Kaarsen-online is de enige echte specialist voor het laten bedrukken van kaarsen, flessen en glazen. 25 jaar ervaring in huis

Kaarsen bedrukken

Kaarsen-online is een autoriteit als het gaat om het bedrukken van kaarsen, flessen en glazen. Het bedrukken hiervan is zeer specialistisch werk en daar hebben wij 25 jaar ervaring voor in huis. Bij ons krijg je de gewenste kwaliteit. 

Wij werken met een leuke staffelkorting. Hoe meer kaarsen, flessen of glazen je laat bedrukken hoe goedkoper het zal worden. Bedrukken in 1 kleur of full-color. Bedrukken van de kaarsen,flessen en glazen met een foto, logo of tekst of combinaties daarvan het is allemaal mogelijk.

1 kleur bedrukkingen gaat machinaal en full-color bedrukkingen gaat handmatig. 

Het proces van kaarsen laten bedrukken gaat als volgt

Allereerst wordt er van hetgeen bedrukt moet worden een film gemaakt. Bij 1 kleur bedrukkingen gaan wij de kaarsen machinaal bedrukken. Bij full-color bedrukkingen gaat hetgeen bedrukt moet worden middels een transfer op de kaars worden aangebracht. Daarna in beide gevallen zullen de kaarsen 24 uur moeten drogen. Vervolgens worden de kaarsen "nagedompeld". Er komt dan een laagje kaarsvet over de bedrukking heen. Dat is ter bescherming van de bedrukking. Ook dat moet weer 24 uur drogen en daarna zijn de kaarsen klaar om te worden verzonden. Je kunt via de mail de tekst, logo of foto aanleveren en wij verzorgen de rest. Wij laten altijd een digitale proefdruk zien (na een definitieve bestelling) zodat er geen fouten kunnen ontstaan. Je kunt de kaarsen die je wenst eenvoudig online bestellen in de kleuren wit of ivoor. Tegenwoordig is het laten bedrukken van kaarsen ook mogelijke op Rustieke Stompkaarsen in de kleur wit. Maar aanvragen via de mail is uiteraard ook prima.

Wie laten er kaarsen bedrukken

Ondernemingen, sportverenigingen, uitvaartondernemingen, musea, kerken, winkeliersverenigingen laten om de meest uiteenlopende redenen kaarsen, glazen en flessen bedrukken. Het laten bedrukken van een eigen logo of foto. Wat de laatste jaren steeds vaker als opdracht binnen komt is het laten bedrukken van een leuke of pakkende tekst. Ook voor wereldlichtjes dag worden kaarsen bedrukt. Organisaties die de wereldlichtjes dag organiseren laten dan een pakkende tekst bedrukken op meestal een wat kleiner kaars en die worden uitgedeeld tijdens de loop die is georganiseerd. Ook voor een uitvaart met een mooie foto van de overledene is heel speciaal. Wat heel vaak wordt gedaan is een mooie grote kaars hiervoor gebruiken. Crematoria hebben vaak bedrukte kaarsen in huis. Het gaat dan om de wat kleinere kaarsen met een pakkende tekst en als er iemand op zeer jonge leeftijd is overleden worden de kaarsen na afloop van de plechtigheid meegegeven aan de aanwezigen. De terugkoppeling is dat dit heel erg op prijs wordt gesteld. Of een grote huwelijkskaars voor de mooiste dag van je leven is heel populair. Bedrijven gebruiken de bedrukte kaarsen als Marketing tool. De kaarsen worden dan in grote aantallen bedrukt en worden dan weggegeven aan klanten. Wij leveren in Nederland en ook steeds vaker in Belgie. 

Kaars met tekst

Bij een uitvaart worden er vaak kaarsen die bedrukt zijn met een tekst of foto aan het einde van de plechtigheid meegegeven aan degene die aanwezig waren. Dit als herinnering. Bedrijven geven soms bedrukte kaarsen weg als bedankje of Marketing tool. Het is ook mogelijk om aan beide zijde van de kaars een aparte bedrukking te laten uitvoeren. Met name ondernemers laten dit steeds vaker uitvoeren. Of aan de ene zijde het logo van het bedrijf en aan de andere zijde een tekst. Kaars met een tekst is ook natuurlijk heel leuk om als cadeau weg te geven. Je hebt dan echt iets speciaals.

Kaarsen met logo

Bedrijven laten vaak kaarsen bedrukken met hun eigen logo. Deze worden dan bij een bestelling van een relatie meegegeven. Het gaat dan om een relatiegeschenk. Of in b.v. een winkelcentrum worden de bedrukte kaarsen met het eigen logo weggeven aan het winkelende publiek. Ook het weggeven van deze kaarsen voor een Kerstpakket is populair.

Fotokaars

Ook het laten bedrukken van een foto op een kaars wordt heel vaak gedaan voor een uitvaart. Je gaat hier dan om een Fotokaars of bij meerdere Fotokaarsen. Na afloop krijgen de aanwezige dan de kaars als herinnering mee. En uiteraard voor een Bruiloft worden kaarsen met een foto van het bruidspaar bedrukt. Vaak wordt er dan een mooie foto gemaakt tijdens de bruiloft en enkele dagen later worden de kaarsen bedrukt en worden deze opgestuurd naar iedereen die op de bruiloft aanwezig was. Alle aanwezigen hebben dan een mooi aandenken in de vorm van een Fotokaars. Maar de meeste kaarsen met een foto worden bedrukt voor een Doop gelegenheid. De mooiste foto van het kind wat wordt gedoopt willen de ouders dan op een kaars hebben. Het gaat dan vaak om de wat grotere kaarsen. Dat is ook het advies. Immers bij een Doop feest zijn er veel mensen aanwezig en dan is het handig om de bedrukking te laten uitvoeren op een grote kaars anders zien de aanwezige niets van de kaars. Bij een fotokaars is eigenlijk elke bedrukking mogelijk. En het is toch heel leuk om een eigen ontwerp te maken en dat te laten bedrukken. Door de ervaring die wij hebben kunnen wij je uiteraard altijd adviseren. 

Kaarsen bedrukken met een combinatie van tekst, logo of foto

Wat uiteraard ook kan is het laten bedrukken van kaarsen met een combinatie van een foto met tekst, een foto met logo of een logo met tekst. De keus kan ook zijn om de kaarsen aan 2 zijden te laten bedrukken. Een foto aan de ene zijde en een passende tekst aan de andere zijde. Kortom de mogelijkheden zijn divers. De mogelijkheden zijn zeer groot. Het advies is altijd wel bij bedrukken aan 2 zijde om wat grotere kaarsen te nemen.

Glazen Bedrukken

Het bedrukken van glazen is sinds een aantal jaren "Hot". Elk zichzelf respecterende Horeca ondernemer laten tegenwoordig glazen bedrukken. Het is populair en ook nog eens handig om de hoeveel drank wat in het glas wordt geschonken goed in de gaten te houden. Bij met namen wijnglazen wordt de bedrukking zodanig aangebracht dat het glas net tot aan de onderkant of de bovenkant van hetgeen is bedrukt ingeschonken mag worden. Uit ervaring krijgen wij inmiddels teruggekoppeld dat ondernemers dit op jaarbasis heel erg veel geld scheelt. Immers vaak onervaren medewerkers binnen de Horeca nemen het niet zo nauw met schenken en dat heeft tot gevolg dat de glazen vaker te vol worden ingeschonken. Met een bedrukking is dat probleem opgelost. De bedrukte glazen verdienen zich dus gewoon terug.  

Waterflesjes bedrukken

Ook het bedrukken van Flessen is de laatste jaren zeer populair. Heel veel Horeca ondernemers, maar ook Hotels en Theaters laten flessen bedrukken. Het gaat dan meestal om het logo wat wordt bedrukt. De bedrukking wordt middels een transfer op de flessen aangebracht. Daarna worden deze in een oven gedaan van 600 graden en moeten daar dan een aantal uren blijven staan. Dit proces moet zo worden gedaan om te voorkomen dat de bedrukking na korte tijd loslaat. Het wordt op deze wijze ingebrand. Ook dit is zeer specialistisch werk waar veel ervaring voor nodig is en wat niet zo maar is te leren.

Levering van de bedrukte kaarsen

De levertijd is altijd in overleg. Nadat de bestelling definitief is gaan wij eerst een proefdruk maken van de kaars met hetgeen bedrukt moet worden. Daar maken wij een foto van en die sturen wij via de mail naar je toe. Je kunt dan de foto beoordelen en nadat je de goedkeuring heeft gegeven dan gaan wij de kaarsen pas bedrukken. Hierdoor kunnen er achteraf geen misverstanden meer ontstaan. In maanden dat het rustiger is, zo rond de zomermaanden, zal de levering sneller zijn dan b.v. in de november en december maanden. 

  • Kaarsen, glazen en flessen bedrukken
  • Geen verzendkosten
  • Altijd eerst een proefdruk
  • De beste kwaliteit bij Kaarsen-online
  • Uitmuntende services
  • Advies op maat
  • Relatiegeschenken

Je bent van harte uitgenodigd voor verdere informatie om contact met ons op te nemen.

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »