Meterkaarsen 1000/47 mm in de kleur wit online kopen. Ook af te halen in Roermond en Doetinchem

Meterkaarsen

 

Meterkaarsen zijn de langste kaarsen die zijn te krijgen. Zij zijn een meter lang en hebben een diameter van 47 mm. Alleen verkrijgbaar in de kleur wit. De kaarsen hebben meer dan 165 branduren. Het zijn grote indrukwekkende mooie kaarsen. Als je daar de ruimte voor hebt in je woonkamer dan is deze gigantische kaars een plaatje. Iedereen die bij je over de vloer zal komen heeft dan maar 1 vraag.         " Waar heb je deze kaars gekocht." Het mogen natuurlijk duidelijk zijn dat deze Meterkaarsen in een stevige standaard geplaatst moeten worden. 

Alternatief voor Meterkaarsen

Als alternatief voor de Meterkaarsen zijn de Kerkkaarsen van 90 cm met een doorsnede van 5 cm te bestellen. Deze zijn dan wel in de kleur ivoor. Het betreft een Kerkkaars. De kaars is wel 3 mm breder maar met een mesjes kan je die 3 mm er vanaf schrapen en de kaars past in de kandelaar.

Lange kaarsen

Het woord Meterkaarsen zegt het al. Je hebt hier te maken met een zeer lange kaars. De kaarsen zijn gemaakt van stearine en de kleur is wit. Vroeger zag je deze kaarsen alleen maar in Kerken. Echter heden ten dagen worden deze steeds vaker door particulieren afgenomen. Ook in de wat luxere Hotels en Restaurant zie je de kaarsen staan. Zet deze altijd wel in een stevige kandelaar en op een plaats waar geen wind is of tocht. Dat zal de brandeigenschappen alleen maar ten goede komen.

Sfeerbeleving tijdens de feestdagen

Deze kaarsen kunnen worden aangestoken of als decoratie in een kandelaar worden geplaatst. Het zijn werkelijk schitterende mooie kaarsen die stabiel branden. In de maanden november en december worden deze kaarsen het meest verkocht. Je zult er veel succes mee hebben als familie, vrienden of collega's tijdens de feestdagen bij je op bezoek komen en zij zien deze kaars staan. Ja en dan ga je hem aansteken. Dat zal er voor zorgen dat er direct een aangename sfeer in huis zal ontstaan. De middag en de avond kan niet meer stuk. Zowel bedrijven als particulieren bestellen online meterkaarsen.

  • Meterkaarsen in de kleur wit
  • Ook af te halen in Doetinchem en Roermond
  • Top kwaliteit
  • Lange kaarsen 
  • 165 branduren
  • Voor sfeer en gezelligheid

[email protected]
0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »