Verzenden & retourneren

Wij verzenden binnen 1-4 werkdagen.

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze uiteraard retourneren. Dit is een wettelijk recht.  En wij willen immers dat u tevreden bent met uw bestelling!

Bolsius en Gouda Kaarsen mag u terugsturen naar

Sfeerpunt

Bedrijfsweg 24


3831 KE LEUSDEN

Kerkkaarsen terugsturen naar

Kaarsen-online

Albert Einsteinweg 21

6045 GX Roermond


Volg voor het retourneren zorgvuldig deze procedure:

1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst via onderstaand mailadres contact met ons. Retour zendingen dient u aan te melden via [email protected].

Vermeld daarbij graag:

- Adresgegevens
- Factuurnummer
- Reden van retour (optioneel)

2) Na de bevestiging van ons stuurt u uw bestelling binnen 14 dagen naar ons terug. U dient tevens een kopie van uw factuur mee te sturen en daarop uw bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

 
3) Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag, minus de eventuele verzendkosten, zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen.

4) Mocht er een order retour komen daar u deze niet hebt afgehaald bij een aan ons opgegeven afhaalpunt dan zullen wij de verzendkosten van € 6,95 bij u in rekening brengen en in mindering brengen op de door u betaalde factuur. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »