Kerst kaarsen online bestellen in de grootste Kaarsenwinkel

Kerstkaarsen

Kerst is de mooiste tijd van het jaar waar kaarsen uiteraard niet mogen ontbreken. Kaarsen-online heeft een groot assortiment Kerst kaarsen. Het betreft o.a. Kerstboomkaarsjes, Bloemsteekkaarsjes en Druipkaarsen. Maar ook mooie stompkaarsen in de Kerstkleuren goud en zilver. Mooi om te branden tijdens de Kerstdagen. Tijdens deze dagen gaan wij uit eten of komen met de familie bij elkaar. Daar horen natuurlijk kaarsen bij die aangestoken worden. De keus bij Kaarsen-online is groot en divers. 

Kerstboomkaarsjes

De bekendste kaarsjes voor tijdens de feestdagen zijn natuurlijk de Kerstboomkaarsjes. Zowel jongeren als ouderen onder ons kennen deze kaarsjes. Al sinds de jaren 50 en 60 uit de vorige eeuw kopen wij deze in grote getalen. Deze zijn te plaatsen in een passende kaarsenhouder die je in een Kerstboom kan plaatsen. Meerdere van deze in een Kerstboom en dan aansteken is heel erg mooi en zal zeker bijdrage aan een schitterende dag. Veiligheid staat voorop en dat betekend dat wanneer de kaarsen branden in de Kerstboom er altijd een emmer water in de buurt moet staan. Laat om geen kleine kinderen in de buurt van de brandende boom en verlaat de ruimte nimmer als de kaarsen branden. Tevens worden de Kerstboomkaarsjes gebruikt in Kerststukken. Deze worden gekocht bij de bloemenwinkel of je kunt deze eventueel ook zelf maken. Geeft zo'n Kerststuk met de kaarsjes eens cadeau aan een vriend of familielid. Dat zal heel erg op prijs worden gesteld. Het is weer een wat anders dan een fles wijn. 

Druipkaarsen

Druipkaarsen zijn kaarsen die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens de feestdagen in december. Wat een leuk idee is om aan het begin van de maand al wat kaarsen te branden zodat de fles al rondom met kaarsvet en omgeven. Dan hoef je alleen tijdens een gezellig samenzijn met de Kerstdagen of Oud en Nieuw alleen maar een Druipkaars in de fles te zetten en aan te steken. Het effect is er dan gelijk en je gezelschap zit niet meer tegen een wijnfles aan te kijken. Men zal het waarderen. Deze kaarsen zijn per 2 in een doos te bestellen of per grootverpakking met uiteraard dan een mooie korting.

Bloemsteekkaarsen

Bloemsteekkaarsen worden in de december maand veel verkocht om te gebruiken in Kerststukjes die bloemisten maken. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooi Kerststukje maken. In een doosjes zitten 12 van deze lange smalle kaarsen. Alle vele jaren een populair kaars. 

Stompkaarsen

Voor de feestmaand december heb je de keus uit een groot aantal stompkaarsen die bij deze dagen horen. Mooie kleuren en in diverse verschillende maten. Maak leuke combinaties met de kleuren die bij je passen. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar door de enorme keuze ben je zeker in staat om iets leuks in huis te halen.

  • Kerstkaarsen
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Enorme keuze
  • Persoonlijk advies indien gewenst

info@kaarsen-online.nl

0653871555

 

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »