Bolsius rustieke Bolkaarsen 80 mm en 145 mm in diverse mooie kleuren goedkoop online te bestellen. Deze schitterende kaarsen zijn een zeer goed verkocht artikel.

Bolkaarsen

Bolsius Rustieke Bolkaarsen in 2 verschillende maten. 80 mm en 145 mm. Een kleine kaarsen en een zeer grote kaars. De Rustieke Bolkaarsen 80 mm zijn er in vele kleuren en die van 145 mm in 5 verschillende kleuren. Een kaars die mooi is te combineren met andere Rustieke kaarsen uit de Bolsius lijn. Prima kwaliteit van Bolsius met een robuuste uitstraling.

Deze Rustieke Bolkaarsen zet u neer op een plateau met andere rustieke kaarsen als decoratie of om te branden. Deze kaarsen zijn alla jaren een zeer geliefd artikel uit het assortiment van Bolsius.

Kaarsen-online verkoopt deze kaarsen veel en het hele jaar door. Het is niet meer zoals vroeger dat er alleen maar kaarsen werden aangestoken tijdens de feestdagen. Nu branden zowel particulieren als Horeca ondernemers het hele jaar door kaarsen. En dan uiteraard ook de Rustieke Bolkaarsen van Bolsius.

Wat ook een heel mooi gezicht is om deze Rustieke Bolkaarsen op een tableau te zetten als decoratie of om te branden met Rustieke stompkaarsen en dan het liefst in verschillende mooie kleuren die bij elkaar passen. 

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »