Het hele assortiment van Bolsius kaarsen staat online voor je klaar om eerst rustig inspiratie op te doen waarna je eenvoudig je keuze kan maken. Uiteraard staan wij voor je klaar voor eventuele vragen en/of adviezen.

Bolsius kaarsen

Het merk kaarsen van Bolsius heeft een naamsbekendheid van meer dan 90 %. Dat komt enerzijds doordat dit een bedrijf is van 150 jaar oud en anderzijds dat iedereen eigenlijk regelmatig krijgt te maken met dit merk kaarsen. Of je koopt deze zelf of loopt er tegenaan als je ergens wat gaat drinken of eten. De kaarsen zijn te krijgen in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en afmetingen. Bolsius kaarsen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Er is altijd wel een aanleiding om een kaars of meerdere kaarsen te branden. En wees nu eerlijk dan wil je toch de beste kaarsen in huis hebben die zijn te krijgen. Wij hebben Bolsius kaarsen voor de groothandel en uiteraard voor ondernemers en consumenten.

Trendy Bolsius kaarsen online bestellen

Bolsius kaarsen staat garant voor een zeer goede kwaliteit. Deze kaarsen zijn gemaakt van uitstekende grondstoffen en zullen niet walmen en geven geen zwarte roet af. De pit (lont) van de kaarsen is heel belangrijk. Deze is bij Bolsius gemaakt van het beste katoen en is geweven volgens de al tientallen jaren bekende methode waar Bolsius bekend om staat. Zet de kaarsen altijd wel op een rustige plek in huis. Niet bij een deur die vele malen per dag open gaat. Je ziet bij de kaarsen altijd maten staan. Even een korte uitleg daarover. Als je ziet staan 190/68 mm. Dan staat dat voor een lengte van 19 cm en een diameter van 68 mm. Deze rekensom mag je voor alle maten gebruiken. 

Soorten Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen zijn er in heel veel kleuren en maten te krijgen. Van heel klein tot heel groot. Je hebt het dan over kaarsen van 6 cm hoog met een diameter van 4 cm en mega kaarsen van 30 cm hoog met een diameter van 10 cm. En daar tussen in heb je keus uit wel meer dan 500 verschillende kaarsen.

Conclusie over Bolsius kaarsen

Als je alles op een rijtje zet dan kom je tot de conclusie dat je Bolsius kaarsen in huis moet hebben. Bij Kaarsen-online ben je aan het juiste adres. Al vele jaren mogen wij van Bolsius het beschikbare assortiment verkopen. De meer dan 500 Bolsius artikelen hebben wij voor je tegen zeer concurrerende prijzen online staan.

Bronvermelding: Bolsius

  • Bolsius kaarsen
  • Moderne Trendy kaarsen
  • De beste kwaliteit
  • Zeer goed brandeigenschappen
  • Concurrerende prijzen

[email protected]

0653871555

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »