Meterkaarsen 1000/47 mm in de kleur wit online kopen van het merk Gouda

Meterkaarsen

Meterkaarsen zijn de langste kaarsen die zijn te krijgen. Zij zijn een meter lang en hebben een diameter van 47 mm. Alleen verkrijgbaar in de kleur wit. De kaarsen hebben meer dan 125 branduren. Daar de kaarsen zeer kwetsbaar zijn worden deze niet verzonden maar kunnen alleen worden opgehaald in Leusden. Dat kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Het risico is anders veel te groot dat de Meterkaarsen breken tijdens het vervoeren. De betaalde verzendkosten worden direct aan u terugbetaald. 

Alternatief voor Meterkaarsen

Als je eventueel niet in staat bent om naar Leusden te rijden om de Meterkaarsen op te halen zou je kunnen overwegen om een lange kaars van 90 cm met een doorsnede van 5 cm te bestellen. Deze zijn dan wel in de kleur ivoor. Het betreft een Kerkkaars. De kaars is wel 3 mm breder maar met een mesjes kan je die 3 mm er vanaf schrapen en de kaars past in de kandelaar.

Lange kaarsen

Het woord Meterkaarsen zegt het al. Je hebt hier te maken met een zeer lange kaars. De kaarsen zijn gemaakt van stearine en de kleur is wit. Vroeger zag je deze kaarsen alleen maar in Kerken. Echter heden ten dagen worden deze steeds vaker door particulieren afgenomen. Ook in de wat luxere Hotels en Restaurant zie je de kaarsen staan. Zet deze altijd wel in een stevige kandelaar en op een plaats waar geen wind is of tocht. Dat zal de brandeigenschappen alleen maar ten goede komen.

Sfeerbeleving tijdens de feestdagen

Deze kaarsen kunnen worden aangestoken of als decoratie in een kandelaar worden geplaatst. Het zijn werkelijk schitterende mooie kaarsen die stabiel branden. In de maanden november en december worden deze kaarsen het meest verkocht. Je zult er veel succes mee hebben als familie, vrienden of collega's tijdens de feestdagen bij je op bezoek komen en zij zien deze kaars staan. Ja en dan ga je hem aansteken. Dat zal er voor zorgen dat er direct een aangename sfeer in huis zal ontstaan. De middag en de avond kan niet meer stuk. Zowel bedrijven als particulieren bestellen online meterkaarsen. Deze kaarsen zijn alleen af te halen in Leusden daar levering via de vervoerders alleen maar de kans vergroot dat er breuken in de meterkaarsen ontstaan.

  • Meterkaarsen in de kleur wit
  • Alleen af te halen in Leusden
  • Top kwaliteit
  • Lange kaarsen 
  • Lange branduren
  • Voor sfeer en gezelligheid

info@kaarsen-online.nl
0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »