Grote kaarsen. Voor de Horeca en consumenten.

Grote kaarsen

Grote Bolsius rustieke stompkaarsen 300/100 mm zijn de grootste kaarsen van Bolsius en van een prima kwaliteit. U zult veel plezier hebben van deze kaarsen en zijn eenvoudig online te bestellen. Deze grote rustieke kaarsen van Bolsius staan bekend om hun lange branduren en geven veel sfeer in huis. Om te branden of als decoratie ergens neer te zetten in huis. Je zal deze grote dikke kaarsen wel herkennen. Immers in elk Hotel, Theater of Restaurant zie je bij binnenkomst deze XXL kaarsen al staan. Je kunt er gewoon niet omheen. Er wordt dan altijd gekozen voor de kwaliteit van Bolsius. Dan weet je wat je in huis haalt. De beste kwaliteit die je nergens anders zal vinden. 

Dikke kaarsen

Deze maat 300/100 mm is in 5 verschillende kleuren te krijgen. Zet een aantal van deze grote Rustieke stompkaarsen op een plek in huis en u zult er altijd succes mee hebben wanneer de kaarsen worden aangestoken tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden. De branduren van deze kaarsen zijn verzekerd. Zet de kaarsen altijd wel op een plek waar weinig of geen luchtverplaatsing is. Dat zal het branden zeker ten goede komen. Combineer deze formaat kaarsen ook eens met de wat kleinere Rustieke kaarsen die in nog veel meer maten zijn te krijgen. De kleinste maten zijn in wel 30 trendy stijlvolle kleuren te bestellen.  

Goedkope Kaarsen

Kaarsen-online verkoopt het hele assortiment van de Bolsius Rustieke Stompkaarsen en dat zijn heel wat verschillende kaarsen. Zo kunt u de juiste keuzes maken omtrent u kaarsen. Ook zijn er Rustieke Bolkaarsen, ronde en rechthoekige kaarsen te krijgen. Deze grote ronde en rechthoekige kaarsen hebben 3 of 5 lonten.

  • De grootste Rustieke kaarsen
  • 5 stijlvolle kleuren
  • Snelle levering en lage verzendkosten
  • Geen verplichting tot grote afname
  • Voor de Horeca en consumenten

info@kaarsen-online.nl

0653871555


Rustieke stompkaarsen 80/68 mm
Rustieke stompkaarsen 130/68 mm
Rustieke stompkaarsen 190/68 mm
Rustieke stompkaarsen 100/100 mm
Rustieke stompkaarsen 200/100 mm
Rustieke stompkaarsen 90/140 mm

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »