Betaalmethoden

 

Betaalmethoden

 

U heeft bij Kaarsen-online meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal, creditcard, MisterCash (Voor klanten uit België) en PayPal. Uiteraard mag u ook kiezen om zelf het bedrag via u bank over te maken.

Tevens hebben bedrijven met een geldig KvK nummer de mogelijkheid om op factuur te betalen. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan. De handling kosten hiervoor bedragen € 1,95. 

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig. Boven de € 89 zijn de verzendkosten in Nederland voor rekening van Kaarsen-online.
 

Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.

Vooruituitbetaling 

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het factuurnummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »