Bolsius Rustieke stompkaarsen bij Kaarsen-online goedkoop te bestellen.

Rustieke kaarsen

Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn al vele jaren wereldwijd de meest verkochte kaarsen. Deze trendy kaarsen zijn in 28 mooie aparte kleuren de bestellen. U heeft de keus uit dikke, lange en dunne kaarsen van klein tot heel groot. De kleinste kaarsen uit deze serie zijn 8 cm hoog en de zeer grote mega kaarsen zijn wel 30 cm hoog en hebben een diameter van 10 cm. Deze kaarsen hebben wel 200 branduren. Deze kaarsen zijn tijdens de productie speciaal behandeld waardoor zij een robuuste uitstraling hebben en daardoor populair zijn. De pit (lont) is van hoogwaardig katoen gemaakt wat de brandeigenschappen ten goede komt. Uiteraard geven deze kaarsen geen zwarte roet af en walmen niet. Elk voorjaar en najaar komt Bolsius met nieuwe mooie kleuren op de markt die aansluiten bij de vraag. De Rustieke kaarsen zijn te krijgen als ronde cilinder kaarsen, bolkaarsen, ronde kaarsen en rechthoekige kaarsen. De kaarsen zijn door en door gekleurd en geven warmte en rust.

Rustieke kaarsen kopen

Je hebt soms kaarsen die alleen binnen de Horeca worden gebruikt of alleen in Kerken. Maar deze Rustieke kaarsen zult u echt overal tegenkomen. Als u bij vrienden op bezoek gaat voor een leuke avond zult u zeker brandende kaarsen zien staan bij binnenkomst. Een hele grote kans dat dit de Rustieke kaarsen van Bolsius zijn. Stap maar eens een groot Hotel binnen en het is eigenlijk wel zeker dat u deze kaarsen ziet staan. Hetzij op de tafels in het restaurant of op een plek bij de receptie. In het verleden werden de kaarsen eigenlijk alleen maar gekocht tijdens de feestdagen. Tegenwoordig worden deze kaarsen heel het jaar verkocht en gebruikt. En dat is niet zo vreemd. Immers vroeger werden kaarsen aangestoken om warmte en licht te krijgen. Tegenwoordig is dat heel anders. Nu gaat het om sfeer en gezelligheid. Dat er nog een beetje warmte van de kaarsen af komt is dan mooi meegenomen.   

Goedkope kaarsen

Kaarsen-online heeft het gehele assortiment van de Rustieke kaarsen en deze kunt u met voordeel online bestellen. De levering zal tussen de 1 en 4 werkdagen liggen. Neem bij grotere afname even contact met ons op voor een passende offerte. 

Bijzondere kaarsen

Rustieke kaarsen zijn eigenlijk hele bijzondere kaarsen. Geen kaarsen met 12 in een dozijn. Speciale kaarsen door de behandeling die zij hebben gehad tijdens de productie. Zo op een afstand lijken de kaarsen glad doch van dichtbij zie en voel je vooral dat de kaarsen geribbeld zijn en er zitten groeven in de kaarsen. Vandaar dat het soms ook wel bijzondere kaarsen worden genoemd. Deze kaarsen zijn de laatste jaren steeds verder door ontwikkeld en dat betekend nog betere kaarsen die voldoen aan je verwachtingspatroon.

  • Mooie bijzondere Rustieke kaarsen
  • Robuuste stijlvolle moderne kaarsen
  • Bij Kaarsen-online het hele assortiment op voorraad
  • Snelle levering
  • Boven de €45 geen verzendkosten
  • Bij Kaarsen-online uiteraard altijd een zeer goed services
  • Niet goed geld terug

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Rustieke stompkaarsen 80/68 mm

Rustieke stompkaarsen 130/68 mm

Rustieke stompkaarsen 190/68 mm

Rustieke stompkaarsen 100/100 mm

Rustieke stompkaarsen 200/100 mm

Rustieke stompkaarsen 300/100 mm

Rustieke stompkaarsen 90/140 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »