Grote dikke en lange Kerkkaarsen goedkoop in 50 maten online te bestellen bij Kaarsen-online

Kerkkaarsen

Kerkkaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. De kaarsen branden lang en geven geen zwarte roet af. Deze zijn in meer dan 50 verschillende maten te krijgen en hebben allemaal een pengat. Treft u de gewenste maat niet aan in de webwinkel neem dan even contact met ons op. Wij helpen u dan graag om te kijken of de gewenste maat aanwezig is. Wij maken op verzoek handmatig elk gewenst pengat.

Bij Kaarsen-online zijn deze Kerkkaarsen allemaal op voorraad en bent u dus verzekerd van een snelle levering. Voor 11.00 uur besteld dan zullen de kaarsen de volgende werkdag worden geleverd.

Gebruikers van Kerkkaarsen

Deze Kerkkaarsen worden veel aangestoken tijdens een uitvaart. Ons advies is bij een uitvaart om altijd eerst even met ons te bellen zodat wij goede afspraken kunnen maken met u en de vervoerder zodat het zeker niet fout kan gaan. Immers met een uitvaart kun je het maar eenmaal goed doen met de levering. Uiteraard gebruiken Kerken deze kaarsen dagelijks. Dat kan zijn tijdens een Huwelijk, Uitvaart of een Dienst. En dan met name de grote dikke en lange kaarsen. Ook steeds meer particulieren gaan de kaarsen waarderen en kopen deze. 

Kaarsje branden

Een kaarsje branden kan voor allerlei gebeurtenissen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel gedaan. Een kaarsje zo maar branden, om sfeer te creëren tijdens een gezellig samenzijn met familie, vrienden of je geliefde, als herdenking, om een wens te doen, om licht te geven, of warmte, om in nood iets te kunnen zien, 

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze kaarsen en de daarbij behorende branduren. Tevens is de pit (lont) gemaakt van hoogwaardig geweven katoen.


0653871555
info@kaarsen-online.nl


Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »