Bolsius Horeca Stompkaarsen met voordeel te bestellen. Grootverpakkingen in diverse kleuren en maten

Grootverpakking Stompkaarsen

Met veel voordeel staan deze Grootverpakking Stompkaarsen voor je klaar om te bestellen. De kaarsen zijn populair bij Horeca ondernemers maar ook bij consumenten die dagelijks kaarsen branden. De kaarsen zijn nieuw op de markt. Na grondig marketing werk van Bolsius zijn deze maten en kleuren geproduceerd. Men heeft goed gekeken en geluisterd wat de consument en Horeca ondernemers graag willen. Dit is het resultaat. 24 verschillende mogelijkheden om deze kaarsen in huis te halen.

Stompkaarsen in de aanbieding

Daar de stompkaarsen in grootverpakking aangeboden worden is de prijs er ook naar. Ook bij Bolsius geldt dat wanneer je groter afneemt dat de prijs zal dalen. Dat is mooi want dat kunnen wij aan je doorberekenen. Is het nu zo dat je een groot aantal tray's met deze kaarsen wilt afnemen dan kan dat uiteraard. Maar neem dan even contact met ons op zodat wij een passende offerte kunnen maken met nog wat extra korting.

  • Bolsius Grootverpakking Stompkaarsen
  • In 15 maten
  • In 2 kleuren
  • Met korting te bestellen. 
  • Snelle levering uit eigen voorraad

[email protected]

0653871555

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »