Kaarsen online kopen. De mooiste kaarsen van Bolsius en Gouda

Kaarsen

Hieronder krijg je alle informatie over kaarsen die je moet weten. Daarna kan je eenvoudig je keus maken om kaarsen te kopen. Het woord kaarsen heeft een naamsbekendheid van bijna 100 %. Dat komt natuurlijk door het feit dat je bij iedereen en overal kaarsen zal zien branden of als decoratie ziet staan op een tableau. Wij hebben voor een ieder elke kaars die u zoekt. Of het nu bij u thuis is op of het werk u heeft de keus uit een ruime sortering mooie kaarsen in allerlei maten en soorten. Van heel groot tot heel klein en de kleuren zijn enorm veelzijdig. Deze worden elk seizoen aangepast aan de trend. Het gaat dan wel om de producten van Bolsius en Gouda. Dit zijn de beste merken en daar is verder geen enkele discussie over. Deze kaarsen staan bekend om hun lange branduren en dat zij niet druipen, walmen of zwarte roet afgeven. Dat komt door de beste grondstoffen die worden gebruikt en de kwaliteit van de pit (lont) Deze is geweven van de beste katoen soorten die zijn te krijgen. Steeds meer Horeca ondernemers en particulieren kiezen voor kwaliteit en nemen geen genoegen meer met minder merken kaarsen met allerlei problemen van onder ander zwarte roet en walmen. Dat zult u bij de merken van Bolsius en Gouda niet tegenkomen.

De kaarsen merken

De laatste jaren komen er steeds meer merken kaarsen op de markt. Soms van een goede kwaliteit maar ook vaak van een bedenkelijke kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald door de grondstoffen en de soort pit (lont) die worden gebruikt. Grondstoffen bepalen of de producten niet stinken, zwarte roet afgeven of walmen. De pit van een kaars is heel belangrijk. Is de juiste kwaliteit katoen gebruikt en hoe is deze geweven. Als dat niet goed is dan zal de kwaliteit van de verbranding snel achteruit lopen met alle vervelende gevolgen van dien. Als je een prijskaartje zien van € 2,- en een ander merk kaars moet € 5,- kosten dan zal je je moeten afvragen waar dat verschil vandaan komt. Wel dat is duidelijk en dat heeft met de kwaliteit te maken. Kaarsen-online verkoopt de beste kaarsen die er zijn en daar horen die van Bolsius en Gouda zeker bij. Beide merken komen in het voor,- en najaar altijd met nieuwe producten. Deze worden geproduceerd nadat eerst marktonderzoek is gedaan naar de vraag van de consument en de trend wordt altijd gevolgd. Ook komt het voor dat producten uit het assortiment worden genomen door zowel Bolsius als Gouda. Eventueel daarvan nog op voorraad zijnde artikelen worden tegen zeer scherpe prijzen dan aangeboden. De nieuwste producten kunt u vinden onder "Nieuw assortiment".

Waarom kaarsen branden

Op die vraag zijn uiteraard talrijke antwoorden mogelijk. Dat is voor een ieder verschillend. Maar het is wel zeker dat het met beleving heeft te maken. Als de schemer valt steekt u thuis kaarsen aan. Maar waarom doet u dat. In een restaurant ziet u soms heel de dag kaarsen branden. Dat geldt ook in Hotels. Tijdens een uitvaart worden bijna altijd kaarsen aangestoken. Als die niet branden tijdens de plechtigheid dan is dat eigenlijk tegenwoordig vreemd. In een Kerk branden altijd kaarsen. Dat is overigens niet van de laatste jaren. Nee in Kerken zie je al meer dan 100 jaar dat er kaarsen worden aangestoken. Zowel op zondag tijdens de kerk bezoeken alsmede de overige dagen van de week als de kerk wordt opengesteld voor het publiek. Het is dan ook gebruikelijk dat je een kaarsje kunt aansteken. Mensen kunnen dan een wens uitspreken en uiteraard als herinnering aan ontvallen dierbaren. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. En altijd weer de vraag waarom wordt dat gedaan. Wij mensen hebben nu eenmaal iets met het branden van kaarsen en de reden (en) zijn zeer divers. 

