Grafkaarsen online goedkoop bestellen om te eren en te herdenken. Grafkaarsjes en Rouwkaars in diverse uitvoeringen.

Grafkaarsen 

Onderwerpen die met de dood hebben te maken worden vaak vermeden. En dat is ook best te begrijpen. Maar zoals je weet krijgen wij er allemaal op enig moment mee te maken. Dat kan zijn met een echtgenoot, familielid, vriend of collega die plotseling overlijdt. Of iemand op je sportvereniging en zo kan je zelf ook zeker wel andere situaties bedenken. Maar het kan ook zijn dat iemand zijn eigen overlijden in de hand heeft. De weg daar naartoe kan lang zijn maar ook heel kort. Dat zijn vervelende periodes die een ieder op zijn of haar manier zal proberen te verwerken. Na een aantal dagen zal afscheid genomen moeten worden van de overledene. Maar dat is in heel veel gevallen natuurlijk geen afscheid in de zin van dat je aan degene niet meer zal denken. Wat daar zeker bij kan helpen zijn Grafkaarsen om onze dierbare te blijven herdenken en te eren. Het branden van een Grafkaars is dan een verbinding tussen jou en de overledene. Deze Grafkaarsen zijn in een groot aantal verschillende modellen te krijgen. Deze kunnen worden geplaatst bij een foto van de overledene of bij diens graf of urn die ergens op een prominente plaats is neergezet.

Grafkaarsjes branden voor overledene

Een Grafkaarsje is te bestellen in diverse verschillende modellen. Met of zonder deksel en met of zonder afbeelding. Wat je kiest is natuurlijk heel persoonlijk. De Grafkaarsjes zijn bestendig tegen het vaak onvoorspelbare weer in Nederland en Belgie. Je hebt de mogelijkheid om per kaars te bestellen maar er zijn ook Grafkaarsjes bij die per 24, 100 of 150 stuks gaan. Dat heeft als voordeel dat je goedkoper uit bent en een behoorlijk voorraad in huis hebt om deze te branden. Soms worden de kaarsen elke dag aangestoken en dan kan je er maar beter voor zorgen om er een mooi aantal op voorraad te hebben. 

Grafkaarsen kopen

Als rouwverwerking branden mensen kaarsen. Dat zou een kleine of grote grafkaars kunnen zijn. De Grafkaars van Bolsius is daar de bekendste van. Maar ook allerlei andere kaarsen worden daar voor gebruikt. Zelfs waxinelichtjes bij een foto van onze dierbare. Kaarslicht geeft licht maar ook kracht die je op de been zal houden tijdens een moeilijke periode in je leven. Het wordt over de hele wereld gedaan en in iedere cultuur weer op zijn eigen wijze. Je zal best wel eens in een Kerk in een ander land zijn geweest en daar heb je bijna altijd de mogelijkheid om grafkaarsjes te branden als herdenking. Je zult hebben ervaren dat er altijd in zo'n kerk een serene rust heerst en mensen fluisteren naar elkaar. Rust, concentratie, gedachten, licht en warmte het is daar allemaal te vinden en wij mensen ervaren dat als zeer prettig.  

Grafkaarsen geven kracht

Ook als ondersteuning branden wij Grafkaarsen als b.v. iemand ernstig ziek is en het ongewis is hoe het af zal lopen voor degene die het betreft. Het is ondersteuning voor degene die ziek is maar ook voor jezelf en het geeft je weer kracht om er te zijn voor de zieke. En welke Grafkaarsen je dan gaat branden is persoonlijk. Je zou het met andere of zelfs degene die ziek is kunnen overleggen. Die saamhorigheid geeft natuurlijk ook weer kracht aan elkaar.  

  • Grafkaarsen / Graflichten / Rouwkaars / Herdenkingslichten
  • Als Rouwverwerking en ondersteuning
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Altijd de Kaarsen-online service

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »