Kaarsen en glazen laten bedrukken met een foto, tekst of logo. Altijd een staffelkorting. Levering in overleg.

Kaarsen-online is een autoriteit als het gaat om het bedrukken van kaarsen en glazen. Het bedrukken van kaarsen en glazen is zeer specialistisch werk en daar hebben wij 25 jaar ervaring voor in huis.

Wij werken met een leuke staffelkorting. Hoe meer kaarsen of glazen u laat bedrukken hoe goedkoper het zal worden. Bedrukken in 1 kleur of full-color. Bedrukken van de kaarsen en glazen met een foto, logo of tekst het is allemaal mogelijk.

Ondernemingen, sportverenigingen, uitvaartondernemingen, musea, kerken, winkeliersverenigingen laten om de meest uiteenlopende redenen kaarsen bedrukken. Ook voor wereldlichtjesdag worden kaarsen bedrukt. Tijdens een uitvaart kaarsen laten bedrukken met een mooie foto van de overledene is heel speciaal.

U kunt via de mail de tekst, logo of foto aanleveren en wij verzorgen de rest. Wij laten altijd een digitale proefdruk zien (na een definitieve bestelling) zodat er geen fouten kunnen ontstaan. U kunt de kaarsen die u wenst eenvoudig online bestellen in de kleuren wit of ivoor.

Stuur vervolgens een mail naar onderstaand mailadres met de kleur van de kaarsen en wat er op bedrukt moet worden. Graag bij een 1 kleur bedrukking het aanleveren in JPG of PDF en bij Full color graag in JPG. Dat geeft het mooiste resultaat. Uiteraard staat het u ook vrij om even te bellen. Wij zijn u graag van dienst.  

De prijzen die u ziet zijn incl. de kaarsen, bedrukking, instelkosten, btw en verzenden. (Boven de € 45,-) Er komen derhalve geen kosten meer bij. 

Contact: 0541-296707 of

info@kaarsen-online.nl


Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »