparte luxe uitstraling door hun vorm. Wij krijgen vaak vragen over het druipen van deze kaarsen daar zij rond zijn en de gedachte is dat het kaarsvet dan langs de ronding naar beneden druipt. Maar dat is niet het geval. Dat komt door de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen die zijn gebruikt en de lont die van hoogwaardig katoen is gemaakt. De Bolkaarsen wordt gegoten in en vorm. Nadat het kaarsvet is gesmolten wordt het kaarsvet in de ronde vorm gegoten. Voordat dit wordt gedaan is de vorm in het warme water gedompeld om te voorkomen dat het kaarsvet aan de vorm gaat vast zitten. Na het gieten wordt de vorm afgekoeld met koud water. Daarna worden de Bolkaarsen uit de vorm gehaald.

De mogelijkheden met Bolkaarsen

Deze Bolkaarsen zet je neer op een plateau met andere rustieke kaarsen als decoratie of om te branden. Deze kaarsen zijn al jaren een zeer geliefd artikel. Kaarsen-online verkoopt deze kaarsen veel en het hele jaar door. Het is niet meer zoals vroeger dat er alleen maar kaarsen werden aangestoken tijdens de feestdagen. Nu branden zowel particulieren als Horeca ondernemers het hele jaar door kaarsen.

 

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »