De grootste dikke Kerkkaarsen die zijn te krijgen en goedkoop online te bestellen.

Grote Kerkkaarsen

Deze kerkkaarsen zijn de beste die er te koop zijn. De kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen. De kaarsen branden lang en geven geen zwarte roet af. De pit (lont) van de kaars is van hoogwaardig geweven katoen gemaakt en dat komt de verbranding absoluut ten goede. De kleur van deze kaarsen is ivoor en worden heel het jaar door verkocht. Je kunt deze dikke grote kaarsen online bestellen. In deze diameter van 10 cm zijn er 5 verschillende lengtes te krijgen. Van 25 cm hoog tot 60 cm hoog. Je zult vele dagen plezier hebben van deze Kerkkaarsen. Tref je de gewenste maat niet aan in de webwinkel neem dan even contact met ons op. Wij helpen je dan graag om te kijken of de gewenste maat aanwezig is. Alle Kerkkaarsen zijn voorzien van een pengat. Ook kunnen wij op verzoek het pengat op de gewenste maat maken. 

Kerkkaarsen kopen

Daar wij speciale afspraken hebben met onze groothandel kunnen wij deze Kerkkaarsen tegen een mooie prijs aanbieden. Kerkkaarsen kopen doe je dus bij Kaarsen-online. De grootste webwinkel met Kerkkaarsen.


0653871555
[email protected]

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »