Dunne kaarsen met een doorsnede van 25 mm. Top kwaliteit die je in huis moet hebben.

Dunne kaarsen

Deze dunne kaarsen zijn in de kleur ivoor te bestellen en zijn zeer populair en dat komt door de uitstekende kwaliteit. Met name de pit (lont) van een kaars is heel belangrijk en daar is bij deze kaarsen veel aandacht aan geschonken. De pit is gemaakt van hoogwaardig katoen en dat komt de brandeigenschappen ten goede. Het is niet voor niets dat Kerken deze kaarsen altijd branden. Zij gaan gewoon voor de beste kaarsen die er zijn. Het betreft hier dunne kaarsen in verschillende lengtes. Deze kunnen in een kandelaar worden geplaatst. 

Laat je inspireren door te shoppen

Ga shoppen bij ons en kijk hoeveel verschillende kaarsen er allemaal te koop zijn. Niet alleen Kerkkaarsen maar nog bijna 700 andere schitterende producten van Bolsius en Gouda alsmede Gusta.

Snelle levering   

Wij hebben de kaarsen allemaal op voorraad en leveren de volgende werkdag als de kaarsen voor 11.00 uur zijn besteld. Indien je het pengat op maat willen laten maken is dat uiteraard mogelijk. Dat kan tijdens de bestelling worden aangegeven of middels mail. 

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »