Bolsius Geurstokjes aanbieding voor vele weken plezier van heerlijk trendy geuren. Een heerlijke geurverspreider.

Geen producten gevonden...

Bolsius Geurstokjes Aanbieding

Bolsius Geurstokjes aanbieding. Deze zijn te krijgen in 2 verschillende verpakkingen. Deze worden ook wel Geurdiffuser genoemd. De Accents geuren van 100 ml en daar heb je ongeveer 8 weken plezier van en het kleiner formaat met een heerlijke geur in huis van ongeveer 3 a 4 weken. Met de geurstokjes heb je veel mogelijkheden en deze kun je neerzetten op elk gewenste plek. Voor in de woonkamer maar ook in de badkamer of het toilet. Geuren zijn heel persoonlijk en wat de een lekker zal vinden ruiken daar zal iemand anders van zeggen dat is niet aan mij besteed. Maar door de zeer ruimte keuze is er eigenlijk voor een ieder wel iets te kiezen. En natuurlijk leuk te combineren met de andere producten van Bolsius uit deze geurlijn. Koop eens een Geurdiffuser en probeer het gewoon. Je zal snel merken dat het heerlijk geuren zijn. 

Het gebruik van de Geurverspreider

Het gebruik van de Geurverspreider is zeer uiteenlopend. Vaak worden deze op een toilet of badkamer neergezet maar het komt ook voor dat consumenten in oudere huizen soms een nare geur in huis hebben. Dan zijn deze vloeibare kaarsen een uitkomst. Immers geen nare geurtjes meer in huis. Het probleem is dan voor een kleine prijs opgelost. Ook valt te denken aan een garage waar met olie en andere producten wordt gewerkt die soms een stank afgeven. Plaats deze kaarsen en ook dit probleem is weer opgelost. Wat tegenwoordig ook vaak wordt gedaan omdat er in huis niet meer gerookt mag worden dat men dan in de schuur of de garage gaat staan. Want rokers zijn natuurlijk niet van plan om lang in de kou of regen te gaan staan. Maar wel met als resultaat dat de stank van het roken in de schuur of garage gaat hangen. Daar heeft Bolsius de Anti-Tobacco geur voor op de markt gebracht. Ook dat probleem heb je dan snel verholpen. Ook op kantoren kom je de stokjes regelmatig tegen. Bij het betreden van het pand komt de heerlijke geur je al tegemoet. Je moet deze Geurverspreider van Bolsius is huis hebben.

Bolsius Geurstokjes Aanbieding

Ondanks dat geuren natuurlijk heel persoonlijk zijn blijkt uit onderzoek wel dat er een aantal uitspringen die veel worden verkocht. Dat zijn de Geurstokje Bolsius in de geuren Vanilla, Sandalwood en Lavendel. Heerlijke geuren die je kunt gebruiken op elke plek in huis en deze zijn altijd in de aanbieding. Een tip die wij willen meegeven is de volgende. Je hebt de keus om alle geleverde stokjes in een keer in het flesje te doen. De geur zal dan heel intens zijn. Maar als je een wat mildere lucht wilt hebben dan plaats je bijvoorbeeld de helft van de stokjes in het flesje. Een bijkomend voordeel is dat dan dat je nog langer met de Geurstokje zal doen. 

  • 2 type Geurstokjes / Geurdiffuser voor 3/4 weken of 8 weken
  • Persoonlijk advies van Kaarsen-online indien gewenst
  • De bekende Bolsius kwaliteit
  • Geurverspreider
  • Geen synthetische stoffen maar natuurlijke producten
  • Snelle levering
  • Mooie prijzen en altijd in de aanbieding

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »