Bolsius mega grote ronde mammoetkaarsen met 3 lonten. Nergens goedkoper te krijgen.

Mammoetkaarsen

Bolsius Mammoet kaarsen zijn te krijgen in 3 verschillende maten in de kleur ivoor. Het betreft de maten 100/150 mm, 150/150 mm en de 200/150 mm. Deze Mammoetkaarsen van Bolsius zijn de grootste kaarsen in de kleur ivoor die zij produceren. Grote ronde kaarsen met 3 lonten die vele branduren hebben en geen zwarte roet afgeven en niet walmen. Kaarsen-online heeft alle 3 de Mammoetkaarsen in het assortiment. Door de diameter van deze kaarsen die 15 cm is moeten er 3 lonten in de kaarsen worden verwerkt om zodoende de optimale verbranding te krijgen. Als er maar 1 lont in deze kaarsen zouden worden verwerkt dan gaan de kaarsen inbranden en dat wil je niet. 

Mammoetkaarsen binnen de Horeca

Kaarsen-online staat in voor de kwaliteit en de branduren van deze kaarsen. Deze Mammoetkaarsen zie je heel veel in Horeca gelegenheden. Vaak worden de 3 verschillende maten bij elkaar gezet op een tableau waardoor je een sfeervol gezicht krijgt. 9 lonten die dan gelijktijdig branden. Veel Horeca ondernemers weten deze Mammoetkaarsen te waarderen en het is dan ook een veel verkocht product. 

Mammoetkaarsen voor Particulieren

Niet alleen binnen de Horeca weet men de Mammoetkaarsen te waarderen maar ook de Particulieren kopen steeds vaker deze kaarsen. Enerzijds door het gemak van de vele branduren en anderzijds door de scherpe prijzen bij Kaarsen-online. De kaarsen worden dat op diverse leuke plekken in huis neergezet en aangestoken. Je hebt er altijd succes mee.

Indien je grotere aantallen van deze kaarsen wenst te bestellen verlenen wij je uiteraard een mooie korting. Neem even telefonisch of via de mail contact met ons op.  

  • Mammoetkaarsen in 3 mooie grote maten
  • Veel branduren
  • Robuuste kaarsen
  • Snelle levering
  • Altijd de beste services

[email protected]

0653871555

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »