Waxinelichthouder van de merken Bolsius en Gusta staan online voor je klaar om te bestellen. Top kwaliteit en hier passen de standaard theelichtjes in. Deze zijn uiteraard ook bij Kaarsen-online te bestellen tegen een mooie prijs.

Waxinelichthouder

Waxinelichthouders zijn er in een groot aantal verschillende modellen, vormen en kleuren. Deze worden ook wel theelichtenhouders genoemd. Die naam komt uit het verleden voort toen deze fungeerde als warm houder van de thee. Destijds werden de kaarsjes van stearine gemaakt en waren de branduren veel langer. Tegenwoordig wordt er paraffine gebruikt. De benaming is veranderd daar het branden van deze waxinelichtjes in een waxinelichthouder een heel ander doel heeft. En zoals je weet gaat het hier om sfeer, romantiek en gezelligheid. Dat is heel wat anders dat een theepot warm houden. Bij Kaarsen-online koop je de bekende merken van Bolsius en Gusta. Beide zijn bekend om hun kwaliteit en design. Trendy en modern wat deze zo populair maakt. Het grote voordeel van deze Waxinelichthouders is dat daar altijd de standaard theelichtjes in kunnen. Van 4 uur t/m 8 branduren.

Het gebruik van Waxinelichthouder

Daar de keus voor een Waxinelichthouder zo groot is betekend dit ook dat je het niet zo gek kunt bedenken of je kan er gebruik van maken. Zowel binnen als buiten. Het is een relatief veilige verbranding in de houder van het theelichtje. Je komt in een Hotel en het eerste wat je vaak ziet is dat er in een Waxinelichthouder een theelichtje aangestoken is. Dat geeft bij binnenkomst al gelijk een bepaalde passende sfeer. Tijdens het dineren in het restaurant van het Hotel hangt hierdoor dezelfde romantische sfeer. Binnen de traditionele Horeca zaken worden deze houders ook altijd gebruikt. Dat kan zijn op diverse verschillende plekken in de gelegenheid. Op de bar, of in een leuke samengestelde kaarsen hoek en uiteraard op tafel. En natuurlijk bij je thuis in de woonkamer, keuken, toilet en badkamer staan deze op een mooie plek.

Kaarsenhouder 

Het kopen van deze artikelen bij Kaarsen-online betekend dat je kwaliteit in huis haalt waar je heel lang plezier van zult hebben. Gezellige romantische avonden bij kaarslicht. Kaarsen-online zal altijd wanneer dat is gewenst een passend advies geven. Vaak komen er vragen welke moet ik bestellen voor dit evenement en hoeveel. Geen probleem want wij staan te allen tijde voor je klaar. En blijkt het toch niet te bevallen dat hebt je 14 dagen recht om van de aankoop af te zien.

  • Waxinelichthouder van Bolsius en Gusta
  • Top kwaliteit
  • Snelle levering
  • Op aanvraag het gewenste advies van Kaarsen-online
  • Uitmuntende services bij Kaarsen-online
  • Echte sfeerartikelen voor allerlei momenten

[email protected]
0653871555

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »