Bolsius rustieke Bolkaarsen 80 mm en 145 mm in diverse mooie kleuren goedkoop online te bestellen. Deze schitterende kaarsen zijn een zeer goed verkocht artikel.

Bolkaarsen

Bolsius Rustieke Bolkaarsen in 2 verschillende maten. Een kleine kaars en een zeer grote kaars. De Rustieke Bolkaarsen 80 mm zijn er in vele kleuren en die van 145 mm in 5 verschillende kleuren. Een kaars die mooi is te combineren met andere Rustieke kaarsen uit de Bolsius lijn. Prima kwaliteit van Bolsius met een robuuste uitstraling. Bolkaarsen hebben een aparte luxe uitstraling door hun vorm. Wij krijgen vaak vragen over het druipen van deze kaarsen daar zij rond zijn en de gedachte is dat het kaarsvet dan langs de ronding naar beneden druipt. Maar dat is niet het geval. Dat komt door de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen die zijn gebruikt en de lont die van hoogwaardig katoen is gemaakt. Speciaal geweven volgens het Bolsius recept.

De mogelijkheden met Bolkaarsen

Deze Rustieke Bolkaarsen zet je neer op een plateau met andere rustieke kaarsen als decoratie of om te branden. Deze kaarsen zijn al jaren een zeer geliefd artikel uit het assortiment van Bolsius. Kaarsen-online verkoopt deze kaarsen veel en het hele jaar door. Het is niet meer zoals vroeger dat er alleen maar kaarsen werden aangestoken tijdens de feestdagen. Nu branden zowel particulieren als Horeca ondernemers het hele jaar door kaarsen. En dan uiteraard ook de Rustieke Bolkaarsen van Bolsius.

 

[email protected]

0653871555

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »