Verdere kennismaking met ons

Wie zijn wij

Graag willen wij wat meer over ons vertellen. Wie zijn nu de mensen achter Kaarsen-online. Wij willen het graag wat persoonlijker maken. Wij zijn Chris en Liranda Keereweer en zijn in oktober 2012 gestart met deze webshop. In het begin is dat altijd even je weg zoeken maar al snel kwamen wij er achter dat het even een webshop beginnen toch wat anders ligt dan dat veel mensen denken. Er komt heel veel bij kijken. Nu na een aantal jaren kunnen wij zeggen dat het bedrijf best een succes is geworden en dat komt niet alleen door ons. Dat heeft ook voor een groot deel met onze klanten te maken. Immers tevreden mensen komen terug en schrijven leuke beoordelingen. Zie daarvoor op onze site de Kiyoh beoordelingen.

Hieronder zo maar even wat voorbeelden van mooie beoordelingen waar wij met recht trots op zijn.

" Vanwege. een begrafenis moest er haast gemaakt worden met een bestelling. Na telefonisch overleg hebben ze dat direct geregeld en zelfs de extra kosten hiervoor voor hun rekening genomen. Geweldige service en humane benadering."

" Ik zocht kerkkaarsen van een bepaalde afmeting: die waren er, er is ruime keuze! Ze waren zelfs op voorraad, de snelle levering was een verrassing."

" Er was iets fout gegaan bij de eerste levering wat genereus opgelost is. Ik mocht de zending houden en kreeg zonder kosten onmiddellijk het juiste toegestuurd. Klasse."

" Levert prima produkt tegen redelijke prijs. Echt goed assortiment. Ik had een wat afwijkende maat kaarsen nodig voor een antieke kandelaar (smaller dan standaard kaarsen) en zoiets hebben de meeste winkels niet. Maar hier vond ik precies de goede, en ze waren ook nog eens heel mooi!.
Verbeterpunten
Levertijd zou misschien nog een dagje sneller kunnen, maar alles wordt wel vooraf heel duidelijk aangegeven. Niet echt een probleem dus."

Merken kaarsen

De vraag was ook welke kaarsen ga je verkopen. Daar wij zelf altijd voor de beste kwaliteit gaan was de keus heel simpel. Bolsius en Gouda kaarsen hebben een zeer goede naam en zijn uitstekende kaarsen. Tevens verkopen wij de bekende Kerkkaarsen. Deze worden niet alleen maar in Kerken aangestoken doch ook steeds vaker door consumenten. Met deze kaarsen ga je je eigen sfeer creëren. 

Kaarsen bedrukken

Ook hebben wij een partner om kaarsen te bedrukken. Deze heeft 25 jaar ervaring met deze werkzaamheden en gaat alleen maar voor de beste resultaten. Bij het bedrukken van kaarsen mag je denken aan Doopkaarsen, Huwelijks kaarsen, kaarsen voor een uitvaart of als ondernemer om weg te geven tijdens een actie. 

Onze kernwaarden

Service en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk. Immers de tevredenheid van de klant draagt voor een heel groot deel bij aan het succes van onze onderneming. 

De artikelen die wij aanbieden zijn met veel zorg en gevoel voor huiselijke sfeer uitgezocht.

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Een vriendelijk kaarsengroet, 

Chris en Liranda Keereweer

Kaarsen-online

Telefoonnummer: 0653871555

E-mailadres: info@kaarsen-online.nl  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »