Kaarsen, flessen en glazen bedrukken als Relatiegeschenk, Verenigingen, Bedrijven, Kerken, Uitvaartorganisaties en Particulieren.

Blog over kaarsen bedrukken

Kaarsen-online is een autoriteit als het gaat om het bedrukken van kaarsen, flessen en glazen. Het bedrukken van kaarsen en glazen is zeer specialistisch werk en daar hebben wij 25 jaar ervaring voor in huis. Bij ons krijgt u de gewenste kwaliteit. 

Wij werken met een leuke staffelkorting. Hoe meer kaarsen, flessen of glazen u laat bedrukken hoe goedkoper het zal worden. Bedrukken in 1 kleur of full-color. Bedrukken van de kaarsen en glazen met een foto, logo of tekst of combinaties daarvan het is allemaal mogelijk.

1 kleur bedrukkingen gaat machinaal en full-color bedrukkingen gaat handmatig. 

Het proces van bedrukken gaat als volgt

Allereerst wordt er van hetgeen bedrukt moet worden een film gemaakt. Bij 1 kleur bedrukkingen gaan wij de kaarsen machinaal bedrukken. Bij full-color bedrukkingen gaat hetgeen bedrukt moet worden middels een transfer op de kaars worden gebracht. Daarna in beide gevallen zullen de kaarsen 24 uur moeten drogen. Vervolgens worden in beide gevallen van 1 kleur en full-color bedrukkingen de kaarsen "nagedompeld". Er komt dan een laagje kaarsvet over de bedrukking heen. Dat is ter bescherming van de bedrukking. Ook dat moet weer 24 uur drogen en daarna zijn de kaarsen klaar om te worden verzonden. 

Ondernemingen, sportverenigingen, uitvaartondernemingen, musea, kerken, winkeliersverenigingen laten om de meest uiteenlopende redenen kaarsen bedrukken. Ook voor wereldlichtjes dag worden kaarsen bedrukt. Tijdens een uitvaart kaarsen laten bedrukken met een mooie foto van de overledene is heel speciaal. Wat heel vaak wordt gedaan is een mooie grote kaars laten bedrukken. Wij hebben het dan over doopkaarsen. Of een grote huwelijkskaars laten bedrukken voor de mooiste dag van je leven is heel populair. Wij leveren bedrukte kaarsen in Nederland en ook steeds vaker in Belgie. 

U kunt via de mail de tekst, logo of foto aanleveren en wij verzorgen de rest. Wij laten altijd een digitale proefdruk zien (na een definitieve bestelling) zodat er geen fouten kunnen ontstaan. U kunt de kaarsen die u wenst eenvoudig online bestellen in de kleuren wit of ivoor. Maar aanvragen via de mail is uiteraard ook prima.

Stuur vervolgens een mail naar onderstaand mailadres met de kleur van de kaarsen en wat er op bedrukt moet worden. Graag bij een 1 kleur bedrukking het aanleveren in JPG of PDF en bij Full color graag in JPG. Dat geeft het mooiste resultaat. Uiteraard staat het u ook vrij om even te bellen. Wij zijn u graag van dienst.  

De prijzen die u ziet zijn incl. de kaarsen, bedrukking, instelkosten, btw en verzenden. (Boven de € 45,-) Er komen derhalve geen kosten meer bij. 

De levertijd is altijd in overleg. In maanden dat het rustiger is, zo rond de zomermaanden, zal de levering sneller zijn dan b.v. in de november en december maanden. 


Contact: 0653871555

info@kaarsen-online.nl

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »