Betaalmethoden

U heeft bij Kaarsen-online meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal, creditcard, MisterCash (Voor klanten uit België) en PayPal.


Tevens hebben bedrijven met een geldig KvK nummer de mogelijkheid om op factuur te betalen. De betaling dienst binnen 14 dagen te worden voldaan. De handling kosten hiervoor bedragen € 1,95. 

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig. Boven de € 45 zijn de verzendkosten in Nederland voor rekening van Kaarsen-online.
 

Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.

Vooruituitbetaling 

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het factuurnummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Rembours
U kunt er ook voor kiezen de bestelling contant te betalen aan de postbode van Post nl. U dient het volledige bedrag contant en gepast te betalen aan de bezorger en ontvangt direct bij betalen een bewijs van betaling. De extra kosten hiervoor zijn € 19,50.

Let op

Bestellingen naar het buitenland zijn mogelijk. Hier zijn wel hogere verzendkosten aan verbonden. Van 0-30 kilogram zijn naar België en Duitsland de verzendkosten € 9.95. Boven de 30 kilogram zijn de verzendkosten  € 30,-.  Wanneer er een bestelling boven de  € 90.00 wordt geplaatst dan zijn de verzendkosten voor rekening van Kaarsen-online. Naar Frankrijk van 0-20 kilogram zijn de verzenkosten € 25. Boven de 20 kilogram is dat € 40.

Indien zendingen door PostNL en DHL anders dan door schuld van deze bedrijven niet kunnen worden afgeleverd en de zendingen komen retour bij Kaarsen-online dan zijn de verzendkosten voor rekening van de klant en worden alleen de kosten van de aangekochte artikelen teruggestort.