Wanneer kaarsen branden

In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw was het te doen gebruikelijk kaarsen te branden in de maand december. En dan met name rond de Kerstdagen en tijdens de jaarwisseling. Die tijd hebben wij inmiddels ver achter ons gelaten en tegenwoordig worden kaarsen gewoon het hele jaar gebruikt. Uiteraard blijven de top maanden november en december maar ook rond de Paasdagen en in de zomer maanden zie je steeds vaker dat er kaarsen worden gekocht en dan bijna altijd online. Na de introductie van het internet heeft deze branche een flinke toename gezien in de verkopen. Dat is ook logisch want thuis op de bank je favorieten bestellen is natuurlijk veel eenvoudiger dan in de auto te moeten stappen, een parkeerplek zien te vinden en dan door de regen en wind naar de eerste de beste winkel om je inkopen te doen. En dan ook maar afwachten of je gewilde Bolsius kaarsen of Gouda kaarsen zijn te vinden. En wat je ook heel goed kan merken is dat steeds meer bedrijven overgaan tot het branden van kaarsen. Het draagt bij aan de sfeer in je zaak en heeft een rustgevend effect. Ja daar wordt iedereen vrolijk van.

Goedkope Kaarsen kopen bij Kaarsen-online

Het kopen van kaarsen doet u bij Kaarsen-online. Eenvoudig online vanaf elke plek die u uitkomt. Nergens zult u een ruimere sortering vinden. Door het zeer ruime assortiment kunt u eenvoudig inspiratie opdoen. En het online bestellen van kaarsen heeft als groot voordeel dat u goedkoop uit bent. U hoeft niet naar de stad te rijden en een dure parkeergarage te betalen om u aankopen te doen. Levering van de kwaliteitskaarsen in Nederland en Belgie binnen 1 tot 4 werkdagen.

Lange kaarsen

Lange kaarsen zijn te krijgen van Bolsius en Gouda. Het kunnen dan Tafelkaarsen zijn maar eventueel ook van die lange wat forse kaarsen. Het kunnen dat de authentieke Stompkaarsen zijn maar ook de zeer gewilde Rustieke Stompkaarsen. Deze hebben een maximale lengte van 30 cm en de diameter is dan 10 cm. Dit zijn de grootste kaarsen die Bolsius op de markt heeft gebracht. Mooie grote robuuste stijlvolle exemplaren die niet in huis zullen misstaan. Ook binnen de Horeca, Hotels en Theaters zijn dit gewilde producten. Kom maar eens een Hotel binnen en bijna altijd staan op de balie bij de receptie deze zeer grote kaarsen. Zowel de oude traditionele als de Rustieke artikelen. De keus is enorm en er is altijd wel iets te vinden wat bij u past. 

Dikke kaarsen 

Zowel Bolsius als Gouda hebben grote dikke kaarsen in het assortiment. Allemaal sfeermakers die u in huis moet hebben. Voor elke gelegenheid is er keus genoeg. De kaarsen zijn maximaal 10 cm dik en de lengte van de kaarsen lopen uiteen van 10 cm hoog tot wel 30 cm. Vele branduren en top kwaliteit kaarsen.

De enorme keus bij Kaarsen-Online

Online kaarsen kopen doet u bij Kaarsen-online. Een overzichtelijk moderne webshop met het gehele assortiment van zowel Bolsius als Gouda. Tegen zeer concurrerende prijzen kunt u uw aankopen online doen en deze worden dan tussen de 1 en de 4 werkdagen bij u thuis, of bij een PostNL afhaalpunt, geleverd. Als wij de door u bestelde artikelen op de plank hebben liggen gaan deze, indien voor 11.00 uur besteld, dezelfde dag de deur uit. Is dit niet het geval dan moeten deze uit een ander magazijn komen en is de levertijd in ieder geval binnen de 4 werkdagen. Mocht het onverhoopt toch langer duren, wat maar zelden zal voorkomen, dan nemen wij altijd contact met u op.

Brandende kaars

Na alle bovenstaande info over kaarsen is dit item eigenlijk net zo belangrijk. Een brandende kaars is mooi, het geeft sfeer en gezelligheid en is rustgevend. Romantiek is voor mensen heel belangrijk. Een brandende kaars zal daar altijd een positieve bijdrage aan leveren. Stel je voor een tafel met een kandelaar en in de kandelaar een 5 tal mooie kaarsen. Deze mogen kort, lang, smal of dik zijn. Dat maakt eigenlijk niet uit. Steek de kaarsen aan en ga genieten van een avondje romantisch dineren. Dat is de andere ochtend toch anders wakker worden dan als u de vorige avond met een bord met eten op de bank TV hebt zitten kijken.  

  • Bolsius en Gouda kaarsen
  • Zeer ruim assortiment
  • Kaarsen zijn rustgevend en romantisch
  • Geen zwarte roet of walmen
  • Altijd met voordeel bestellen
  • Snelle levering
  • Boven de € 45,- geen verzendkosten
  • Gewoon de beste kaarsen die er te koop zijn
  • Exclusiviteit in huis halen
  • Kaarsen-online al vele jaren u vertrouwde kaarsen leverancier

Heb je na het lezen van deze info over kaarsen nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

info@kaarsen-online.nl

0653871555

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »