Kerkkaarsen goedkoop in 50 maten online te bestellen bij Kaarsen-online

Kerkkaarsen online kopen.

Deze kerkkaarsen  zijn de beste die er te koop zijn. De kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. De kaarsen branden lang en geven geen zwarte roet af. De kerkkaarsen zijn in meer dan 50 verschillende maten te krijgen en hebben allemaal een pengat. Treft u de gewenste maat niet aan in de webwinkel neem dan even contact met ons op. Wij helpen u dan graag om te kijken of de gewenste maat aanwezig is. Wij maken op verzoek handmatig elk gewenst pengat.

Bij Kaarsen-online zijn deze Kerkkaarsen allemaal op voorraad en bent u dus verzekerd van een snelle levering van deze Kerkkaarsen. Voor 11.00 uur besteld dan zullen de Kerkkaarsen de volgende werkdag worden geleverd.

Deze Kerkkaarsen worden veel aangestoken tijdens een uitvaart. Ons advies is bij een uitvaart om altijd eerst even met ons te bellen zodat wij goede afspraken kunnen maken met u en de vervoerder zodat het zeker niet fout kan gaan. Immers met een uitvaart kun je het maar eenmaal goed doen met de levering.

Kaarsen-online garandeert de kwaliteit van deze kaarsen en de daarbij behorende branduren. Tevens is de pit (lont) gemaakt van hoogwaardig materiaal.


0653871555
info@kaarsen-online.nl


Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »