Het hele assortiment van Bolsius kaarsen staat online voor je klaar om eerst rustig inspiratie op te doen waarna je eenvoudig je keuze kan maken. Uiteraard staan wij voor je klaar voor eventuele vragen en/of adviezen.

Aanbieding

Bolsius kaarsen Aansteker

Bolsius kaarsen Aansteker

€11,69 €6,79

Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen wie kent dit merk kaarsen nu niet. Overal waar je komt zijn Bolsius kaarsen te bewonderen. In Hotels, Restaurants, cafe's en natuurlijk bij jou thuis. Het is het kaars merk met de meest uiteenlopende kaarsen. Van klein tot heel groot en alles wat er tussen in zit. Over heel de aardbol wordt dit merk verkocht. In wel meer dan 50 landen. Er is verder geen enkele discussie over de kwaliteit en kwantiteit. Bolsius is de autoriteit op het gebied van kaarsen. Wij van Kaarsen-online zijn gespecialiseerd op het gebied van Bolsius kaarsen. De kaarsen zijn er voor alle jaargetijden. Het voorjaar, zomer, najaar en winter daar heeft Bolsius allerlei trendy kaarsen voor. Elk seizoen brengt men nieuwe kaarsen op de markt. Eerst wordt er dan onderzoek gedaan met andere professionele partijen wat de trend de komende maanden gaat worden en daar past men de producten op aan.

Bolsius heeft de weg van duurzaamheid ingeslagen

Bolsius is heel bewust de duurzame kant ingeslagen. En niet voor niets. Ook bij Bolsius is men zich ter degen bewust van de problemen die er wereldwijd zijn. Dan is het een hele logische stap dat men is mee gaan bewegen. En niet zo maar even wat nieuwe loze kreten en hier en daar wat aanpassingen. Nee de kaarsen die nu nieuw op de markt worden gebracht zijn gemaakt van plantaardige was uit de regio. En daar zijn een aantal nieuwe lijnen vanuit gezet.

Dit is de Shine lijn. Het betreft hier een totale nieuwe lijn van de Rustieke kaarsen. Deze hebben de oude lijn van de Rustieke kaarsen vervangen. Deze zijn te bestellen in 9 verschillende types. Van klein tot heel groot.

De Shimmer lijn heeft de Metallic kaarsen in het geheel vervangen. Deze Shimmer kaarsen zijn ook van plantaardige was gemaakt en zien er luxe en trendy uit. Echte kaarsen voor o.a. de Feestdagen maar kunnen uiteraard het hele jaar worden aangestoken.

Bolsius kaarsen online bestellen

Bolsius kaarsen staan bekend om hun kwaliteit en kwantiteit. De beste grondstoffen worden gebruikt en ook aan de pit (lont) wordt heel veel aandacht geschonken. En dat betekend geen zwarte roet en walmen van de vlam. Zet de kaarsen altijd wel op een rustige plek in huis. Bij voorkeur niet bij een deur die vele malen per dag open en dicht gaat.

Waar kan ik Bolsius kaarsen kopen

Dat is een vraag die wij eenvoudig kunnen beantwoorden. Bij Kaarsen-online zal je het hele assortiment van Bolsius kaarsen vinden. Kaarsen voor binnen en buiten. Alle kaarsen zijn bij ons in categorieen gerangschikt in alfabetische volgorde. Je kan dan ook snel en eenvoudig je gewenste kaarsen vinden. De diversiteit aan maten en kleuren zullen in een handomdraai je woonkamer veranderen in een sfeervol geheel.

  • Bolsius kaarsen
  • Moderne Trendy kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Zeer goede brandeigenschappen
  • Concurrerende prijzen

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »