Fakkels kopen voor optochten, herdenkingen of evenementen. Koop je Tuinfakkels voor de mooie zomeravonden.

Fakkels

Fakkels zijn er in 3 verschillende maten te krijgen. Je hebt Wasdoekfakkels die branden een uur en zijn te krijgen in de kleur zwart. Deze hebben een lengte van 75 cm en een doorsnede van 3 cm. Deze zitten met 2 stuks in een verpakking en branden ongeveer 1 uur. Deze worden altijd geleverd met een druipschaaltje. Dan heb je de Rustieke uitvoeringen en die branden maar liefst 7 uur en heb je in diverse mooie trendy kleuren. Deze zijn te bestellen als 2 verschillende varianten. 3 stuks of 5 stuks in een verpakking. Deze varianten hebben beide een lengte van 113 cm en een diameter van 3 cm. Deze kaarsen zijn allemaal van het bekende merk Bolsius en dat staat voor kwaliteit zodat je weet wat je koopt. De artikelen zijn met zorg voor je uitgekozen. Daar het buiten activiteiten betreft is er gekozen voor een dikke lont zodat je bij enige wind niet het risico loopt dat de vlam zal doven. Met de Wasdoekfakkels kan gelopen worden en zijn daardoor geschikt voor optochten en herdenkingen. In ieder geval dat is ons advies. De overige kunnen door hun lange lengte met gemak in de grond worden geplaatst en staan dan stabiel. Je kunt zo genieten van gezellig licht en zelfs een beetje warmte als het later in de avond wat killer buiten wordt op je terras of overkapping. Mooie stijlvolle Tuinkaarsen.

Fakkels kopen

Tijdens een herdenking worden vaak fakkels gebruikt. Je ziet dat als er helaas iemand om het leven is gebracht en de familie, vrienden, collega's en belangstellende willen dan een bepaalde route lopen in de stad of het dorp waar de betreffende persoon heeft gewoond of waar de gebeurtenis heeft plaats gevonden. Er wordt dan een route gelopen en meestal is dat zo'n 45 minuten tot een uur. Daar zijn dan de wasdoekfakkels die een uur branden uitermate voor geschikt. Fakkels kopen doe je bij Kaarsen-online ivm de prijs en je weet dat er kwaliteit wordt geleverd.

Tuinfakkels 

Bijna het hele jaar is het mogelijk om fakkels in de tuin te branden. Wat leuk is om in de wintermaanden wanneer er sneeuw in de tuin ligt aan het begin van de avond er wat aan te steken. Je kijkt dan vanuit je warme woonkamer of woonkeuken de tuin in en dat beeld draagt bij aan de gezelligheid in huis. Daar kun je dan de producten voor gebruiken die 7 uur branden. Je hebt dan de hele avond plezier van het mooie uitzicht op de tuin.

Fakkels tijdens Lichtjesavonden

In veel Gemeenten worden elk jaar Lichtjesavonden georganiseerd. Dat kan zijn in het dorp, de binnenstad, in een park of op een begraafplaats. Er zijn vaak diverse uitingen van het aansteken van allerlei verschillende kaarsen. Zo ook fakkels. Vaak worden deze dan op bepaalde plaatsen in de grond gezet en aangestoken. Als ermee gelopen moet worden dat is het beste om de wasdoekfakkels te gebruiken die zijn voorzien van een druipschaaltje zodat eventueel vallend kaarsvet niet op je handen of kleding kan vallen.

  • Wasdoekfakkels en Rustieke fakkels
  • Bolsius kwaliteit
  • Resp. 2, 3 en 5 stuks in een verpakking
  • Snelle levering
  • Bij Kaarsen-online de beste services

[email protected]

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »