Verdere kennismaking met ons

Wie zijn de Mensen achter Kaarsen-online

Graag willen wij wat meer over ons vertellen. Wie zijn nu de mensen achter Kaarsen-online. Wij willen het graag wat persoonlijker maken. Wij zijn Chris en Liranda Keereweer en zijn in oktober 2012 gestart met deze webshop. In het begin is dat altijd even je weg zoeken maar al snel kwamen wij er achter dat het even een webshop beginnen toch wat anders ligt dan dat veel mensen denken. Er komt heel veel bij kijken. Nu na een aantal jaren kunnen wij zeggen dat het bedrijf best een succes is geworden en dat komt niet alleen door ons. Dat heeft ook voor een groot deel met onze klanten te maken. Immers tevreden mensen komen terug en schrijven leuke beoordelingen. Zie daarvoor op onze site de Kiyoh beoordelingen. Klanten vinden ons betrouwbaar en deskundig en zijn zeer te spreken over de uitmuntende services en daar zijn wij best trots op. 

Voorbeelden van mooie beoordelingen.

" Zeer vlotte service en correct afgehandeld
wij hadden nogal laat besteld voor een feest dat enkele dagen later plaatsvond en waren dus wat bezorgd of we tijdig de bestelling zouden ontvangen. Na een mailtje te sturen werd ons verzekerd dat dit het geval zou zijn en dat klopte volledig. Zeer tevreden dus over de samenwerking."

" Vanwege. een begrafenis moest er haast gemaakt worden met een bestelling. Na telefonisch overleg hebben ze dat direct geregeld en zelfs de extra kosten hiervoor voor hun rekening genomen. Geweldige service en humane benadering."

" Ik zocht kerkkaarsen van een bepaalde afmeting: die waren er, er is ruime keuze! Ze waren zelfs op voorraad, de snelle levering was een verrassing."

" Er was iets fout gegaan bij de eerste levering wat genereus opgelost is. Ik mocht de zending houden en kreeg zonder kosten onmiddellijk het juiste toegestuurd. Klasse."

" Levert prima produkt tegen redelijke prijs. Echt goed assortiment. Ik had een wat afwijkende maat kaarsen nodig voor een antieke kandelaar (smaller dan standaard kaarsen) en zoiets hebben de meeste winkels niet. Maar hier vond ik precies de goede, en ze waren ook nog eens heel mooi!.
Verbeterpunten
Levertijd zou misschien nog een dagje sneller kunnen, maar alles wordt wel vooraf heel duidelijk aangegeven. Niet echt een probleem dus."

Welke kaarsen ga je verkopen

De vraag was ook welke kaarsen ga je verkopen. Daar  hebben wij onderzoek naar gedaan door gewoon allerlei merken kaarsen te kopen en te gaan branden. Daar wij zelf altijd voor de beste kwaliteit gaan was de keus heel simpel. Bolsius en Gouda kaarsen kwamen als beste uit de bus. Tevens hebben een deze een zeer goede naam en zijn uitstekende kaarsen. Tevens verkopen wij de bekende Kerkkaarsen. In het verleden werden deze alleen in Kerken gebruikt. Wij zijn gewoon bij verschillende Kerken navraag gaan doen en het werd ons duidelijk dat een ieder zeer positief was over de Kerkkaarsen. Daarna zijn wij betrouwbare partners gaan zoeken en daar doen wij al jaren zaken mee. Dit tot volle tevredenheid.

Duurzame kaarsen

Voor ons is het verkopen van Duurzame producten een belangrijk item. Bolsius is dan ook mede op verzoek van wederverkopers in 2020 gestart met het duurzaam produceren van kaarsen. Daar zijn wij heel blij mee. Een goed voorbeeld daarvan zijn de Rustieke Shine Stompkaarsen die zijn geproduceerd met plantaardige was uit Europa. Tevens heeft dit als voordeel dat de paraffine niet meer uit Azie getransporteerd hoeft te worden. Ook het gebruik van plastic wordt steeds minder.

Kaarsen-online de Autoriteit als het om kaarsen gaat

Wij zijn inmiddels een autoriteit als het gaat om kaarsen. Door de jaren heen is er veel kennis opgedaan die wij graag gebruiken om onze klanten van dienst te zijn. Wij geven je graag deskundig advies over allerlei vragen die je hebt over kaarsen. Door groot in te kopen bij onze leveranciers kunnen wij stellen de goedkoopste Webshop met kaarsen te zijn. Je hebt het dan wel over de kwaliteit kaarsen van Bolsius en Gouda alsmede de Kerkkaarsen. Tevens heb je bij ons als je een wat kleinere portemonnee hebt ook gewoon de mogelijkheid om je kaarsen te kopen. Immers ook Bolsius en Gouda hebben kaarsen die heel goed betaalbaar zijn. Ook hebben wij een leuk Blog geschreven waar je mogelijk al wat antwoorden kunt vinden op je eventuele vragen. Verder staat daar allerlei informatie over kaarsen. Het Blog is geschreven op basis van de opgedane kennis en ervaring en contacten met de Kaarsen leveranciers alsmede met onze klanten. Als iemand Adventskaarsen gaat bestellen wil je toch weten wat dat zijn en waar deze voor dienen. Door vervolgens op onderzoek uit gaan zijn wij aan de kennis en ervaring gekomen. Dat geldt overigens voor alle kaarsen. 

Kaarsen bedrukken

Alle kaarsen die wij leveren bedrukken wij zelf via een partner die 25 jaar ervaring in huis heeft en je krijgt dan ook altijd de beste kwaliteit geleverd die aan je verwachtingspatroon voldoen. Bij het bedrukken van kaarsen mag je denken aan Doopkaarsen, Huwelijks kaarsen, kaarsen voor een uitvaart of als ondernemer om weg te geven tijdens een actie. Alles is mogelijk om te bedrukken. Je kan denken aan een tekst, of een foto. Misschien wil je je logo van je bedrijf laten bedrukken of eventueel combinaties van de mogelijkheden. Kaarsen bedrukken als relatiegeschenk wordt steeds vaker gedaan. En om hoe meer kaarsen je laat bedrukken hoe goedkoper het zal worden. Altijd een mooie staffelkorting. Wij hebben mooi beschreven hoe het proces van Kaarsen met een opdruk bij ons verloopt. Belangrijke info zodat je goed weet waar je aan bent. Achteraf geen verrassingen. 

Onze kernwaarden

Service en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk. Immers de tevredenheid van de klant draagt voor een heel groot deel bij aan het succes van onze onderneming. 

De artikelen die wij aanbieden zijn met veel zorg en gevoel voor huiselijke sfeer uitgezocht.

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Een vriendelijk kaarsen groet, 

Chris en Liranda Keereweer

Kaarsen-online

Telefoonnummer: 0653871555

E-mailadres: [email protected]  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »